fredag den 13. januar 2012

Om kjoler, faser og virus

Nej nej - vi bruger stadig ikke søvn herhjemme. Nu heller ikke rigtigt i dagtimerne, med mindre altså at barnevognen rumler og skrumler konstant. Så gæt selv, hvad der skete, da jeg i naivt øjeblik i dag satte barnevogn inkl. Varan og babyalarm nede i gården og oksede op på 4. med alle de liter Ribena og fuldkornspastasafaridyr mit Alien Hand syndrom i samarbejde med min søvnberøvede hjerne havde flået ned fra hylderne i Netto.

That's right! Han vågnede! På præcis det tidspunkt, hvor min trætte hånd nærmede sig hanken på det krus kaffe, jeg trods alt havde nået at lave. Soooo close. Men så drak jeg den da bare lunken, da jeg kom op igen - nu med Varan. *syrlig smiley*

Nå, men det er hårdt, det der med den manglende søvn. Og jeg er skam ikke for fin til at brokke mig (men den har I nok fanget). Alligevel er jeg ikke sådan rigtigt indebrændt og uligevægtig. Endnu. Det kan være det kommer, men så længe jeg får mine gåture med barnevognen i fred og en (varm) kop kaffe (hørte du det, Varan?!), så går det nok endda.

Eller det vil sige, at det gik - lige indtil jeg fik den geniale idé at slæbe mit trætte korpus inkl. poser under øjnene, søvnunderskud og barnevogn ind i tøjbutik på Østerbrogade. Den lokkede med meget fin (og billig) nederdel i vinduet, og siden søvnunderskudsramt hjerne tror, at jeg kan gå i stramme miniskirts, så måtte jeg jo derind og høre, om de havde den i sårt. Efter rum tid i gabende rom butik kom der ung, yndig ekspeditrice til syne, der strålede af god tid om morgenen og masser af sammenhængende søvn. Og hendes tøj var da også rent og pænt. Hvorimod mit... Well, altså, jeg synes da egentlig, at min vinterfrakke er pæn nok (den er i hvert fald ny), og der er ikke gylp på endnu, men det blik jeg inkasserede, placerede mig på ranglisten lige omkring de hjemløse, der hra rodet i det tøj, folk sætter ved genbrugsbutikker uden for deres åbningstid.

På spørgsmålet om, hvorvidt man kunne få bemeldte nederdel i sårt, gav hun mig elevatorblikket og spurgte til min størrelse. Fik sagt noget om, at jeg i reglen er en str. M, men at det naturligvis kommer an på, hvordan tøjet er i størrelserne. Hvorefter hun kiggede sigende på mig og sagde "ja, men de her er RET stramme". Derefter gik hun to skridt til højre, fandt en nederdel i str. M og gav mig den med et "det her er den største vi har, så du bliver i hvert fald nødt til at prøve den". Så mig ind i prøverum og bakse RET stram nederdel op om efterfødselsvægten, der sidder bloody godt fast på lårene. Men den passede faktisk. Hvilket yndig og spydig ekspeditrice også måtte sande med slet skjult overraskelse i stemmen: "Jamen... den passer dig jo faktisk udmærket". (Helt ærligt - hun kunne da i det mindste lade som om, det ikke kom bag på hende).

Men altså, jeg købte jo så den RET stramme nederdel i den tilsyneladende virkelig provokerende størrelse M til den nette sum af 170 kroner og skyndte mig ud af butikken. Hvor jeg kom til at kigge på vinduerne og så, at de pralede af X antal % på "ALT i butikken!" Og at de procenter angiveligt blev fratrukket ved kassen. Aha. Interessant. Bortset fra, at der ikke var blevet fratrukket noget som helst på mit køb. Men jeg må tilstå, at jeg blev endnu trættere, end jeg er i forvejen, ved tanken om, at jeg skulle ind i biksen igen og have en hyggesnak mere med ungmøen, så jeg sprang simpelthen over procenterne. Måske lige vel flot, når vi skriver januar måned, og jeg jo rent faktisk er sådan en, der er på dagpenge. Men kender I det - når man er træt og nu ovenikøbet også har fået at vide (ok, temmelig indirekte, men man hører, hvad man vil), at man er tyk, så vil man bare gerne hjem og æde en Bastogne-kiks. Eller 4. Så det gjorde jeg.

Nu må vi se, om jeg nogensinde kommer i den RET stramme nederdel. Nu har jeg den i hvert fald. Og den er fiiin. Det er den kjole, jeg endte med at købe til barnedåben også. Den kom med posten i dag, og en virkelig hastig første prøve (over jeans og beskidt ammetop - den skal styles lidt anderledes til dåben) lover godt. Så jeg takker Lisbeth mange gange for at gøre mig opmærksom på den.

