mandag den 21. november 2011

Dét skal fejres!

Har lige været ved lægen til det der 8-ugers tjek. Alt så fint ud, og det er selvfølgelig dejligt, men det er ikke det, der er det vigtige. Det er det, jeg havde (og stadig har) hos lægen, der er det vigtige, for det var (er) nemlig et par før-graviditetsbukser! Jeg siger det bare! Og i går havde jeg en før-graviditetsnederdel på. Bukserne er ikke skinny jeans, og nederdelen ikke af den allermest smygende slags (baggy er vist en mere korrekt betegnelse), men alligevel - det går da den rigtige vej!

Så det skal selvfølgelig fejres, og hvordan gør man det bedre end at sætte kursen direkte mod Lagkagehuset efter en træstamme? Og impulsshoppe en cardigan på vejen. Længe leve barsel. Og dagpenge...

Tøj og mad! (Og det er den lille pose, der er træstamme i. Den store pose gemmer på rugbrød)

Lægen kiggede i øvrigt Varanen i munden og mente ikke, at der var grund til at klippe tungebåndet (endnu?) Det er jo godt, at de sundhedsfaglige personer er enige. Eller nåwet...

14 kommentarer:

 1. Hvor dejligt! Men jeg undres lidt: Din baggy nederdel?:)
  Og så er der jo ikke noget bedre end impulsshopping. Det skal næsten også fejres!

  SvarSlet
 2. Det kræver da bestemt lidt fejring :D

  Mht. tungebåndet, så er det jo dejligt at lægen ikke mener det. Så håber jeg bare at det er en læge som rent faktisk har forstand på for stramt tungebånd. Min lille pige fik sit klippet da hun var 10 dage gammel. Det blev opdaget af min Sp, og hun henviste mig til vores øre-næse-hals læge, da hun havde mere erfaring inden for det med stramme tungebånd ifht. den alm. læge..

  SvarSlet
 3. Hmpf, siger jeg bare...

  Og tillykke.

  SvarSlet
 4. Tillykke - eller hvad man nu siger. Før-graviditetsbukser fejres allerbedst hos Lagkagehuset.

  SvarSlet
 5. Skønt med graviditetskiloen! Har du kæmpet med dem?

  Er det så nu jeg skal fortælle at jeg vejer 5 kg mindre end før jeg blev gravid?? Og 3 kg mindre end før jeg blev gravid med Malthe, for ehhhm.. 3 år siden??

  Jeg ved ikke hvordan - for jeg æder slik og kværner cola hver dag! Tilgengæld har jeg også efterhånden sugemærker på brysterne, fordi der hænger en baby fast KONSTANT!

  SvarSlet
 6. Så sejt!
  Jeg er gået til en slags kamp mod mine ekstra kilo - så meget som man nu må som ammende - men det er stadig ikke noget der kan ses eller mærkes i forhold til før-gravid-tøjet.

  Men tillykke med det og undersøgelsen, cardiganen og kagen :)

  SvarSlet
 7. Jeg havde det fuldstændig som Julie efter mine graviditeter - vejede mindre end før jeg blev gravid. Kan trøste med at efter jeg blev 35, så gik det ligesom den anden vej og nu vejer jeg det samme som da jeg var (høj)gravid med den lille - gisp!

  SvarSlet
 8. Vildt flot.. det betyder så meget at kunne fejre en god træstamme ovenpå et 8 ugers tjek...
  Impulskøb og dagpenge hører så meget sammen.. fatter heller ikke hvorfor jeg ikke kan lade være..!

  Heldigt at veranen kan beholde sit bånd.. og at ammeriet kører! Kh C

  SvarSlet
 9. @Husmoder: Det var i mangel af bedre betegnelse. Den er bare virkelig løs. Som et par cargo pants, bare som... ja, nederdel... Måske var det hindbærsnitten hos Coffee Collective, der lige gjorde, at jeg kunne klemme mig i den? Ja, det tror jeg da, det var :-)

  @Cecilia: Ja, jeg har selv tænkt tanken, men min læge virkede som om, hun havde ret godt styr på tungebånd. Og efterfølgende har jeg talt med HDD's moster, som er tidligere SP, og hun mener heller ikke, der er grund til at klippe nu, når der ikke er problemer med amningen.

  @Vevika: Hvis det er nogen trøst, så mangler jeg altså stadig nogle kilo. Mine jeans tør jeg fx ikke at hoppe i endnu...

  @Mille: Tak. Og jeg er helt enig; Lagkagehuseter som skabt til fejring af før-graviditetsbukser.

  @Julie: Ja, jeg kender godt typen, der bliver tyndere efter en graviditet end før. Og det er totalt snyd ;-) Jeg vil ikke sige, at jeg som sådan har kæmpet med graviditetskiloene, men jeg tog meget på (næsten 20 kg) og var ikke specielt tynd inden, sådet glæder mig, at jeg trods alt snart er nede på normal størrelse. At der så gerne måtte ryge lidt flere kilo, er noget helt andet... ;-)

  @GG: Taktak :-) Og betyder din indsats så, at du ikke må spise kage og så'n? For det er da totalt urimeligt, når man er på barsel...

  @Birgitte: Argh. Du er også En Af Dem. Det er snyd, er det! :-)

  @Christina: Ja, det er superfedt, at amningen bare kører. Håber, det varer ved et par måneder endnu - det er så nemt, og hvis det betyder, at jeg kan tillade mig at spise mere kage, så by all means... ;-)

  SvarSlet
 10. Jo jeg må godt spise kage. I princippet alt det jeg vil, men så kan det godt være at jeg ikke må få aftensmad i stedet. Nogle dage er det et godt byt ;)

  SvarSlet
 11. Jeg synes lige vi skal have en snak om de træstammer. For nu er jeg jo hooked! Og det er din skyld fordi du har snakket så meget om dem..

  SvarSlet
 12. Go buy! Du vil ikke fortryde det! :-)

  SvarSlet
 13. Fedt du er ude af ventebukserne....jeg har så lige købt mit første par. Hvilken lettelse!
  Iøvrigt: mht tungebåndet. Mener min nevø fik klippet sit, fordi de var bange for han kunne komme til at læspe. Det var en civil-kommentar - ikke en studmed-kommentar :)
  Må snart komme og tjekke ham den lille lækre ud!

  SvarSlet
 14. @Hellecopter: Hephey - velkommen i kommentarfeltet :-) Og er du virkelig først hoppet i ventebukserne nu?! Verden er ikke retfærdig... ;-)

  Du er hjertens velkommen til at komme og se lækkermåsen - jeg er hjemme det meste af tiden :-) Og mht. tungebåndet, så skal det også klippes, hvis nogen begynder at mistænke noget med noget talefejl eller andre gener. Så lægen kigger på ham igen til 5 mdr-undersøgelsen...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...