fredag den 24. februar 2012

I dag er det Øglens fødselsdag

- hurra hurra hurraahhh! 3 år, bliver hun, det lille pus. I gave af os får hun en fuld bedøvelse og to dræn. Plus en streng femtimers fastekur*.

Derfor bliver der ingen hurraråb, vækning med flag, gaveregn, hyggelig morgenmad og uddeling af kager i børneren i dag. Det bliver alt sammen skubbet til i morgen (lige bortset fra det med kagerne i børnehaven - det må vente til mandag).

Jeg er ret sikker på, at Øglen er ligeglad (selv om hun gerne vil have noget at spise). Hun glæder sig bare til at få 'repareret ørerne' og så indkassere en stor, lyserød is (?) og en gave, når det hele er overstået. Det er bare moderen, der er lidt tudevorn. Og om det så har noget at gøre med drænene (læs: bedøvelse ) eller udskydelsen af min lille øgles store dag (alternativt måske lidt begge dele), det kan vi kun gisne om...


*Det var i dag eller om to uger, vi kunne få tid til dræn. Og da ørelægens (hende udenfor byen, der ikke havde 3 måneders se-det-an-tid) dom var, at Øglen har så meget væske på ørerne, at hun intet kan høre. Og at hun formentlig gætter, hvad vi spørger hende om, hvis hun svarer (rigtigt). Så beslutningen om at udskyde fødselsdagen var i virkeligheden ikke så svær...


- Postet fra mini-Padden

20 kommentarer:

 1. God beslutning om at få lagt dræn, I får en helt anden datter, når det hele er overstået. Min egen dreng har fået lagt dræn 2 gange - begge gange med stor succes.

  Tillykke med fødseldagen til Øglen

  SvarSlet
 2. Uh, jeg kan huske det den ene gang jeg har prøvet det med min den store, 19 år i dag, man er grædefærdig, det er ikke sjovt.
  Men et STORT tillykke med hende, hun ser så sød ud....

  SvarSlet
 3. Tillykke med hende! Og jeg synes altså, det er meget smart at udskyde fødselsdagssangen til hun kan høre den. ;-) Pøjpøj, jeg kan godt forstå at det er en væmmelig tanke, men det siges heldigvis, at det altid er værre for moren end for barnet.

  SvarSlet
 4. Sikke da noget øv. Kan godt forstå, at det ikke er sjovt at skulle "fejre" fødselsdag på den facon - men det er jo heller ikke sjovt med væske i ørerne. Mit barnebarn har fået lagt dræn to gange, og det har hjulpet så godt.

  Rigtig stort tillykke til/med Øglen og rigtig god bedring med ørerne!

  Randi

  SvarSlet
 5. Nååårh altså lille Øgle! Jeg bliver helt tudevorn ved tanken. Krydser fingre for at alt må gå godt, og at hun må få en helt fantastisk dag i morgen, hvor hun så vil være i stand til at høre fødselsdagssangen.

  Kram til dig

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med øglen ;)

  Har fulgt din blog et lille stykke tid nu. Har selv en datter fra 24 feb 09 og søn fra 22 sep 11, begge født på riget. Så jeg synes det er ret skægt at følge jeres hverdag ;)

  God bedring med ørerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tillykke. Og det er da næsten for pudsigt, at vi har børn fra samme dato og fra samme hospital. Er vi HELT sikre på, at det ikke er de samme børn?! ;-)

   Slet
  2. Det er så pudsigt, vi må næsten have skreget om kap i hvert fald en af gangene ;)

   Og ja ind i mellem føles det næsten som du skriver om mine børn - - sjovt nok at man skal i gennem de helt samme faser når man har jævnaldrende børn og det har vi jo i den grad :-).

