tirsdag den 15. november 2011

Her går det (faktisk) godt

 •  I 7 uger og 5 dage har jeg ikke fået mere end 3 timers sammenhængende søvn pga. amning og andet babygøgl
 • Øglens Sovecirkus kører på overtid herjemme
 • Vasketøjet hober sig op, og nullermændene er efterhånden på størrelse med Øglen, fordi Varanen ikke lige er typen, man lægger fra sig mere end et nanosekund ad gangen. Mm. man altså går en tur med barnevognen. Eller får tinnitus. (Måske man skulle låne lidt af overboens rengøringsvanvid - der bliver støvsuget minimum én gang om dagen deroppe. Mon vores nullermænd er blevet så store, at de borer sig op gennem hendes gulv?
 • Varanen har ondt i maven og falder umiddelbart bedst til ro ved at få sunget lejrbåls- og Jesus-sange lige ned i krydderen (jep; har været en del på lejr i mine unge dage, og meget kan man sige, men de sætter sig godt fast, de sange). Igen og igen og igen
 • Familieslæden er blevet slæbt væk af noget vejhjælp til en "akut-plads" på et værksted (synes måske "akut-plads" er at gøre biler vigtigere end de i virkeligheden er, men hvad ved jeg?!), og noget kunne tyde på, at vi i dén grad har købt den berømte kat i den ligeså berømte sæk
 • Min bpa-fri og øko-agtige drikkedunk er blevet væk i Operation Tøm-bilen-før-tyven-gør-det-den-bliver-bugseret-væk, Og jeg er tørstig! (Og kunne måske bare gå hen til vandhanen med et glas, eftersom jeg er hjemme nu, men det er ikke dét, der er pointen!)
 • Jeg har glemt at købe brød og ost, og vi fik leveret varer i går. Og dobbeltklapperen rimer desværre ikke på indkøbsture
 • Jeg kan stadig ikke passe mine jeans fra før jeg blev gravid med Varanen
Alt dét - og sikkert mere, som har fortabt sig i søvnmanglens tåger - og alligevel synes jeg, at det her Familie på Fire-halløj holder. (Hormoner?)

For selv om Varanen helst vil ligge på armen eller hænge i slyngen (eller brysterne), så er han god og mild og finder sig i det meste. Han smiler meget efterhånden (hvilket gerne udløser endnu en Jesus-sang, så dén har han luret), og han sover fint om aftenen efter maraton-amning. Om natten vågner han godt nok en del, men det er kun for at spise - vi har endnu ikke været ude for at skulle stå op med ham og gå rundt eller lignende; mad og så tilbage i seng. (Skrid, Nemesis!)

Når man er så sød, gør det ikke helt så meget, at man gerne vil være på armen hele tiden...

Og selv om min drikkedunk godt nok er forsvundet, så resulterede Operation Tøm-bilen i fundet af en billedramme fra Øglens værelse (?), en Barbapapa-badebold (punkteret), to Waldorf-dukker, en håndfuld pixibøger og en Schleich-gris. Plus alt det løse som trøjer, startkabler og Øglens lille Fjällræv. Som jeg ikke engang havde opdaget var væk. (Og ja - bilen var temmelig rodet...)

Det kan godt være, at jeg ikke kan passe mit før-graviditetstøj endnu, men til gengæld kan jeg hygge totalt igennem med kaffe og kage. Hvilket jeg i øvrigt skal lidt senere i dag med hende her.

Vasketøjet løber desværre ingen vegne, og det der rengøring når vi sikkert på et eller andet tidspunkt. I stedet kan jeg sætte mig ned på gulvet til Øglen med Varanen klistret op af mit ben eller åndende mig i nakken fra sin skråstol og gå Shane Brox i bedene med usandsynlig interimistisk dukkehus til Øglen. Som uden sammenligning er mit bedste publikum, for tilblivelsen af huset blev iagttaget med åben mund og polypper og et blandet udvalg af "Hvad laver du, mor?" (gad jeg egentlig også godt at vide), "Nejjj, hvor er det FINT!" (løgn, men tak alligevel) og "Må godt lege med det nu, mor?" (but of course - så har jeg ro til aftensmaden). Så her er beskidt og rodet (og vi render snart allesammen rundt i beskidt tøj, hvis der ikke sker noget med det der vasketøj inden længe), men vi hygger os.

Pas på du ikke bliver overhalet indenom, Shane... 

Og Sure Mor har i øvrigt ikke været forbi , siden hun blev kylet ud forleden. Måske fordi Øglemor er blevet lidt bedre til at lade tingene flyde lidt?! Så faktisk er der i øjeblikket ikke rigtig noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget...

14 kommentarer:

 1. Øj, du er da super-krea! Og den der ko i vinduet er jo magen til Koen (det snaskede stykke tøjdyr, som lever en Rädda Jobbe-tilværelse herhjemme, og som Trolden er så stærkt knyttet til, at jeg frygter den dag, den for alvor bliver væk). Sejt. De har veninde-tøjdyr; dog uden nogensinde at have mødt hinanden, but still... ;)

  Men dejligt at læse, at det mest af alt går godt, og at Sure Mor ikke er vendt tilbage, siden hun blev sat på gaden.

  SvarSlet
 2. Hahahah - jeg kan også alle lejerskole/jesus sangene... Og fik dem i den grad på hjernen da jeg læste ovenstående. Så tak for det ;-).

