mandag den 19. marts 2012

Kom og vind!

Ja altså. Jeg undskylder lige lidt på forhånd. For jeg er jo ikke sådan en, der afholder konkurrencer her på bloggen. Eller give aways. Eller videreformidler alle andres konkurrencer og give aways. Jeg er bare sådan en, der skriver en masse palaver om min, reptilernes og HDD's hverdag. Spiser en masse chokolade og forsøger at komme til bunds i bunkerne af rod, vasketøj og tanker.

Men. Så var det jo, at jeg pludselig fik mulighed for at lave en konkurrence. Med et produkt som præmie, som måske umiddelbart kan lyde en anelse kedeligt (hvem kan klappe "er-go-no-misk pen-ne-mus"?!), men som slet ikke er så tosset endda. Og hovedpræmien, iggå - det er der sgutte ikke noget kedeligt over: En wellness-rejse til Bulgarien til en værdi af 12.500 kr.

Sunny Beach?

Som stor fan af wellness i alle afskygninger kan jeg jo kun opfordre til at klikke med inde på kampagnesiden. Og sidder du derude og har en stationær computer og/eller bare godt kunne tænke dig en ny mus, så leg med lige her hos mig. Der er nemlig en Penclic Mouse på højkant - en vældig smart fætter, der i reklamelingo "forlænger din arms bevægelser" (og på normalt sprog bare ligger enormt godt i hånden) og giver mulighed for en langt bedre arbejdsstilling end med en traditionel mus.

Den ser så'n lidt spacy ud, men den er ret smart. Grafikeren ude på mit gamle arbejde havde i hvert fald en, som hun var svært glad for...

Penclic Mouse - nu i æske

Personligt har jeg 'bare' en laptop og trives fint med min mousepad, men når jeg skal til at arbejde igen, kunne det godt være, at jeg skulle gøre mig lidt mere i det der ergonomi. For 9,4 kg baby, der konstant er draperet på mig et eller andet sted (og har været det i et halvt års tid nu), gør ikke noget godt for myoserne i skuldrene, skulle jeg lige hilse og sige. Min ryg er desuden begyndt at gøre ondt helt nye og spændende steder, så jeg tænker, at jeg nok skal rette op (tøhø) snarest. For selv om Dronning Ingrid var en statelig dame, har jeg ingen ambitioner om at komme til at ligne hende sådan rent statur-wise.

Nu ved jeg godt, at en penne-mus (hedder det overhovedet det?) næppe gør noget for min evne til at stå oprejst i vertikal position, men hvis den kunne hjælpe med at mindske generne i mine skuldre og nakke, ville det da bestemt være et skridt på vejen. Og det kunne jo være, at nogen af jer derude ligeledes døjer med myoser og the likes, som måske/måske ikke kan lindres ved at få et ordentligt arbejdsredskab. Og det har du så chancen for at vinde her: Ét stk. Penclic Mouse.

Du kan deltage i konkurrencen med op til en trilliard lodder:

 • 400 lodder for at stå på hovedet, mens du læser dette indlæg
 • 13.591 lodder for at tvinge din nabo til at læse min blog (tortur er valgfrit)
 • 89.333 lodder for at synge Lille Peter Edderkop med en Digestive i munden, optage det på en lydfil og sende den til mig
 • 600.008 lodder for at blive fast læser og oprette en snes falske blogger-profiler og gøre dem til faste læsere også
 • 1.000.010 lodder for at omdele løbesedler om, hvor fantastisk jeg er
 • 9.000.000.000 lodder for at... ZZZZZZzzzzzz
ARJ! Det er selvfølgelig bare gazzzz! Ingen lodder her - jeg er for matematisk udfordret ustruktureret til at gide at tælle op og holde øje med, hvor mange af jer, der rent faktisk indsender en lydfil med Lille Peter Edderkop. Og det der med faste læsere, 'ing? Misforstå mig ikke - jeg er vild med jer, jeg har, men jeg håber, at I er her af egen fri vilje, og fordi I (bare engang imellem) synes, at jeg har noget på hjerte. Ikke fordi I er blevet tvunget til at tilmelde jer for at vinde en eller anden mystisk dingenot. Såeh.

Det, du i virkeligheden skal gøre, er at smide en kommentar. Hvor du svarer på, hvor mange 'features' en Penclic Mouse har. 1, 5 eller 7. (Psssst - du kan finde hjælp til svaret her). Og lige skriver en mailadresse, du kan fanges på, hvis nu du skulle være så heldig at vinde. Skulle du have lyst til at fortælle en anekdote om, hvorfor det lige netop er dig, der skal vinde, skal du ikke høre for det - jeg er ret nysgerrig efter at høre alle de ømme-led-historier, der må findes derude. Så trækker jeg lod 5. april.

