tirsdag den 13. december 2011

Fisk?

Der var engang, hvor fisk var noget, jeg drak. På de lokale diskoteker. I et bette shot-glas. Det smagte ikke særlig godt, og resulterede gerne i slemme tømmermænd dagen derpå, men jeg havde det som regel sjovt på selve fisk-aftenen.

Nutildags er fisk noget, jeg hækler. Halsfisk. I tykt uldgarn, om aftenen i de få uendeligt dyrebare timer, hvor reptilerne sover, og HDD og jeg har tid til at holde i hånd, se tv, Wordfeude eller hækle (bare lige for the record, så hækler HDD altså ikke...), før vi også går til køjs. Indtagelse af shot-fisk er i reglen garant for noget højere grin end halsfisk (det er yderst sjældent - for ikke at sige aldrig - at jeg skraldgriner, mens jeg hækler). Til gengæld får man på ingen måde tømmermænd af halsfiskene. Men derimod en dejlig, lun hals, så man kan holde snuen fra døren.

...

'Kæft, jeg er blevet gammel!

Et stks gul (GUL? Passer overhovedet ikke til min skummetmælksfarvede hud) halsfisk. Og har ovenikøbet freestylet opskriften. Rock on. Eller noget...11 kommentarer:

 1. Ej, den er fin - hvordan bliver den lukket? Kan man lokke en opskrift ud af dig?

  SvarSlet
 2. Tak :-) Jamn, det er såmænd bare ét langt stykke med spidser i enderne, og det smalle stykke er så hæklet dobbelt, så det er 'hult. Så stikker man bare den ene ende igennem, og voila!

  Mht opskrift, så har jeg hapset en strikkeopskrift på halsfisk på nettet (de er ret tilgængelige) og efter bedste evne forsøgt at oversætte til hæklsk. Men jeg kan godt prøve at skrive det ned, hvis du er interesseret? (Det bliver så bare lige på et tidspunkt, hvor Varanen ikke ligger på min ene arm og sover :-))

  SvarSlet
 3. Det er da mega-street med en halsfisk! Sådan én vil jeg også have, hvis jeg kunne hækle eller strikke eller sætte tape på en pakke uden at ødelægge begge dele. Hm.. i næste liv, måske.

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin! Husk at gemme opskriften. På et senere tidspunkt har du sikkert nok opskrifter til en hel bog med ene krea-hæklerier.

  SvarSlet
 5. Kan man finde dig i WF som øglemor? Fin Fisk.. Klem C

  SvarSlet
 6. Mon ikke vi havde grinet ret meget af sådan nogen som os, da vi for snart 15 år siden, var vilde med "Tennis", sang Joy og lavede den ondeste step-touch.
  Knus

  SvarSlet
 7. "Tennis"? Der er vidst en lille historie gemt der?:)
  Jeg synes de er ret fine, dine fisk.

  SvarSlet
 8. Cute fisk! Jeg har den i strikkeopskriftsversion i Øgle-og-Varan-størrelse, hvis du er interesseret :-)

  SvarSlet
 9. Øj, hvor er den fin - men shotfisk er nu også gode.

  SvarSlet
 10. @GG: det er faktisk helt enkelt. Så jeg kan lære dig det over en kop kaffe engang, hvis du kommer til Kbh, eller hvis jeg er på de jyske kanter :-)

  @Nonna: har bare opskriften i hovedet, men der skal jeg nok gemme den :-)

  @christina: jeps, det kan man, omen det har du fundet ud af, kan jeg se ;-)

  @malene: ohhhh yes! Vi ville have skraldgrinet, drukket nogle fadøl på den gule café og lyttet til Tennis's trommesolo i Joy på repeat...

  @husmoder: der er helt bestemt en historie gemt der, kan du tro :-)

  @maria: tak for tilbuddet, men jeg kan desværre ikke strikke. Ved nærmere eftertanke må du dog gerne sende dem, hvis du gider, så jeg kan tjekke maskeantal?

  @mille: måske man kunne kombinere det? Hækling af halsfisk, mens man drikker shotfisk?! Det ville i hvert fald være spændende at se resultatet...

  SvarSlet
 11. Haha, hvis det lykkes dig at lære mig at hækle (eller at sætte tape på gaver), så giver jeg dig hjemmelavede julegaver de næste ti år!
  (ved ikke helt om det er et tilbud eller en trussel ;) )

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...