fredag den 17. februar 2012

Så er det weekend!

Øglen er taget på weekend hos Mårmor og Mårfar, Varanen snorker i tremmesengen, og HDD er gået til WokShop efter takeaway.

...

Er det stilhed, jeg hører? Ja, jeg spørger, fordi jeg ikke kan huske, hvordan sådan noget lyder. Eller hvad det er, for den sags skyld. Meget uvant. Og lidt skræmmende.

Savner allerede min store pige, som jeg så alt alt for kort efter børnehaven i dag, før hun blev hentet af Mårfar. "I skal ikke med!", konstaterede hun henrykt (lidt for henrykt efter min smag) og gav mig en hastig krammer, før hun begejstret trampede efter Mårfar ned ad trapperne. Og nej, det skal vi ikke. Men det er godt nok. Hun er en stor pige nu, og hun har længe efterspurgt en ferie hos Mårmor og Mårfar. Og så tror jeg, hun trænger til noget, der er helt hendes eget. Hvor Varanen ikke liiiiige skal et eller andet. Eller hvor mors eller fars arme ikke er helt ledige, fordi der skal skiftes en ble, koges noget grød eller synges en godnatsang (eller 40).

Første melding er allerede tikket ind - Øglen og Mårfar er vel ankomne i det vestsjællandske. Øglen sad og sang i bilen lige til hun faldt i søvn, så hun nåede ikke at spise sin lille bøtte med guf, som hun havde fået med. (Altid godt med lidt damage control, hvis nu turen skulle falde hende lidt for lang. 1,5 timer i bil kan godt være længe, når man ikke er så stor). Så den spiste hun, da hun kom frem. Der er da heller ikke noget, der lægger bunden til aftensmad som lidt chokoladeknapper, en skefuld rosiner og 1,5 Rasmus Klump"kiks"...

Det skal nok blive en dejlig weekend. Både for Øglen og for os. Måske vi (og med "vi" mener jeg HDD) kan blive færdige med Projekt Badeværelse i morgen. Få gjort lidt rent. Købt en fødselsdagsgave. Og spist noget brunch. Og ellers bare nyde, at Øglen er hos sine elskede bedsteforældre, hvor hun med garanti bliver forkælet über-meget (og ja, mor - I er afsløret. Øglen har fortalt, at det er jer, der har givet hende slik!).

Hvad skal I lave i weekenden?

Næh, hør hov! Se lige, hvad der lå ude i køkkenet til mig. Godt, at man havde været så forudseende at købe den tidligere i dag...

Jamen, se nu dér! Fine støvler, der ville med mig hjem i dag. Det er lige før, jeg håber, at det bliver rigtig koldt den næste måneds tid, bare så de når at tjene sig en liiille smule ind i år. Men ellers bliver jeg helt sikkert glad for dem næste vinter... 

- Posted using BlogPress from my iPad

18 kommentarer:

 1. Nyd det.
  Har lige haft to dage hvor Harald og Gustav var hos mormor og morfar. Her var stille og vi havde alt tid i hele verden til ingenting og det var underligt og fedt og underligt og de var savnet, men altså 30 sekunder efter de var kommet ind ad døren to dage senere, så fik jeg sved på panden og blev træt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja jeg kunne godt forestille mig, at man trods savn godt kan blive meget træt meget hurtigt, når smållingerne kommer hjem igen. Men det er godt nok underligt med den stilhed, altså. Varanen gør naturligvis sit til at bryde den, men det er ikke helt det samme... :)

   Slet
 2. Hvor er de bare super flotte de støvler. Hvilke mærke er det ? Og god weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er også rigtig glad for dem allerede. Selvom de nok vburde have været købt lidt tidligere for rigtig at give mening. Nu er det jo snart forår :) De er fra Pajar og hedder Grip. Også god weekend til dig.

   Slet
 3. Det bliver en god weekend!

