søndag den 8. januar 2012

Kjole-krise - hjælp søges

Om ikke så længe skal Varanen døbes. Og så skal man jo se så'n lidt pæn ud. Så meget som det altså lader sig gøre, når ens hår er helt umuligt, maven er blød og randerne under øjnene kandiderer som weekendtasker. Desuden skal man jo aldrig lade en anledning til at shoppe glide sig af hænde (hostdagpengehost), så nu går den vilde kjolejagt.

Nu er det bare sådan, at jeg ikke har købt tøj til festlige lejligheder i umindelige tider. Og da slet ikke til festlige lejligheder, hvor man helt hundrede kommer til at amme omkring 48 gange. Så det skal altså være en nogenlunde ammevenlig kjole - uden dog at være en decideret ammekjole. Men lur mig, om jeg kan finde sådan en - som jeg synes er pæn, altså.

Jeg var lidt ude i en fin brunlig sag fra BZR, men den er nok omtrent lige så ammeUvenlig som en rullekravesweater, så den bliver jeg nok desværre nødt til at droppe (mm. jeg køber den alligevel til når jeg engang stopper med at amme. Om 66 år, hvis det står til Varanen). Og nu står jeg ude midt på herrens mark og aner ikke, hvad og hvor jeg skal vælge kjole henne.

Så hvis du står med tippet til den smukke, relativt ammevenlige og efterfølgende anvendelige kjole, så kom hid! Jeg står med kyssende hænder og tager imod samtlige tip - og hvis valget falder på en af de foreslåede kjoler, kan det være, at der kommer en belønning i form af et billede af mig i kjolen. Uhhhh - now we're talking, hva'?!

Bonusinfo: Kjolen behøver ikke koste det samme som BNP for lille land, men må omvendt gerne koste lidt mere end H&M, Bestseller og the likes (satser lige på, at HDD ikke læser med her. Hans udregninger vil muligvis mene noget andet, men det er jo heller ikke ham, der er på kjolejagt, vel?) Desuden skal den klæde rimelig storbarmet type med temmelig korte ben, så sådan nogle kjoler, der skærer midt på læggen og som har vildt empiresnit er nogo. Umuligt, siger I? Håber jeg ikke...

16 kommentarer:

 1. Slæb fluks dit korpus ned i Strut på Fælledvej 13. De har noget, du kan bruge. Sådan lidt mellemdyrt, noget til gravide, noget til ammefolket og kjoler/bukser/bluser, der ikke er beregnet til at rumme hverken stor mave eller ammebryster, men som bare kan bruges til det alligevel.
  http://www.strutcph.dk/

  SvarSlet
 2. ASOS er din ven :-) så f.eks. denne model: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-MATERNITY-EXCLUSIVE-Dress-In-Floral-Print/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1834203&cid=8343&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=-1&clr=Floral+print
  Godt nok er det en graviditetskjole, men måske det var noget? Ellers har de en millard andre flotte kjoler (ca.)
  God jagt ;-)

  SvarSlet
 3. Glemte lige at anbefale denne: http://www.lagersalg.nu/product.asp?product=11002
  Deres side har altså også en del flotte kjoler, til enhver pengepung :-)

  SvarSlet
 4. Hvad med nederdel og bluse? Fleksibelt og ammevenligt.

  SvarSlet
 5. Altså jeg er nødt til at slå et slag for denne smukke sag http://www.boozt.com/dk/da/rutzou/dress-sleeveless_434891/434900?navId=9773 - den findes helt sikkert andre steder med minus 40%

  Hvis du tager en tankkjole (evt. Sue Long fra Samsøe Samsøe) under, så kan du bare hive op i kjolen og ned i toppen, når du skal amme.

  Jeg har kjolen og KNUSelsker den - og jeg har ammet i den på den måde ;)

  Ellers er der denne

  http://shop.bymalenebirger.com/dk/item/Q41394003/?partner=5363&t_type=src&t_type=cat

  Og denne

  http://shop.bymalenebirger.com/dk/item/Q37039035/?partner=5363&t_type=src&t_type=cat

  Eller denne som nemt kan knappes op

  http://triercopenhagen.com/smuk-sommerprintet-silkekjole-by-raoul.html

  SvarSlet
 6. Arjmen, se nu der! Hvor er I gode!

  @Fie: Strut... Nåeh ja, den har jeg faktisk hørt meget godt om. Men nu er jeg desværre bare sådan en, der allerhelst vil købe tøj på nettet. Fordi Varanen er fejlprogrammeret i den forstand, at han vågner i det sekund, jeg netop har fået mit tøj af i et for lille prøverum, og skriger bloody murder. Derfor er shopping sammen med Varanen altid forbundet med en anelse stress-sved. Så kunne jeg prøve tøjet på hjemme i privaten, ville det være optimalt :-)

  @Birgitte: Ja, ASOS er god. Men lige i det her tilfælde er siden LIDT for god. Der er ALT for meget at vælge imellem, så jeg bliver helt forvirret! Lagersalg.nu vil jeg straks kigge på.

  @GiSP: Du har ret - nederdel. Havde jeg ikke tænkt på, for går meget sjældent i nederdel. Kommer til at se voksen ud på en utrolig kedelig måde i nederdele, nemlig. Men det afhænger jo selvfølgelig af, hvordan nederdelen ser ud. Hmmm... Må gå på jagt.

