onsdag den 22. februar 2012

Varanen, 5 måneder

Varanen fylder 5 måneder i dag. Det skal naturligvis fejres, så i går fik han en lille gave i form af en vaccination og en tur på vægten. Og i dag har han så fået grødmad til morgenmad i stedet for amning. Så nu er vi oppe på tre ske-måltider om dagen, men drengen jo også kun er skind og ben (not!), så han skal have lidt at stå imod med...

Dalmatiner-Varanen - en meget sjælden race. Er kendetegnet ved sine runde kinder, polyesterører og en vis uvilje mod at sove i dagslys...

Varanen mener dog også, at han skal uddele gaver i forbindelse med sin mærkedag, så i går sov han 100 år. Og efter sin flaske kl. 23 (som jeg kom til at give ham, mens han sov, fordi jeg var så sindssygt træt, at tanken om at skulle op og lave flaske midt i nat var aldeles uudholdelig) sov han da lige til kl. 06.15. Uden at skulle ammes! Hva' ba'?! Husker svagt, at han øffede ved 04-tiden, men det blev klaret med en sut og en putten dynen omkring ham.

Smuksak! 

Ogæh... Nu sover han så oppe på taget. I sin barnevogn, iggå. Og jeg drikker kaffe, fikser mere eller mindre vigtige ting på Indernættet, ordner vasketøjet og hører radio. 5 måneder er en god alder! Og som jeg har skrevet før (er desværre for doven til at linke), så er jeg simpelthen så glad for, at Varanen har valgt os som sin familie. Min store, smukke, glade dreng!

12 kommentarer:

 1. Stort tillykke med ham, og tillykke med de gaver du har fået - helt forrygende. Lyder til at det bliver en overskudsdag udover det sædvanlige :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er han altså lækker. Kan godt forstå du er glad for ham - mums!

  Har vist sagt det før, men siger det lige igen: Jeg NYDER at følge din blog. hvor er den dog vidunderligt livsbekræftende. Når et indlæg er læst, ken det næste kun komme for langsomt. Så bliv endelig ved...jeg sluger hvert et ord.

  Kærligst Mira (mor til to skønne rollinger - en pige på 1½ og en dreng på 3½)

  SvarSlet
 3. Hvor er han dejlig - både med og uden dalmatinerudstyr :-)

  Randi

  SvarSlet
 4. Nååårh, tillykke med ham den lille lækkermås! Og lad os satse på at han netop har indledt en ny fase med masser af søvn :)

  SvarSlet
 5. Hurra for den smukke Varan. Hvor er han fin! Og tillykke til dig med søvnen:)

  SvarSlet
 6. Tillykke, tillykke! Og hvor lyder det godt med en amme-fri nat! Krøte har kun gjort det en enkelt gang, det der med at sove til kl.6, og det resulterede i at han blev rusket ud af sin søvn af en bekymret mor, der var sikker på ungen var død, siden han sov så længe... Han sover iøvrigt rigtig godt i den nye sansegynge...

  SvarSlet
 7. Tillykke med både de 5 måneder og med nattesøvnen :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med Varanen.

  Sikke nogle fine billeder. Er specielt vild med det nederste. Det er super godt!

  Ja, han er bestemt en smuksak :-)

  SvarSlet
 9. Nej hvor er han altså dejlig, og tillykke med de 5 mdr.

  SvarSlet
 10. Lækker, lækker baby!
  Håber, de 5 mdr. er vendepunktet for hans søvn.

  SvarSlet
 11. Jeg stemmer i kor, han er altså sød! I laver søde børn, gør I. Og man skal altså ikke fornægte at smutte en flaske i munden på et sovende barn. Det har vi i perioder gjort på begge vores drenge og det er fantastisk for nattesøvnen :-)

  SvarSlet
 12. Tak for tillykker, allesammen. Og Mira Møller - mange mange tak for dine pæne ord. De varmer!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...