fredag den 28. oktober 2011

Lækkerhed

Åhr mand. Man skulle meget have besøg af Mårmor et par dage noget oftere. Hele tiden, fx. Eller en gang om måneden bare. Det holder 100! Øglen har haft en fest med hjemmedag fra vugger i går, hængen ud på biblo, sovet lur i klapperen, lavet puslespil, pyggenygget modellervoks ud over det hele og generelt snoet Mårmor om sin lillefinger. Og jeg har haft hænderne fri til Varanen uden at have for dårlig samvittighed. Plus jeg har haft tid sammen med min moar. Det er slet ikke så dårligt.

I dag har Øglen været i vugger, eftersom det var bedstestevennens sidste dag. Heldigvis ses de jo i Børneren om en måned, men selv om jeg ikke umiddelbart tror, at det helt er feset ind hos Øglen, hvad det vil sige at have sidste dag i vuggeren (udover, at det som regel indebærer noget kage), ville jeg gerne have, at hun oplevede N's sidste dag. Bare fordi. Det kunne jo være, at sådan nogle smållinger opfatter mere, end man lige går og regner med...

Øglen på Varanens nyfundne legetæppe. Havde vist brug for at blive lillebitte baby igen efter hård dag i vuggeren. Med kortvarig dispensation for sutteforbuddet i de vågne timer...

Inden afhentning af Øglebarnet, var Mårmor, Varanen og jeg på strøgtur. Jeg havde lokket Mårmor til at agere barnevogns-triller, mens jeg var i Magasin til hudanalyse (jowjow, skam!) og shoppen amok i lækre cremer. Jeg var jo så heldig at vinde en fantastisk præmie ovre hos Anette for små to måneder siden, og nu var tiden kommet til at indløse mit gavebevis. Der kom jo lige en Varan i vejen for, at jeg kunne nå derind tidligere, men i dag it was.

Søde Britta fra Kiehl's-standen tjekkede min huds tilstand, hvilket jeg havde været lidt presset over på forhånd, da elendig nattesøvn, for meget sukker og en stort set ikke-eksisterende hudrutine (er det overhovedet et ord?!) formentlig ikke er den bedste opskrift på et positivt resultat. Men Britta var sød og mente, at jeg havde vældig fin hud, omend en anelse tør. Hun spurgte så ind til den ikke-eksisterende hudrutine, og vupti havde hun fundet et arsenal af produkter frem, som ville passe til min hud. Og som er nemme at anvende. Hurra!

Lækkerhed på pose

Lækkerhed uden pose

Så nu skal præmien i anvendelse asap. Vil glæde mig til at smøre min trætte, åbenbart tørre, ansigtshud ind i serum (har altid syntes, at 'serum' lød så frygtelig fancy, men har aldrig haft råd til noget. Det er som om, at alt, der hedder noget med serum får et betragteligt nøk opad i pris) og blive blød som Varanens bagdel. Det synes jeg, jeg har fortjent, efter Varanen valgte at sprut-sk*de ud over heldragt, puslebord, gulv og - ikke at forglemme - mig tidligere i dag. Godt nok gjorde han det godt igen lidt senere ved at stikke mig en hel serie små, skæve smil (de første rigtige af slagsen), men forkælelse kan man aldrig få for meget af...

4 kommentarer:

 1. Jep, bedsteforældre styrer!
  Lyder lækkert med alt det Kiehls!

  Kh Camilla

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det hyggeligt med et par hjælpende hænder. Synes HDD ligeså godt om de længerevarende besøg af svigermekanikken, som dig?

  Og lækkert at få lidt luksus. Udover søvn og lidt mere tid, er det vel lige hvad en nybagt (øgle)mor har brug for?

  SvarSlet
 3. Jeg synes også, at det var hyggeligt at være på længerevarende besøg hos Øglefamilien. Det må vi snart gøre igen. Det holder max at være sammen med sine børnebørn og sin voksne datter i mere end et par timer ad gangen! HDD måtte jo desværre passe sit arbejde.

  SvarSlet
 4. @Camilla: Ja, det er superlækkert med lidt lækkerier til huden. Er ellers ikke så 'cremet' til daglig, men efter bare at have brugt mine nye produkter en enkelt gang, er jeg muligvis ved at blive omvendt. Hvis jeg ellers kan huske at rense og smøre og gøre ved to gange dagligt... :-)

  @Sequence: HDD har haft nogle meget lange kursusdage (det var derfor, jeg i første omgang havde hidkaldt assistance) og har været helt smadret, når han kom hjem. Så jeg tror, det passede ham aldeles glimrende, at der var andre end ham, der kunne aflede Øglen :-)

  @Nonna: Hep. Helt enig.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...