mandag den 2. januar 2012

2012 - the list

Nåmn, når man sådan bevæger sig rundt i blogland her en mørk mandag aften, så kan man se, at I ikke har ligget på den lade side, hvad angår nytårsstatusser og lister og whatnots. Så jeg er blevet lidt misundelig og har derfor besluttet at lave min egen to-do liste for 2012. Tadaaaah:

2012 er året, hvor:
 • Varanen skal døbes
 • Min barsel slutter (alt alt for snart - det er jo maj lige om lidt)
 • Jeg skal sige hej til dagpengeland, aktiveringskurser og andet sjov
 • ... med mindre det, jeg går og pønser på, så'n rent arbejdsmæssigt, flasker sig
 • (det er desværre for tidligt at fortælle om pønsningen endnu, men jeg kan da sige så meget, at jeg har sendt en mail her til aften, som godt kunne have ret stor betydning for pønsningens videre forløb)
 • - og nu sidder jeg så her og har lidt ondt i maven men det kan måske også skyldes, at jeg skrev mailen under indtagelse af kæmpekop te og en halv pakke Petit Ecoliers
 • Der skal ske noget radikalt med mit hår. Det er håbløst!
 • Jeg har været så åndssvag at melde mig til noget med noget halvmarathon og fortalt det til gud og hvermand, bare så jeg kan være helt sikker på at blive totalt ydmyget, hvis jeg ikke lige synes, formen er til det alligevel, ikke gennemfører eller hvis jeg falder død om på ruten
 • Mit sukker- og fedtindtag skal nedsættes bare lidt. Jeg synes, at Milles ambition om én guffri dag om ugen lyder om ikke rar, så tilnærmelsesvis overkommelig. Det starter dog først, når hhv. M&M's, cookies, Petit Ecoliers, chips og bocher ude fra skuffen er sat til livs
 • Min garderobe skal opryddes og opgraderes
 • Jeg skal hækle noget andet end tæpper
 • Jeg enten skal se mindre tv eller også mere oplysende tv (for selv om Antiques Roadshow er god underholdning, så bliver jeg ikke specielt klog på andet end underligt britisk skrammel)
 • Gå tidligere i seng
 • Få gang i HDD's og mine månedlige børnefri dates i det sekund, Varanen kan spise andet end mælk
 • Jeg bør læse flere bøger med substans. Og lade være med at bilde mig selv ind gang på gang, at triviallitteratur får substans, bare fordi jeg læser det på engelsk
 • Jeg bliver nødt til at få brugt min symaskine. Fordi det er pinligt, at jeg har haft den et år allerede og kun brugt den én gang. Til gengæld blev det, jeg syede herregrimt, så deeeet...

 • Der er sikkert vældig mange ting, jeg ikke har fået med, men lige nu synes jeg, der er rigeligt med ting at forholde sig til. Og huske, ikke mindst. Jeg har allerede glemt halvdelen af dem, men det er det gode ved nytårsforsætter - det forventes nærmest, at man glemmer dem...

9 kommentarer:

 1. Flot listem kan se den indeholde omkring de samme ting som min. Altså bortset fra at jeg ikke læser andet end blogs og blade.

  Måske man i virkeligheden skal lave sådan en status hver måned, bare lige for at se om man nu er på rette vej.

  SvarSlet
 2. Jeg elsker pønsningen, og glæder mig til at hører mere om den! I mellemtiden kan vi jo så pønse på en frisure sammen...
  Udover det, så synes jeg, at du er mega-sej, at du overhovedet har meldt dig til det der løb. Besvimelse eller ej.

  SvarSlet
 3. Pønsning, lyder spændende! Halvmaraton, lyder helt tosset :-) Dåb, lyder hyggeligt og dejligt.

  SvarSlet
 4. Hold da op... er vildt spændt på 'pønsningen'. Jeg skal nok følge med.

  Og er så IMPONERET over at du har tænkt dig at løbe halvmaraton. Jeg kan knap løbe frem og tilbage til fælledparken - og det er under 2 km... Respekt herfra.

  SvarSlet
 5. Nytårslister med planlagte ting i det nye år er ofte super positive...........det bliver straks værre når man skal evaluere på den, når året er gået :)


  Hilsen

  Mikkel
  iphone reparation
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 6. Jeg ved altså heller ikke lige, hvornår jeg når til det med den guffrie dag, men intentionen fejler i hvert fald intet.

  Til gengæld fejler benene noget! Der var nemlig nogen der skrev noget om et halvmarathon til mig, og så kiggede jeg i min kalender og konstaterede, at jeg blev nødt til at starte træningen med det samme, hvis det overhovedet skulle være muligt.

  J

  SvarSlet
 7. Jeg bliver næsten skræmt over din blog - vores liv følges ad :-) Jeg har en datter på 2½, en søn fra september 2011, jeg er sukkerholic og min barsel slutter i maj 2012... Ville bare give mig til kende - jeg læser fast med her hos dig og er godt underholdt!
  Kh. Johanne

  SvarSlet
 8. Halvmaraton er sejt, personligt er jeg aldrig nået 6 km. så hatten af for det!
  Jeg er også hoppet med på det med den guffrie dag som Mille foreslog. Det lykkes i går! :-)

  SvarSlet
 9. @FF: God idé med opsamling hver måned. Eller... måske hveranden måned. Eller hver tredje. Man skal jo også lige have tid til at gøre noget ved det, ikke? ;-)

  @Husmoder: Arj, nu glemte vi jo helt at pønse på en fælles frisure, da jeg var ude hos dig forleden. Men nu har vi snart fælles lege-interiør (jeg er en copycat), og det er jo altid en start :-)

  @Vevika: :-) Glæder mig også til dåben. Det bliver så hyggeligt. Skal bare lige have fundet en kjole. Som er fin, skal kunne bruges mere end den ene gang, og som man skal kunne amme i. Nogen forslag? :-)

  @Cille: Jeg er også spændt på pønsningen, kan du tro :-) Og mht det der halvmaraton, så håber jeg VIRKElig, at mine lunger genfinder noget af deres fordums styrke, for de to sølle ture, jeg har været på indtil videre, var godt nok ikke noget at råbe hurra for...

  @Mikkel: Scchhyys. Det er jo det, der er så fint ved nytårslister - når man når til årets slutning, har man glemt alt om den liste, man lavede i begyndelsen - og så laver man bare en ny ;-)

  @Mille: Yayyy! Så kan vi måske aftale, at vi skraber hinanden op fra asfalten til det der halve maraton, hvis vi kollapser?

  @Johanne: Velkommen til, og tak fordi du giver dig til kende og for de pæne ord. Hvor pudsigt, at vores liv sådan følges ad :-)

  @Birgitte: Ved heller ikke, om jeg har slået for stort et brød op ved at satse på halvmaraton. Det længste, jeg nogensinde har løbet, er 15km.
  SÅ sejt, at det er lykkes dig med den guffrie dag. Det er ikke sket herhjemme endnu...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...