Og hey! Hvis du (også) synes, det kunne være naaaajs at komme til Bulgarien (ikke Sunny Beach, formoder jeg) og wellnesse den, så kig lige herind og klik amok.

Held og lykke!

18 kommentarer:

 1. den har 7 funktioner, siger dem der laver den. Jeg skal selvf ha' den, fordi jeg ville kunne bruge min adobepakke så meget bedre!

  (og fordi jeg er den første det svarer)

  SvarSlet
 2. Ja, tak!!!! / siger jeg (sjovt nok) også...

  SvarSlet
 3. Syv funktioner siger vi så. Og jeg skal selvfølgelig vinde for at kunne blære mig med at ha' nogt, som de andre ikke har - hverken hjemme eller på+ kontoret.

  SvarSlet
 4. 7, åbenbart.

  Og jeg skal have den, fordi Manden har hugget mine muse-pen, så nu har jeg kun en gammel grim og dårlig almindelig mus. Det hører i øvrigt overhovedet ikke med til historien, at jeg i sin tid huggede muse-pennen fra Manden.

  SvarSlet
 5. Jeg vil gerne deltage med en trilliard lodder. Har gjort alt det du sagde, men kunne ikke få min lydfil til at virke... Aaanyways. Jeg tror på flertal og primtal, så 7 it is. Jeg håber den kurerer alle myoser - måske skulle jeg købe en til hver hånd selv, hvis jeg ikke vinder :)

  SvarSlet
 6. 7 funktioner, men nu vinder jeg rejsen, så det bliver en sidegevinst her fra.
  Ej vinder jo aldrig noget, så hvis jeg vinder pennen, må den hjælpe på mine små armbevægelser så de blive store og bløde istedet.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Det må være 7 funktioner - og vil meget gerne vinde for jeg elsker at få sådan noget nyt teknisk dims :)
  Ps. Hvor køber man lodder?
  Pps. Juhu hvis det ikke bliver pennen, må det blive wellness - eller omvendt?
  Tak for go blog - har barnebarn der er en måned yngre end Øglen og har elsket at følge med hos jer og lidt sammenligne med farmors Lea :)ved at de hos Lea også skal igang med projekt "smid sutten", så følger spændt med for at høre om hvordan Øglen kommer til at klare den.

  SvarSlet
 8. Når nu alle de andre siger 7... jeg tænker, at hvis Kæreste ikke bliver glad ved den slags gadget, når der skal rettes 100 stile, så har Morfar in Spe et blødt punkt for tekniske dimser. Jeg regner med at score point hos en af dem ved at give videre. Noget med karma, ikke?

  SvarSlet
 9. Svaret er 7, og jeg håber at vinde den smarte tingest fordi den bare er mega smart *ss*
  Knus fra Ronkini

  ronkini@hotmail.com

  SvarSlet
 10. 7 er det magiske tal... og den lille gadget skal være meget velkommen her :-)
  I øvrigt tak for en fantastisk blog, den er både kilde til smil og inspiration her i vores familie :-)
  Vh.
  Bettina (begaan@gmail.com)

  SvarSlet
 11. Jeg vil gerne have vildt lange arme, så hit med den er-go-no-mis-ke mus. (Som kan 7 ting!)

  SvarSlet
 12. 7 features ;0)
  mvh. Heidi (heidiolsson@hotmail.com)

  SvarSlet
 13. 7 superkræfter!

  Og hey, hvor sender jeg sangen hen? Den blev riiim'li GO, så nogen skal sgu høre den!!

  SvarSlet
 14. 7 * smarte tricks kan den :)

  ...forklaringen på hvorfor jeg skal vinde, er at jeg efter at have forstuvet det venstre håndled døjer med det dersens betændelse med det lange navn on and off (og nej jeg fortæller ikke hvorfor den blev forstuvet for det er lidt halv pinligt og fremstiller mig ikke fra min bedste side) - derfor vil jeg med denne nye supermus sikre mig at jeg ikke også udvikler skodbetændelse i musehåndleddet :) May the best (wo)man win :D

  SvarSlet
 15. Syv. Seven. Sieben. 7.
  Og hvorfor lige mig som vinder. Du ved jo - jo, du gør - at jeg i mangfoldige år har måttet omgås grå mus med lange haler. Så er tiden ikke ved at være kommet, til at jeg skal prøve at jonglere med it-grejet uden hele tiden at associere med det lille grå kræ, der nyligt huserer i køkkenet og i to uger smuttede uden m musefælden, inden den langt om længe klappede? Ja, jeg spørger, og jeg håber, at lykkens gudinde vil tilsmile undertegnede, der i snævre kredse er kendt som Nærfart..

  SvarSlet
 16. Den har 7 features. Jeg skal vinde fordi at jeg nu i 15 år!!! har betalt regelmæssigt til fys pga af computerbaseret arbejde, ville egentlig være billigere at købe denne mus :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...