   Slet
  3. Det er da altid noget, at vi ikke er alene om 'sjove' faser herhjemme. Det trøster sjovt nok lidt. Og hey - tillykke med din datter d. 24/2. Havde lige lidt for travlt med at pille i min egen lille navle til at fatte, at når Øglen havde fødselsdag, så havde din datter det jo nok også :-)

   Slet
 7. Først og fremmest: STORT TILLYKKE MED ØGLEN. Allerede 3 år, sikke tiden flyver.
  Mht. dræn så kan jeg godt forstå din bekymring, som jo også handler om tab af kontrol. På den lange bane kommer der bare rigtig meget godt ud af det.
  Harald skal til tjek i april mhp på det samme.
  Knus

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med øglen og pøj pøj. Det bliver dejligt at få en hørende øgle igen.

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med Øglen! Stor pige....sender jer gode tanker og håber at alt kommer til at gå godt med drænene.

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med Øglen. Store pige på tre år. Håber det går rigtig godt med drænet og at hun snart snakker endnu mere end før :)

  SvarSlet
 11. TILLYKKE til yndlings-øglen! 3 år er sejt!

  Røv med de der ører, det er noget fanden har opfundet! Men dejligt for hende når det er overstået! Det må trods alt være rart at kunne høre lidt af det der blir' sagt. For jeg har hørt at de der 3 årige overhovedet ikke kan høre ALT hvad der blir' sagt. Det er en umulighed.

  SvarSlet
 12. Stort tillykke til og med Øglen, skriver jeg fra mit nye æble-udstyr :-)

  Øv med de ører/dræn, men i morgen kan hun høre sin fødselsdag for fuld skrue. Jeg håber, at hun får en dejlig dag med høje hurra'er og skønne gaver.

  SvarSlet
 13. Tak for tillykker og søde kommentarer til jer alle. Jeg kan berette, at dræn-lægningen gik rigtig fint (selv om Øglen nægtede at tage "tryllemasken" på og måtte holdes nede - det var ikke så sjovt for moderen). Øglen fik en af de der Trygfonden hospitalsbamser, da hun vågnede (faktisk fik hun to, for Varanen charmede sig til en hos receptionisten, og den scorede Øglen så) og efter en biltur hjem, hvor hun var noget groggy, vågnede hun i dén grad op til dåd. Med et så strålende humør, at man tror, det er løgn.

  Så der er blevet sunget, perlet, grinet, leget, hygget og krammet herhjemme i dag til den store guldmedalje, og nu håber vi bare, at de gode takter varer ved ;-)

  SvarSlet
 14. Stort tillykke med hende. Og hvor er det dejligt at læse din kommentar om status på dagen, fik helt ondt i maven ved tanken om dræn og bedøvelse. Fedt at læse at det gik så godt!
  God fødselsdagsfejring i morgen

  SvarSlet
 15. Stort tillykke med verdens smukkeste Øgle -og med hendes dræn!

  Trutten har haft dræn i af flere gange, og det har virkelig hjulpet helt enormt.

  Til en anden gang, så kan jeg varmt anbefale ørelægen på Kultorvet - hende har vi altid været meget glade for :)

  SvarSlet
 16. Stort tillykke med øglen. Kan også melde mig med en søn fra 24.02.09, og en søn der lige halter efter veranen med et par uger.
  Håber øglen fik en dejlig lørdag hvor i vel har fejret hende og det veloverstående dræn i ørene!

  SvarSlet
 17. Tak for tillykker til jer også!

  @Lisbeth: Det er fantastisk, hvad sådan nogle små dimser kan gøre, altså. Øglen har aldrig lidt af øreproblemer (før nu), så jeg anede ikke lige, hvad sådan nogle dræn kunne, men da jeg satte mig ind i det - og konstaterede effekten ved selvsyn - så må jeg sige, at jeg er imponeret.
  Og Kultorvs-ørelægen er noteret, selv om vi nu også er meget begejstrede for hende i Holte :-)

  @Karen: Næh, en fødselar mere fra d. 24/2. Tillykke med ham :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...