søndag den 1. januar 2012

Hej 2012!

Stauts og nytår rimer egentlig meget godt, ing'? Og jeg havde da også store planer om at skrive et indlæg, hvor jeg gjorde nytårsstatus. Men så var der nogen, der løb med al juleferien, og der var sør'me også en (to!), der stak af med mit overskud til at skrive, og derfor er der ingen status til jer. Eller til mig, for den sags skyld.

Det betyder alligevel ikke det store, for uanset hvad, der ellers skete i 2011, så overskygger 22. september kl. 06.51 det hele. Den bliver svær at stikke, 2012. Jeg siger det bare. (Og jaja, jeg ved godt, at det er teknisk muligt både at lave, bage og føde endnu et reptil i 2012, men det kommer ikke til at ske. At I ved det. Har hænderne rigeligt fulde med to).

Vi kom ind i det nye år i fin stil sammen med gode venner, der ligesom os har en næsten-treårig og en nulkommanoget-årig. De store piger legede størstedelen af aftenen i fred og fordragelighed, Varanen skred i seng ved 20.30-tiden, og vi voksne fik relativ ro til at nyde den udsøgte nytårsmad (bestilt udefra, natürlich). Nåede ovenikøbet op på tagterassen med pigerne, så de kunne se "stjerner og glimmer". Stort stort hit - det slog endda Thomas Tog, der kørte på repeat nede i stuen...

Omkring kl. 23 lod vennernes afkom det skinne igennem, at de havde været så selskabelige, som de orkede for dén dag, så vi sagde farvel og godt nytår en times tid for tidligt. Og så hang Øglen og jeg ellers ud i stuen med Øglens nye dyne (HDD vaskede op, den gode mand!) og ventede på, at det blev 'rigtigt' nytår. Var spændt på, om Øglen holdt helt til midnat, men dér var ingen slinger i valsen - og hun så med stor interesse på "uret, der dinger" og var også noget fascineret af al fyrværkeriet på Rådhuspladsen. Men SÅ var energien også brugt for 2011, og inden klokken var 01, sov vi alle sødt.

2012 begyndte med, at Varanen sov til kl. 8.25 (godt nok afbrudt af en times amme-wrestling omkring kl. 05, men det tæller vi ikke med), så jeg satser på god sovekarma i det nye år. Håber også på god løbekarma, for jeg fejrede det nye års begyndelse med at løbe en tur. For første gang siden 16. december 2010, sagde sladre-Endomondo. Det var hårdt, kan jeg godt betro jer. Også selv om det kun var 4 km. Men jeg håber, det bliver bedre, for ellers får jeg et seriøst problem i april. På den korte bane tænker jeg dog, at jeg får et seriøst problem med at gå i morgen. Meeeen - det tager vi, som det kommer.

Nu er der canneloni på tallerkenen, kransekagerester i køkkenet og muligvis et eller andet i fjerneren, der ikke er skihop. Jeg har gang i en virkelig dårlig bog, og ellers er der jo altid lidt Wordfeud, der skal holdes ved lige. Jo... 2012 tegner meget godt, faktisk...

Rigtig godt nytår til jer alle - håber, I hver især kom godt ind i det nye år, og at I har haft en god første dag. Tak fordi I læser med - vi blogges forhåbentlig en masse ved i 2012!

3 kommentarer:

 1. Sejt at Øglen holdte ud til midnat :-) Vera gik kold kl. 20...men hun er selvfølgelig heller ikke så gammel endnu.
  Også godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Godt nytår til dig også :-) lyder som en dejlig nytårsfest. Det er så hyggeligt når ungerne kan være med helt til kl. midnat.

  SvarSlet
 3. Ja, det er en supersej øgle, der holder ud til klokkeklang, marcipankage & nationalhymner! :)

  Og en superdupersej Øglemor, der har været ude at løbe! Wuhuw! Det vil jeg også! ... snart. Er bare så træt i aften. Og det er KOLDT. Og så dejligt varmt her indendørs. Hvor min søde kæreste jo også er. Og der er mennesker på gaden, som skal se mig i løbetøj. Og ...!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...