  SvarSlet
 4. Årh det lyder som udgangspunktet for en god weekend! Dejligt! Jeg misunder dig lidt chokoladen, støvlerne og ikke mindst stilheden.

  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Chokoladen er der i hvert fald alt mulig god grund til at misunde - den er god!

   Slet
 5. Med den der chokolade kan det da ikke gå helt galt... Her står den på orydning/rengøring/løbetur/barsels-regel-research i morgen, og så kommer mormor+morfar (som her hedder "Oma und Opa Deutschland") på besøg på søndag.
  Iøvrigt tak for tippet med legeskabet.dk, har lige modtaget 1 stk. sansegynge derfra, bestilte den i går og fik det i dag- det er da god service. Nu skal den bare lige hænges op, så er den klar til Kröte.
  Go' weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, det lyder også som en hyggelig weekend, I går i møde. Måske lige bortset fra det med dagpengeregler :) Er det fordi, du er fra Tyskland, eller 'bare' fordi du og kæresten skal have delt ugerne op mellem jer?
   Selv tak for tippet med gyngen. Håber, Kröte bliver glad for den :)

   Slet
  2. Det er såmænd bare fordi jeg er fra Tyskland, det var min mor selv, der startede det... Gyngen er nu taget i brug og Krøte synes den er super- tror jeg nok ... Nu vil jeg vende tilbage til min chokolade, har fået nye forsyninger af tysk Aldi chokolade med hele mandler - total yndlings ...

   Slet
 6. Blander mig lige, støvlerne hedder pajar. Min teenager har gået uden vinterstøvler i 2 år! - og ja, netop de to år med meget sne, fordi ingen fandt nåde for hendes blik, men for en måneds tid siden kom hun hjem med disse, Gud ske lov købt på udsalg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige nøjagtigt Pajar - også købt på udsalg. Ellers kender jeg en bankrådgiver, der ville hænge i røret med det samme... :-)
   Det er sjovt som nogen, typisk teenagere, hellere vil have kolde fødder end have grimme støvler. Men jeg kan godt huske det, fra dengang jeg var teen. (For en milliard år siden). Da var det bare omvendt - jeg syntes, sandaler var noget af det grimmeste, så jeg havde et par meget varme somre i mine Doctor Marten's støvler...

   Slet
 7. Jeg vil også have chokolade med lakrids!! Æih.

  Jeg ville i øvrigt også gerne have fri. Dobbelt æih.

  Nå, men kan da i det mindste trøste mig med at du (I) nok har fortjent de fridage væsentligt mere end mig :)

  PS. Det er fastelavn i morgen - så må man godt få fastelavnsboller!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er altså også virkelig god, den lakrids. Bliver nok nødt til at købe en plade mere, når jeg har spist denne her.

   Uh ja, det er i morgen, det er fastelavn. Det havde jeg lige glemt. Men selvfølgelig må man da så få fastelavnsboller!

   Slet
  2. Gad vide hvornår Føtex lukker i den her by? For. må. have. chokolade. nu.

   Slet
 8. Det lyder som en skøn weekend for alle - det er så dejligt at blive forkælet på Vestsjælland (jeg tager selv turen derned til kommende Mormor og Morfar, når jeg har fødseldag - for der har Kæreste meget fint planlagt Man-Cation hele weekenden i det nordjyske med 5 andre herrer. Imponeret? Ikke mig.)
  Projekter er også fine - særligt med brunch og chokolade til at forsøde den del af dem, som er mere arbejdsagtige.

  SvarSlet
 9. Damage control behøves overhovedet ikke når ens børn er med andre ude! Det har jeg erfaret!

  Jeg tjekker lige en ekstra gang, at det nu også ER mit barn de referere til, når de beretter at han er 'ihhh & åhhh så velopdragen' Arj, vel?!

  Nice (siger man satdig det) støvler? Klart jeg også håber på en måneds isvinter, kun for din og dine støvlers skyld! Klart klart

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...