torsdag den 13. oktober 2011

Ting, jeg havde glemt

(på 2,5 år. Hvem sagde dement?!)
 • Hvor lidt, man rent faktisk får sovet om natten med sådan en babytype i huset
 • Hvor lidt søvn, man faktisk kan fungere på
 • Hvor mange gange, man liiiige skal tjekke, om babyen nu også trækker vejret
 • Hvor små sådan nogle babyer egentlig er (selv om Varanen nu ikke hører til de mindste)
 • Hvor lidt, der skal til, før en mini-ble er fyldt (så derfor er str. 3 nu indkøbt. Ja, de er baggy, men der kan være betragteligt mere tis i dem)
 • Hvor gult sådan noget amme-afføring er
 • Hvor hyggeligt det er at amme (især når det ikke står på fra 04.56 til 06.21 - afbrudt af total tøjskiftning, fordi Varanen besluttede sig for at gylpe voldsomt, mens han øjensynligt headbangede)
 • Hvor hyggelige de der baby-knirkelyde er
 • Hvor fantastiske babyer (primært ens egne) er
 • Hvor mange myoser man kan få i nakke og skuldre af at slæbe rundt på afkom
 • Osv. 
Se! Han kan jo sagtens sove! Så skal han bare lige lære at praktisere det i væsentlig højere grad om natten også
Ting, jeg ikke vidste:
 • Hvor splittet man kan være ift. behovsopfyldelse - er det nu Øglen eller Varanen, der skal sørges for først
 • Hvor meget kærlighed, der kan være i ens hjerte
 • Hvad man skal stille op med katapult-gylpende baby (Øglen gylpede aldrig, så dét er nyt)
 • Hvor vigtigt det åbenbart er, at tissemanden vender nedad i bleen
 • Hvor mange gange man i løbet af dagen (og natten) kan risikere at komme til at skifte tøj på afkommet. Pga. tis. (Se ovenstående punkt)
 • Hvor kort en dag på barsel føles, når man har en deadline for at hente Øglen
 • Hvor store drengebabyer bliver (læs; hvor hurtigt de bliver for tykke til tøj i str. 56)
 • Osv.
God dobbelthage dér (Varanen - ikke Mårmor)

... Og senere i dag kan jeg formentlig føje "Hvor kaotisk afhentning af ældste-barnet bliver, når man a) skal hente for første gang sammen med yngste-barnet, b) skal bugsere både stort og lille barn hjem i ladcykel, c) ikke har været ude og cykle i små 4 uger". Jowjow - det skal blive godt, når Øglen begynder i børnehave lige ved siden af...

9 kommentarer:

 1. Åååhr, skruk-skrukkeluk-skruk ;)

  SvarSlet
 2. Jeg havd ejo helt glemt det der med, hvilken vej den lille tissemand skal vende! Ja, det er vildt vigtigt!

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke holde ud at læse mere!;-) Må- have- baby- nu:0)

  SvarSlet
 4. Uhhh, alt det som du ikke vidste, kunne jeg godt give råd for. Men det lærer du selv hen ad vejen ;-) Mht. gylp vil jeg dog sige: Husk ren trøje til dig selv og baby når I er ude og godt med stofklude!

  SvarSlet
 5. Ih, hvor er han dog sød, den lille Varan.

  Spunken, gylper sjældent, men er begyndt at gøre det af og til, og ofte med super dårlig timing - i mit nyvaskede hår, udover sig selv på vej ud af døren osv... Håber Varanen tar' en gylpeslapper, snart.

  SvarSlet
 6. Åhr, hvor jeg håber, at du nyder livet i baby-boblen.

  Og vil lige tilføje, at begge mine drenge børn havde en magisk evne til at tisse igennem, ligegyldig hvor omhyggeligt jeg end vendte udstyret...
  Jeg havde nu lykkeligt glemt, at jeg dengang ofte sov på håndklæder, fordi baby og mor faldt i søvn midt i det der "ligge ned og amme noget" (som jeg praktiserede på grund af kejsersnit), for så at vågne med en tis-våd baby.

  Så jeg takker - tanken om kejsersnit og våd seng fik kureret den baby kuller, som billederne af varanen ellers lige havde fremkaldt.

  SvarSlet
 7. Åh, den gylp! Altså, Villads gylpede heller aldrig, men så sparede han til gengæld sammen til en decideret mælkekaskade med jævne mellemrum. Én af sækkepuderne på Apa lugter sikkert stadig lidt halvsurt, efter at han overspulede den for godt et år siden. Han var nemlig heller ikke kendt for god timing.

  Men ja, alle de punkter du nævner, har jeg sådan set allerede glemt her knap halvandet år efter – men efter at have læst din liste, står de atter lysende klart. Hjælper lidt på skrukheden, hvilket dog så opvejes af de nuser-nuser billeder af Varan-babyen. Åh, SKRUUUUK!

  SvarSlet
 8. Jeg har lykkeligt glemt de fleste af punkterne, men som mor til tvillinger på 17 mdr kan jeg berette at du på nogle punkter er hårdere ramt end jeg, men også - til dit held - at du på nogle punkter har det dejligt nemt ... feks. er der ikke stordriftsfordele i to børn, der ikke kan gå selv, når man alene skal aflevere og hente dem begge i vugger :-)

  SvarSlet
 9. Tak for de søde ord om Varanen, og tak for gylpe-råd. Havde ikke lige overvejet at sørge for en ekstra trøje til mig selv i pusletasken, men det lyder bestemt som en smart idé.

  Undskyld, hvis jeg har bragt nogle af jer ud af jeres skrukhed ved at lave mine lister. Det var ikke meningen. Og SÅ slemt er det heller ikke - det opvejes langt af Varanens lækkerhed :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...