tirsdag den 13. marts 2012

For(h)år

... Lame-o overskrift. Jeg ved det. Men klokken er mange, og jeg kunne ikke finde på noget bedre. Sowwy.

Men altså. Jeg er blevet klippet. Farvel til barselshår (der måske faktisk ikke er blevet klippet i et års tid, og derfor var blevet noget langt og træt i betrækket. Og krøllet). Og goddag til ny frisure med pandehår. Som rent faktisk kræver, at jeg føntørrer i det mindste bare pandehåret om morgenen. Og måske lige opper mig en anelse på makeup-fronten. For selv om der røg en del hos frisøren, så var poserne under øjnene desværre ikke en del af det. Til gengæld bliver de måske faktisk fremhævet lidt ekstra af pandehåret. Så makeup it is. Og selv om jeg egentlig overhovedet ikke har tid til eller gider fønne eller makeuppe om morgenen, så er det nok en meget god øvelse. Taget i betragtning, at min barsel slutter om 1,5 måned (wtf? Hvor blev tiden af? Kom tilbage med den straks!), og jeg så skal til at ud i Det Virkelige Liv. Hvor folk er i deres gode ret til at blive bange for mig, hvis der ikke sker noget med poserne.

Skal lige vænne mig til, at der nu er ret meget mindre hår. Og at mit spejlbillede ser noget anderledes ud, end jeg lige går og regner med. Men det er blevet meget godt, tror jeg (og nej, jeg poster ikke et billede).

I stedet for billede af nyt hår, kan I få et billede af det hår, der er blevet klippet af. Og af et par halve reptiler. I lækkert forårs-modlys.

Så nu kan jeg sætte kryds ud for 'hår' på min ikke-eksisterende Kom Op Af Barselssumpen-liste. Næste punkt må være noget manicure (sjældent har man set så sløje hænder som mine), eftersom jeg har et gavekort til sådan en omgang liggende et eller andet sted. Formentlig under en stak stofbleer. Og en forkæl mig selv-dag i DGI-byen. Som jeg sjovt nok også har et gavekort til.

Og så er der jo det der med tøjet. Selv om jeg er tyvstartet lidt, så lader min garderobe stadig meget tilbage at ønske. Men det sætter naturligvis også sine begrænsninger, at det skal være ammevenligt (lidt endnu, om ikke andet). Bilder mig selv ind, at de to halskæder jeg kom til at købe i dag, kan gøre noget godt for de mere 'plain' ting, jeg har i skabet, så det er da et skridt i den rigtige retning. Og så er jeg jo velsignet med verdens sødeste kæreste, der i går - efter helvedesputning af Varanen - lige kunne trylle lidt sommergodter til fødderne. Både mine og Øglens. Så SE lige her:

New Balance-sneaks til mor og datter

Jeg er meget begejstret. Og det er Øglen også, tror jeg. I hvert fald har hun løbet en del rundt i hendes og råbt "NYE LØBESKOOOO!" et utal af gange. Og krydret med et "De er meget pæne, mine nye løbesko, far!" Jeg har indviet mine i dag, og mine fødder er glade. Rigtig glade. Efter at have henslæbt de sidste mange måneder i übervarme støvler, er de lykkelige for at komme i noget fodtøj, der - udover at være smarte (synes jeg i hvert fald) også er lavet til at være gode at gå i i det fan-tas-tiske vejr, vi har haft de sidste par dage. Hej forår! Hvilket er påkrævet, når man på 2. uge i rap er oppe på en daglig gennemsnits-traske-med-barnevognen-distance på omkring de 10 km.

Såeh. Hår. Tjek. Tøj. Semi-tjek. Sneakers. Tjek. 

Jeg er godt på vej. Så mangler vi bare, at hovedet og hjertet følger med, så jeg både kan være trendy OG totalt-for-færdig-med-babyboble-agtig, når jeg skal aflevere barselsdepechen til HDD og futte ud i Det Virkelige Liv (som i øvrigt kommer til at byde på anderledes og ret så spændende ting, tror jeg. Mere om det i et andet indlæg). Så det er godt, at der trods alt er 1,5 måned endnu, så jeg kan nå at vænne mig til tanken...

17 kommentarer:

 1. Lyder lækkert med håret.
  Det er så vildt at det allerede er tid til at starte det virkelige liv lige om lidt. Tiden er fløjet afsted. Jeg synes lige varanen er blevet født. Ja, jeg har ikke engang set ham IRL endnu!
  Apropos IRL... Jeg skriver dig lige en mail.
  Hov - også meget spændt på at høre hvad der skal ske på jobfronten.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for mail - glæder mig til lørdag! Hvor vi jo så må se, om Varanen kommer med, eller om han får lov til at blive hjemme hos HDD :-)

   Slet
 2. Fede sko - sådan nogle tror jeg at jeg skal have kigget på..