I øvrigt - da jeg hentede Øglen i eftermiddag, var hun noget klattet at se på, og hele eftermiddagen er gået med at se Postmand Per og putte i sin dyne. Hun var ikke sulten (så ved man, den er gal) og ville ikke have andet end varm mælk med honning og kanel. Som aftenen skred frem begyndte hun at hoste og sprutte mere og mere, og for ligesom at tage del i festlighederne besluttede Varanen sig for at skrige i hidtil ukendte tonarter, indtil han gik omkuld efter 2 timers amning og brok. Såeh - Nemesis læste tilsyneladende med i går og besluttede sig for, at det ikke var nok bare at have en fase inden for dørene. Så han gav os da lige en virus også. Tak for lort - og god weekend!

9 kommentarer:

 1. Ååårrhhh, ae aeee.
  Tør vædde med at hende ekspeditricen har hæmorider. Derfor hun var så bitter.
  Men ellers lækkert, at du nu har to fine nye kjoler påtrodsafjanuarogdagpenge.
  Det der med Øglen; det tror jeg sgu er væk i morgen. Jo, det kan jeg faktisk mærke, at det kan hun sove (hele natten) væk. Sådan:)

  SvarSlet
 2. Hold nu kæft hvad fanden er det for en opførsel den dumme tøs tillod sig i butikken. Og total top i orden, at du så kunne passe M.

  Fuck faser. Seriøst. Det gør det jo hverken nemmere eller giver bedre mening, vel? Det stinker.

  SvarSlet
 3. Måske skulle du skrive til butikkens ejer og klage? Det er bare ikke en okay opførsel af ekspedienten.

  Og så håber jeg at Nemesis snart lader jer være i fred!

  God weekend!

  SvarSlet
 4. Sikke en strigle! God bedring med virus, evt. tigerspring og jeg-skal-komme-efter-dig.

  ... Hvis det var dig, jeg mødte på vej over Strandboulevarden med dobbeltklapper den anden dag, er det så en trøst, at du ser herregodt ud (med/uden nederdel i str. M)? :-)

  SvarSlet
 5. @Husmoder: tak for aening. Det hjalp lidt - desværre bare ikke på Øglen, der stadig er sløj. Hun har feber og noget sært udslætsnoget i ansigtet (kan dog også bero på et tilfælde, og så kom det også til at se væsentligt mere mærkeligt ud, efter hun malede sig i hovedet med vandfarve). Når jeg Googler, får jeg det resultat, at det formentlig er en - tadaaah - virus. Men den tager vi da bare med, så.

  @Frederikke: Jup, hun var ikke så sød. Og det er faserne heller ikke. De må godt skride langt væk!

  @GG: Enig i, at hun godt kunne have opført sig lidt pænere. Men klage, ligefrem... Mig, som er så konfliktsky... :-) Arj, jeg lader den ligge her, og sikrer mig, at det ikke er hende, der er der, næste gang, jeg forvilder mig derind.

  @Maria: Tak for god bedringer med det hele. Vi har brug for det :-) desværre tror jeg ikke, det har været mig, du så, for har ikke brugt dobbeltklapperen i denne uge bortset fra i går. Men vi kan da bare SIGE, at det var mig? Vil nemlig svært gerne se herrehold ud... ;-)

  SvarSlet
 6. Ej en ubehøvlet tøs!!! Var blevet SÅ fornærmet altså..... Men havde nok valgt samme løsning som dig, ikke at klage men måske bare aldrig komme igen - hvem sagde konfliktsky?!?? hmm.....
  Og stakkels lille Øgle - rigtig god bedring med hende. Virus (såvel som faser) skal GÅ VÆK NU!!!
  I øvrigt tror jeg, at jeg har set jer (inkl. sovende Varan i dobbeltklapvogn) på legepladsen ved Riget for noget tid siden (november, tror jeg) og jeg kan kun tilslutte mig koret, der synes du ser rasende godt ud! Så hun kan rende og hønse, den lille gås, der synes at "de er MEGET stramme, de nederdele...."

  Kh Maibritt

  SvarSlet
 7. @Maibritt: Helt enig mht bortkomst af samtlige faser og virus. Grrrr.
  Og ih, hvor sjovt, hvis du har spottet mig på tårnlegepladsen. Vi var derovre et par gange i november, og vist også i december. Men så vidt jeg husker, var vi nogle stykker med dobbeltklappere, så hvor gerne jeg end ville labbe dine pæne ord i mig, så kan det jo være, at de er møntet på en anden :-)

  SvarSlet
 8. Jubii så passede kjolen - jeg håber, du viser et billede med den på efter barnedåben - og god bedring til smukkebarnet, jeg håber snart, hun er frisk igen.

  SvarSlet
 9. Jamen du behøver jo ikke troppe op og klage - en klagemail kan gøre det samme. Jeg er også super konfliktsky, men har med held nogle gange klaget via mail og fået fine kompensationer. :P

  Find dit jyde-krejler-gen frem og skriv en ond, ond mail!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...