onsdag den 7. marts 2012

Servicemeddelelse

For hundrede år og en madpakke siden fik Øglen et Steiner-esque fugletræ i gave. Fødselsdagsgave, måske? Kan ikke lige finde indlægget, men det er sådan et fint grønt 3D-agtigt et, man kan samle som et puslespil. Oh, hun har været glad for det. Også selv om det mistede en fugl, den dag hun fik det, hvilket i den grad har generet Øglens ordenssans. Har ikke tal på, hvor mange gange, jeg har måttet forklare hende, at jeg ikke har den fjerneste anelse om, hvor fuglen er blevet af. (Og så ikke et ord om, at jeg fandt den i kassen med fødselsdagstoget, da Øglen havde fødselsdag for nylig. Hvis ikke det var fordi, fugletræet holder pause på loftet med en masse andet legetøj, så vi ikke bliver begravet i lavine legeting, havde jeg serveret den på sølvfad med flag og fanfarer og det hele. Og er ret sikker på, at jeg kun ville få et skuldertræk og et "nå, har den været væk?" retur...)

Billede herfra

Nå, men jeg ville egentlig også bare lige sige, at fugletræet nu er på tilbud, der hvor jeg købte det*. Sammen med en smule andet Steiner-agtigt legetøj. 60% er jo også en slags besparelse, kan man sige, og hvis du alligevel lige vil shoppe det dersens træ, så snup lige stablehuset (ligeledes "3D"; aner man et tema?) med også. Go buy! Inden fredag, hvor det bliver dyrt-agtigt igen. Og hvis der er nogen af jer, der synes, at Øglen (og jeg) er så sød(e), at I synes, hun (og jeg) har fortjent 3D-(der var den igen!)slottet, så skal I ikke høre noget for at købe det til hende (mig).

Ville egentlig gøre det selv, men er bange for, at HDD smadrer mig (intet mindre), hvis jeg køber mere legetøj. Han så nemlig allerede ret træt ud i betrækket forleden, da han kom hjem til nyerhvervelse i form af lille vogn med træklodser, som Øglen stablede i fin stil, mens hun gjaldede "SE far! Nyt LEGETØJ!" Han mener ikke, at vi har plads til det, og det kan der måske være noget om. Men 45 bobs for vogn med klodser - det var jo FUNDET for pengene...

Vogn med klodser 


*Nopes, jeg er ikke i lommen på Monito og får derfor desværre ikke en rød reje (eller et 3D-slot - grrrr!) for at reklamere lidt. Synes bare, at tilbuddet er godt, og så KUNNE det jo være, at en af jer lige sad og manglede et fugletræ. For gør man i virkeligheden ikke altid det?!

12 kommentarer:

 1. Åh, jeg er også den tossede legetøjsindkøber, det er så svært at stå for. Så mon dog ikke at jeg bliver en af dem, der kommer til at udnytte det fabelagtige tilbud du flasher... :-)

  SvarSlet
 2. Jeg venter til jeg får børnebørn om nogle år, men var lige ved at hoppe ind og købe :D For kan børn nogensinde få for meget legetøj ???

  Du må vente lidt med det slot, men det kommer nok når tiden er moden til det.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. .. eller en vogn med klodser!

  SvarSlet
 4. Det der fugletræ minder mig da lige om, at starutten da mangler lidt legetøj. Det stakkels barn har kun legetøj, der er så kedeligt, at hun hellere vil lege med min cykelhjelm eller putte sine støvler under dynen.

  SvarSlet
 5. Nu er mine unger jo ovre den alder, hvor jeg køber den slags legetøj, men da de var mindre var de meget begejstrede for denne her: http://www.monito.dk/haba-hammer-og-som-farver-og-former.html
  Så kan jeg også kun anbefale (og den fylder ikke så meget)

  SvarSlet
 6. Kære Øglemor (og jer andre)
  Blev da lidt overrasket over at se den trafik der har været på min hjemmeside fra din blog, og vupti var de fugletræer fløjne...
  Får da helt lyst til at give dig det slot, så jeg har taget det sidste af lager til dig... eller til øglen mener jeg.
  Men eftersom vi ikke kender hinanden og jeg ej heller på nogen måde vil forsøge at stoppe dig ned i min lomme, kan du jo lade dine læsere bestemme om du fortjener det som tak for den skønne blog du bruger tid på at skrive, eller om de synes du skal give den væk som en flidspræmie eller noget... Herfra er det ikke tænkt som hverken bestikkelse eller tak for reklamen (selvom jeg også sætter stor pris på den), men mere som en tak fordi du deler min passion for legetøj og gider skrive om det.
  KH
  Karen

  Ps. den vogn med træklodser er da fantastisk, og til 45 kr ville man da være et skarn hvis ikke man købte den...

  SvarSlet
 7. Jeg synes, du skal beholde det slot til dig selv... øhhh, mener til børnene, selvfølgelig ;-)

  SvarSlet
 8. Satan - så var der nogen (læs: dig!) der nåede at hapse klodsekassen. Har en rimeligt god idé om, hvor den blev fundet for pengene :)

  Hmm - så må man satse på, at nogen på et tidspunkt sørger for andre klodser til Bean...

  SvarSlet
 9. Det slot skal Øglen da have :)

  Vi har faktisk det hus derhjemme... det ligger i et skab, for det var vist egentlig noget Double Trouble fik i navngivningsgave sammen med en sommerfugl fra samme serie(som jeg tvivler på nogensinde bliver samlet igen, hvis det kommer ud af sin indpakning). Havde helt glemt at vi havde det, men nu må det vist hellere finde det frem igen :)

  SvarSlet
 10. Jo gu har du fortjent det slot, selvom det betød at der ikke var nogle fugletræer tilbage til mig!

  Nok meget godt, for jeg forsøger at holde igen på indkøbskontoen, så jeg kan forsvare over for husbond, hvorfor vi ABSOLUT bør give barnet Ostheimerbondegården I 3-årsgave :)

  Men altså; gi hende slottet- BASTA!

  SvarSlet
 11. Jeg synes også, at Øglen skal have slottet, når nu Karen er så sød at tage et fra til dig. :)

  SvarSlet
 12. Hæ, hvor er I søde allesammen. Ikke mindst Karen :-) Håber, nogen af jer nåede at købe et fugletræ eller et stablehus eller noget af det andet legetøj til en god pris, så jeres små øgler kan få glæde af det :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...