  Og jeg glæder mig altså lidt til at høre hvad det er du går og pønser på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, kig endelig på sådan nogle. De kan virkelig anbefales!

   Skal nok skrive et pønse-indlæg snarest. Der er bare lige nogle løse ender, jeg skal se, om jeg kan få bundet først.

   Slet
 3. Ih hvor det lyder spændende med spændende ting i Det Virkelige Liv. Men når jeg læser det der med 1½ måned tilbage i barselsland, så kan jeg allerede mærke den knude, der på det tidspunkt vil være at finde i min mave. Selvom jeg jo har 8 mdr. endnu ... og af og til er ret træt af at være på 24 timers døgnvagt. Og så håber jeg altså også, der er noget spændende, der venter på mig, når den tid kommer. Glæder mig til at høre, hvad der venter dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øøøørj, 8 måneder endnu. Der blev jeg faktisk lige lidt misundelig. Selv om jeg er underligt splittet imellem at glæde mig til at få lidt mere af min egen identitet tilbage og bare ville putte mig i barselsland og dikkedikke, lege borte-tit-tit og slentre lange ture med barnevognen.
   Er sikker på, at der også er noget spændende og godt, der venter på dig ved barslens ende :-)

   Slet
 4. NYD den sidste barselstid! Du har jo heldigvis timet det ret godt, så der er masser af forårssol der skal slikkes iført nye fine sneaks :-) Og altid dejligt med nyt hår, det kan altid gøre smilet bredere!!
  God solskinsdag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ret dejligt, at forårssolen er begyndt at titte frem Og så lader jeg bare som om, at HDD ikke skal på barsel i de fremragende måneder maj, juni og juli og dermed får al den sol, man kan forestille sig (om sommeren vil) :-)

   Slet
 5. Åh hvor ville jeg ønske, jeg kunne det med pandehår. For det er jo pææænt. Men tyndt ("fint" i frisørlingo) hår med naturligt fald og tendens til egen, fri vilje giver bare aldrig det rigtig gode resultat.
  Mit hår kunne dog godt trænge til en omgang efterhånden. Måske en slags frisure, endda. Dog helst en, der også kan virke når der lige om straks kommer en baby. Gode råd til gode frisurer til den slags?
  PS - makeup-wise. Hvad med Madaras farvede dagcreme? Hudpleje OG makeup i samme omgang er da ret praktisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder ellers som om, at vi har nogenlunde samme type hår. Og her fungerer det egentlig ok med pandehår - tror, tricket er at klippe det 'tungt' nok; så falder det nogenlunde som det skal.

   Tak for tippet om Madaras farvede dagcreme. Den kender jeg slet ikke - nu bruger jeg bare mineralpudder, og det fungerer også fint. Det er mere øjenmakeuppen, jeg er på udkig efter en hurtig, god løsning på :-)

   Slet
 6. Nej, nu MÅ du altså snart skrive om det der job-halløj, du pønser på. Nu har du jo snart brugt den som cliffhanger en tre-fire gange og jeg er ved at dø af spænding (arh okay, ikke ligefrem dø, men jeg er pænt nysgerrig, ik?!).

  I øvrigt er jeg sikker på, at du er drønlækker, selv med poser under øjnene. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det godt, jeg ved det godt. Og jeg skal nok snart skrive om det. Pwomise!

   Slet
 7. Åh barselshår, kender det alt for godt. Har - ligesom sidste gang - tabt virkelig mange hår og nu er der begyndt at vokse et virkelig fjollet pandehår ud som er 2 cm langt og med fald - skønno!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja barselshår antager mange mystiske former. Under sidste graviditet og barsel havde jeg en lang overgang et meget lidt kønt to-farvet hår, fordi jeg pludselig ikke kunne farve det mere. Og det var selvfølgelig lige efter en omgang farve, der var markant anderledes end min naturlige hårfarve, at jeg blev gravid. Typisk :-)

   Slet
 8. Flotte, seje, fine sko! Har lige investeret i mine første new balance for nogle uger siden. De er meget blå og dejlig lette og rare at gå i, så er faktisk begyndt ar holde lidt udkig efter et ekstra par (for ligesom at aflaste par nr. 1 lidt, ik'?)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg stod også og gramsede på de meget blå. Og var faktisk fristet til at købe dem også. Men så meget får man jo heller ikke i dagpenge, såeh... :-)

   Slet
 9. Synes nu, du var fin med lange krøller - meeen er meget pro-pandehår, så det er sikkert også superduperfint! Men ih, krøller - det ville jeg sørme gerne have.

  Hvor dejligt med nye sneaks! Foråret lægger virkelig også op til friske, nye indkøb - er selv meget fristet hele tiden, men prøver at være selektiv og gå efter udsalgs- og tilbudskup.

  Glæder mig ligesom d'damer til at høre mere om de spændende fremtidsplaner :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...