tirsdag den 6. december 2011

Bønder, tømrere, jy-yske-e knejte

- nu skal vi sejre i grevens fejde. Eller. Måske bare i ordenes fejde.

Jeg er faldet i Wordfeud-gryden, og jeg kan ikke komme op. Så hvis her er lidt ordknapt, er det bare fordi, jeg
 • har en sovende/spisende/skrålende Varan ovenpå mig
 • jerner rundt efter Øglen
 • er blevet overmandet af de nu efterhånden mandshøje nullermænd og vasketøjsbunker i lejligheden
 • overspringshandler Wordfeud i tide og utide
Såeh... hvis der er nogen, der trænger til en omgang verbale tæv, så kom an! Mit brugernavn er - meget opfindsomt - Øglemor. Og jeg har ikke tabt et spil endnu kun tabt ét spil (mod HDD, mens han sad ude i gyngestolen, grrrr). Og så gider vi ikke snakke om, hvor tæt Gravidgrahvad var på at vinde, sidst vi spillede. Just saying. Gnæg gnæg. (Og nu VED vi bare, at Nemesis læser med, så jeg bliver jordet totalt lige om lidt...)

10 kommentarer:

 1. Nu har jeg læst og læst om det spil, men stadig ikke fundet ud af, hvad det er/går ud på!

  SvarSlet
 2. Det er bare Scrabble. Mod en tilfældig eller en, man kender - det bestemmer man selv :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har lige add'et dig - jeg spiller som ordgøgler :-)

  SvarSlet
 4. Det er det ondeste overspringshandler spil ever! Plejede at vinde fænomenalt over manden derhjemme, men han må ha' øvet sig i smug, så nu får jeg tæsk fordi jeg ikke snyder som ham. Men det er da en intelligent overspringshandling modsat at surfe hvileløst rundt i boligannoncer som man alligevel ikke har eller nogensinde får råd til :)

  SvarSlet
 5. Så giver det lidt mere mening, at jeg får læsere fra Google med søgeordene "Øglemor wordfeud" :)

  SvarSlet
 6. Næste spil vinder jeg!! Gnæggnæggnæg

  SvarSlet
 7. Hej Øglemor,
  Det er mig som er alfe1013 - og du får klask ;-) (temmelig heldigt træk jeg fik lavet i første hug)

  SvarSlet
 8. @Louise: det er SÅ vild en overspringshandling. Men du har ret - det er trods alt en rimelig intelligent en af slagsen :-)

  @baghækken: haha, cool søgning :-)

  @GG: det skal du ikke være så sikker på. Gnæg.

  @Sarah: damn, et vildt åbningstræk! Men jeg giver dig kamp til stregen, gør jeg!

  SvarSlet
 9. Jeg har også added dig :-)
  Det er mig der er Dannerfjord1 :-)
  Og jeg skal slet ikke spille smart og påstå at jeg vinder. Men jeg taber heldigvis ikke alle mine spil, så kom bare an ;-D

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...