onsdag den 29. februar 2012

Onsdag

Varanen sover, jeg drikker kaffe på Pixie, der er forår i luften, og Øglen er lige blevet afleveret i børnehave. Uden skrig og skrål - for første gang i noget, der minder om 5000 år (men som i virkeligheden nok kun er en måneds tid). Arj, ok - hun spassede lidt ud over, at vi angiveligt havde glemt hendes blå fuglebamse og hendes Æseldyr, til trods for, at hun ikke havde nævnt dem med et ord, før vi kom over i børnehaven, men derudover var der ingenting. Fan-tas-tisk.

3-måneders samtalen i børneren er veloverstået, og den gik fint, uden de store overraskelser. Det er en meget 'kommunikerende' børnehave, så de ting, der skal gøres noget ved - fx hente-/bringesituationen - har vi allerede talt om. De sagde en masse pæne ting om Øglen, og så vil de gerne gøre en indsats for at gøre hende blefri. Sammen med os, altså. Og det skal de skam ikke høre noget for...

I morgen og weekenden ud står den på skitur. Eller.... på tur til Sverige, om ikke andet. Nabolandet har nemlig besluttet sig for at få plusgrader i løbet af den seneste uge, så et af deres varemærkeret - sneen - er temmelig smeltet. Og man ved bare, at den er mere end almindelig meget smeltet, når hotellet sender en mail om, hvorvidt man er interesseret i at komme alligevel. Men vi ER interesserede i at komme alligevel. En getaway - godt nok med børn, men alligevel - er altid velkommen. Sne eller ej. Og hotellet står der jo uanset. Med halvpension, ild i pejsen og masser af tid til at nyde hinanden og de små reptiler. Ahhh.
Gladeglade Varan. Mæt og i gøglerhumør. Ham gider man godt hænge ret så meget ud med i Sverige. (Også selv om han mener, at det er morgen ved 05.30-tiden hver morgen. Snork!)
Øglen - nu som dedikeret mundharmonikaspiller. Måske vi skulle sætte hende ned foran Netto for at tjene lidt til alle de Ostehapser, hun kører ind... (Hende gider man også godt hænge ud med i Sverige, for når hun ikke er sur, er hun simpelthen så sjov. Og siger de mærkeligste ting).

Såeh. So long. Vi blogges ved, når vi er hjemme igen (eller hvis de sindssygt dyre roamingtakster mirakuløst bliver sat ned, mens vi er af sted. Men jeg tillader mig at tvivle...)

- Postet fra mini-Padden

6 kommentarer:

 1. Rigtig god tur!

  Ja, det er dejligt med en ferie, sne eller ej. Mon ikke også Sverige har andet at byde på?

  SvarSlet
 2. Ferie er godt. Altid! God tur :-)

  SvarSlet
 3. Hey! God tur. jeg lader være med at tage det personligt, at så snart vi er i kbh, skrider i.

  SvarSlet
 4. Hav en fabelagtig tur, m/u sne. Getaways skal man ikke kimse ad!

  SvarSlet
 5. God tur :-) altid godt at få tanket lidt op på feriekontoen ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...