tirsdag den 7. februar 2012

Det skal nok gå...

Træerne vokser måske nok ikke ind i himlen, men flasken i går (200 ml, som næsten blev spist op) gav nattero fra 01.15 til 05.45. Og 05.45 er jo nærmest sent på disse kanter i øjeblikket. Det tog så gånnåk lige halvanden time fra flaskestart til sov, men øvelse gør mester, ikke? Og til næste gang (i nat!) ved jeg nu, at der er fare for, at der bliver gylpet pæææænt meget op igen. Så meget, at Varanen og jeg selv måske faktisk skal skiftes fra inderst til yderst. Desuden er jeg nu med på, at Varanen ikke som ved et trylleslag lader sig lægge i tremmesengen, uden at han er faldet i søvn først.


 
Jeg har købt en old skool-dymo. Som næsten helt af sig selv skrev "Sov så, blev der sagt". Beklager dårlig billedkvali (og gamleagtige fingre) - Padden lader noget tilbage at ønske, hvad angår billedredigering


Men det jeg til gengæld også ved er, at Varanen har en glimrende appetit, er god til at spise fra flasken og bliver så dejlig mild, at han ligefrem lader sig lulle og putte med (hvis man vel og mærke sidder op med ham). Så flasken er vist kommet for at blive. Og så håber vi bare, at søvnstrækkene på sigt bliver længere end 4,5 timer (og at Nemesis ikke gider beskæftige sig med lille mig, selv om han læser med her).

Indtil da glæder jeg mig bare usigeligt over at have fået lidt sammenhængende søvn i nat. Og over, at Varanen tog en tretimers formiddagslur (udenfor, selvfølgelig, men med plads til en kop kaffe indendørs) og generelt har været i godt humør hele dagen. Og så selvfølgelig over, at Mårmor er her.

Vi håber på endnu en god nat i nat, men uanset hvad, så kommer vi da i hvert fald ikke til at gå ned på kaffe. Og så skal det nok gå, det hele...


 
Kaffekaffekaffe! Dagens levering fra Nespresso. Den opvakte læser vil bemærke, at der er fjernet et rør fra kassen. Mmmmm!


I øvrigt, mange tak! for alle jeres kommentarer på gårsdagens indlæg. Jeg skal nok svare. Pwomise! Skal bare liiige drikke min te, mens den er varm. Og sludre med Mårmor. Og hækle lidt. Og nyde, at begge reptiler sover. (Skrid, Nemesis!)

- Postet fra Padden

17 kommentarer:

 1. YAY!!! Hvor er jeg bare glad på dine vegne. For jeg har nu alligevel gået og tænkt på, at det eddermame er synd for dig, med det der natteroderi.

  Din dymo er altså ret sej. Årj, sådan én vil jeg også have!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tanker. Er sikker på, at de har været med til at hjælpe.
   Og ja, er dymoen ikke cool? Den koster kun 99 bobs og kan fås hos techmaster.dk. Kan ikke linke fra Padden, men du kan finde den under 'manuelle prægemaskiner' eller noget i den dur...

   Slet
 2. Fedt man! Hvor er det godt for jer...God aften Øglemor. Her har vi haft sunder i dag og lillebror på 8 måneder skal nu vænnes fra 'natserveringen' og sove uden mælk. Gisp. Yiiiirk....nåh men en dag af gangen, ikk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt klart én dag ad gangen! Held og lykke med lukning af natbaren - hvis du finder en helt vildt god måde at afvænne på, så giver du lige lyd, ikke? Har på fornemmeren, at Varanen heller ikke bliver en, der stopper nattespiseriet af sig selv...

   Slet
  2. Jeps, giver lyd hvis jeg finder opskriften. Sunderen mente noget med far der tager over og mor der sover i stuen iført en stram bh - for barnets skyld må man antage, ikke farens....jeg har ikke travlt med at lukke natbaren, så tager det i mit tempo. Faderen her sover nemlig også 'mandesøvn'

   Slet
 3. Dygtig lille dreng du har;) Det betyder jo alverden at få en anelse sammenhængende nattesøvn! Nyd aftenen, teen, hækletøjet og mårmor;)

  SvarSlet
 4. Jubiii!! Tænkte på dig i nat, da Villum krævede roomservice - dårlig vane han er ved at få, igen. God aften med the og hygge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man burde faktisk opkræve de små roomservice-typer samme hampre pris, som hotellerne tager. Hapshaps i børnepengene, hvis natteserveringen blev brugt for tit. Så kunne man nemlig have nyt tøj, samtidig med, at man er træt, og det bilder jeg mig ind trods alt må være lidt sjovere :)

   Slet
 5. Sej dymo, sej Varan og MEGA sej Øglemor. Kan huske hele seancen selvom det er 1 år siden jeg boksede med Frederik...

  (Pss...og han sover fra 19.30 - 05.30, så der er altså håb forude - du ved, heeelt ude for enden af den der tunnel)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro, at jeg spejder efter lyset for enden af tunnellen. Det er godt lige at høre dig bekræfte, at det er der. Og eih altså - 19.30-05.30 - det lyder jo helt drømmeagtigt! Mit utopiske håb er, at ham Varanen lærer at sove lige så godt som sin søster - 19-06.30/07 de fleste dage. Aahhhh :)

   Slet
 6. Hurra for flasken - og 05.45 er faktisk der vi andre (jeg) står op :-( kan man få barsel uden baby mon?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis man kan, må du gerne lige sige til - så snupper jeg da lige en dag eller 7 :) Og gaaaab, hvor står du tidligt op!

   Slet
 7. Succes med 4½ times søvn! Tillykke! (Til jer alle - mon ikke også det er sjovere at være Varan, når man ikke er monstertræt og ikke har lært at den slags kan afhjælpes ved simpelthen at sove)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tillykke. Og jo, jeg tror, du har ret i, at Varanen virkelig også får gavn af mere søvn. Det er i hvet fald tydeligt at mærke på hans humør, når han mangler en lur. Så vi krydser fingre for, at det kun går fremad herfra...

   Slet
 8. Kære Øglemor,

  Har længe læst din blog og holder meget af din måde at skrive på. Elsker blanding af humor, ironi og masser af kærlighed;)

  Jeg bliver nødt til at bede dig om en tjeneste- sorry ved godt at du ikke er en oplysningskanal, men du kan jo bare lade være med at svare:)

  Vi flytter fra det mørke jyland, til indre Østerbro hvor vi ingen kender. Og nej, jeg foreslår ikke at vi skal være bedsteveninder;-). Har bare brug for lidt børnehavetips til mindsten. Kan du anbeale/ikke anbefale nogen børnehaver på Østerbro? Vi tænker trygt, småt og roligt.

  På forhånd tak for din tid- og det er altså helt ok, hvis du ikke svarer!!!:)

  kh, Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten
   Tak for din søde kommentar. Jeg hjælper gerne i det omfang jeg kan, men det er måske nemmest lige at tage over mail? Send mig din mailadresse, så skal jeg lege oplysningskanal ;-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...