  @Lisbeth: Så tak! SIKKE nogle flotte kjoler, du linker til. Rützou-kjolen er übersmuk, og hvis det ikke var fordi mine overarme er lidt sløje at se på, så var den blevet indkøbt med det samme. (Men hvis du ser den på tilbud, må du godt lige sige til - kunne være meget rart at have den i gemmerne til hvis nu mine overarme bliver tynde på et tidspunkt :-))

  Slangeprint-kjolen fra MB har jeg selv kigget på, men jeg er bange for, at pasformen får mig til at se endnu rundere ud, end jeg er. Og det kan vi jo ikke have :-) MB-kjole to er fantastisk, men HDD lægger mig i benlås, hvis jeg bruger lige knap 3000 på en kjole.

  Og den fra Raoul er skøn! (Ligesom den, du havde på til Fidusens barnedåb. SÅ fin!) Desværre er jeg en blegfis, som nok kun bliver endnu blegere i de sommerlige farver. Æv.

  Men MANGE tak for forslagene. Keep'em coming :)

  SvarSlet
 7. Hvad med denne: http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tøj/festkjoler/diana-orving-932/assymetric-dress-932016-14/

  SvarSlet
 8. Det med min hudfarve er også det eneste, der afholder mig fra at købe kjolen fra Raoul - åh den er fin!

  Denne fra Rützou er også noget så fin

  http://www.arkangelandfelon.com/clothing-c1/dresses-c13/rutzou-sequin-front-tunic-dress-p173 - '

  Men jeg kan desværre ikke umiddelbart google den frem i en dansk netbutik...

  SvarSlet
 9. Jeg ved godt, du skrev ikke amme-kjoler.. Men har du kigget på denne side? http://purlogpersille.dk/shop/ammekjoler-3c1.html

  Det er jo lidt svært, når man ikke kender din smag ;)
  Åh, jeg faldt engang over en fantastisk (udenlandsk) side med sådan nogle virkelig flotte vente/amme-kjoler, men kan selvfølgelig overhovedet ikke huske, hvad den hed.

  SvarSlet
 10. Hej igen. Nå, men hvis jeg var gravid, ville jeg købe denne her on the spot:
  http://www.milker.dk/shop/blaa-prikket-ammekjole-1465p.html

  SvarSlet
 11. @Birgitte: Den er rigtig flot. Men jeg skal have en bh på under, så tænker, at det der one shoulder-agtige, den har kørende, bliver lidt sjovt, så?

  @Lisbeth: Ørj, den er også flot, den du linker til der. Jeg er dog ramt af en forbandelse, der gør, at jeg ikke kan gå i tøj med pailetter, uden at de falder af i kaskader efter 5 minutter. Temmelig irriterende, faktisk.
  Men kan SIMpelthen ikke få den første Rützou-kjole, du linkede til, ud af hovedet, så vil lige høre, hvordan den er i størrelsen? Og om man kan have en bh på under, nu den har det der på ryggen? (Har i øvrigt lige spottet den til 50%... )

  @Bettina: Den er godt nok også sød, den ammekjole, du linker til, men jeg er lidt praktisk gris og tænker, at jeg jo (nok) stopper med at amme inden for overskuelig fremtid, så gider næsten ikke investere i decideret ammetøj. For der er trods alt liiiige lidt tid, til vi skal have endnu et reptil i familien. HVIS vi skal, som HDD ynder at sige... :-)

  SvarSlet
 12. Kjolen er ret løs i det - jeg har en str. 36, og der er masser af plads - også til store ammebryster :D

  Jeg har brugt den nytårsaften og på en bytur med både bh og tanktop under, og selvfølgelig kommer den ikke lige så meget til sin ret bagpå, men jeg synes sagtens, man kan gøre det.

  BH stropperne følger faktisk næsten stropperne i siden af kjolen, så de ses stort set ikke - det er mere rykken på tanktoppen, der kan ses en smule...

  Og HVOR har de dog Rützou til den pris?

  SvarSlet
 13. Nu er den købt - sammen med en anden Rützou-kjole, der (heller) ikke er ammevenlig, men den er fin! Uhhh, jeg kunne købe mig seriøst fattig i hendes kjoler. Der er sket meget - heldigvis - siden jeg sidst havde en Rützou-kjole, som var alt for grøn og som sad dårligt :-)

  Det var på miinto, jeg fandt det - en eller anden biks i Køge, der hedder Klud.

  Og nu skal jeg så bare glæde mig over, at jeg har købt hele to kjoler og lade være med at tænke på den fine Storm & Marie-sag, jeg fandt via dit link til triercopenhagen... ;-)

  SvarSlet
 14. Ja jeg er også lun på den fra Storm & Marie med flæserne ned langs siden?

  Åh jeg håber, kjolen er fin til dig - husk endelig at komme med en update! (og nu er jeg da halvbitter over, at jeg kun fik 30% rabat, da jeg købte den :D ).

  SvarSlet
 15. Nej, det er den i sort/hvid grafisk mønster, jeg er faldet pladask for. Men mere amme-uvenligt bliver det vist ikke, så jeg må hellere springe over :-)

  Jeg skal nok komme med kjole-update. Har lige fået besked om, at pakken er sendt, men har samtidig også fået at vide, at de ikke kunne sende alle de 3 kjoler, jeg havde bestilt, så de har sat nogle penge retur på min konto. Men eftersom jeg kun har bestilt to kjoler er jeg ret mystificeret - og temmelig spændt på, hvad der er i pakken, der kommer :-)

  SvarSlet
 16. Til en anden gang, så har lagersalg.nu (trods det lidet flatterende firmanavn) virkelig flotte kjoler & øvrige sager fra bl.a. Margit Brandt, S'NOB, St-Martins og Stories by Rikke Mai, ofte med 80-90% rabat - me likey! At de ansatte endvidere er flinke og servicemindede gør bestemt heller ingenting :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...