  SvarSlet
 3. Lang liste over downsides ved småbørn, men det eneste jeg tænker er stadig "Nårh, hvor er han NUTTET *squeal*"

  SvarSlet
 4. Nååårh han er sød!

  L er jo 7 uger om et par timer og den der med de tre timers søvn og barn man ikke ligger fra sig kender jeg.

  Jeg har også været på lejr med klæbe jesus sange - de er dog skrottet til fordel for "jeg ved en lærkerede" som er be-om-du-ikke-græder-mens-jeg tvinger-dine-arme-ned-i-voksiposen og "se min kjole" som får baby til at smile. Sidstnævnte må godt synges for drenge, ik?

  SvarSlet
 5. Hehe - kan levende se dig sidde og synge jesus-sange på bedste GU maner... Gad godt være en flue på væggen :-)
  Fin ide med dukkehus! Måske jeg skulle forsøge mig med noget lignende som stald til den bunke af brugte Schleich dyr, Thea skal have i pakkekalender. Den forholdsvis lille Krea-stald, jeg købte dem sammen med bliver i hvert fald hurtigt fyldt...
  Lyder dejligt med stemningen derhjemme - håber det fortsætter...

  SvarSlet
 6. Han er altså cute, ham den lille varan :-)
  Er der i øvrigt noget galt med din blog? Jeg kan ikke få vist menuen i højre side (muligvis er det bare min maskine, der driller)

  SvarSlet
 7. Min baby er 7 mdr. og jeg får altså stadig kun 3 timers søvn ad gangen (hvem sagde baby sover igennem når den er et halvt år?)!? Gab, men alligevel vildt man holder til det ikk? ;-)

  SvarSlet
 8. Hvis bare man kan holde humøret højt som du i sure situationer, så skal alting nok gå!
  Jeg er imponeret.

  SvarSlet
 9. Nåååhr, hvor er han sød, den lille Varan :-D

  (...) ... hørte I det også? Det var vist lyden af mine æggestokke, der blafrer.

  Vent, nååårh ja, jeg HAR jo en baby, forresten.

  Men stadig!!

  SvarSlet
 10. @Husmoder: Indeed!

  @GG: Ahr, krea ved jeg nu ikke. Det var jo bare en papkasse (fra alle vitaminpillerne, as it happens), en sprittusch og en kniv. Spøjst med tøjdyrene. Må dog tilstå, at Koen har levet en del af sit liv på loftet i en kasse - den er blevet fundet frem som legetøj til Varanen. Der er ganske ligeglad, så nu har Øglen taget ejerskabet over den tilbage...

  @Cecilia: 'Var så lidt :-)

  @Konen: Tak :-)

  @Alice: Ork jo - syng du bare Se min Kjole for L :-) Jeg synger også rigtige børnesange af og til, men af og til bliver jeg bidt af en gal lejrskole, tilsyneladende, og så får den ikke for lidt med lejrbåls-/jesus-sange. Og eftersom Varanen mærkeligt nok sætter pris på det, såeh... :-p

  @Rie: Vil vædde med, at du også synger "Jeg er sigøjner" og andre GU-sange i smug. (uuuh - har faktisk slet ikke sunget sigøjner-sangen for Varanen endnu. Må vække ham og gøre det med det samme... ;-))
  God idé med brugte Schleichdyr. Her i hytten er vi så heldige, at både mormor og farmor laver pakkekalender til Øglen, så det behøver jeg ikke spekulere på i år. Men hvis du laver en stald til hende af en papkasse, så har hun både masser af plads til dyrene, OG det koster dig nul og niks (altså lige bortset fra det, du køber til dig selv på nettet for at få fat i en kasse, naturligvis ;-))

  @Birgitte: Tak :-) Jeg ved ikke, om der er noget galt med bloggen; det ser fint ud her hos mig. Men min mor nævnte det samme problem som dig forleden, så det kan da godt være, at Blogger har nogle problemer. Du må gerne sige til, hvis det fortsætter - så må jeg undersøge nærmere...

  @MarieRavn: Nejnej - det er ikke det, jeg vil høre. Jeg vil høre om 3-timers-interval-babyer, der begynder at sove igennem. Ikke som bare bliver ved med at søvntorturere deres mor ;-) (Men ja, du har ret - man holder jo til det. Vildt nok)

  @Diktesoph: Det må være hormonerne, der holder humøret højt ;-) Men det går sq meget godt ,og alle de kloge (?!) siger jo, at man kan sove, når man bliver gammel. Det planlægger jeg så at gøre... :-)

  @Hehe - taark :-) Og hvis du bliver alt for skruk, siger du bare til - så må du gerne låne ham en af de dage, hvor han overhovedet slet ikke vil lægges fra sig. Så sover jeg lige imens, mkay?

  SvarSlet
 11. Dejlig læsning.
  ... Jeg gad i øvrigt også godt lytte med på Jesus-sangene ligesom Rie.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 12. Min yngste øgle er nu 4 år, så jeg fik lige et kærkomment flashback. Takker! Og hold nu op, hvor er du krea med det der dukkehus. Jeg tilslutter mig øglen: "Hvor er den FIIIN!"

  SvarSlet
 13. Ja, varanen er lækker. Men den liste der fik meget effektivt sat min skrukhed på standby. Og tak for det. Det passer nemlig så dårligt med 2 små børn lige i den nærmeste fremtid. Tak!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...