torsdag den 26. april 2012

Det er vist bare en af de dage...

Varanen holdt fest i nat i en time, med det resultat, at han sov længe i dag. Det sker ellers aldrig, men i dag gjorde det så. Hvilket gjorde, at Øglen kom for sent i børnehave, og jeg i øvrigt spildte en skål grød ud over hele køkkenet, mens jeg stressede rundt for at få affodret Varanen, så vi kunne komme over med Øglen. Der fik jordens dårligste aflevering med skrig, skrål og gåen i bro. Og en mor, der nærmest måtte flygte ud af børnehaven og virkelig tage sig sammen for at plastre et "det bliver en dejlig dag, skat"-smil på fjæset, da jeg vinkede til den grådkvalte Øgle i vinduet.

Skulle så lige et ærinde, men biksen var ikke åben endnu, så Varanen og jeg trillede rundt og kiggede lidt på verden. Lige indtil himlen åbnede sine sluser, og min paraply samtidig opgav ævred.

På vej hjem fra ærinde (der nu også involverede indkøb af ny paraply) faldt Varanen så i søvn. Mens han sad ret op og ned i barnevognen. Det sker HELLER aldrig. Og han vågnede ikke engang, da jeg lagde ham ned og puttede ham godt ind i sit tæppe (dammit, jeg ville ellers gerne hjem), eller da jeg undlod at klappe kalechen i. Heller ikke, da jeg prøvende lod vognen stå stille lidt. Så to minutter hjemmefra måtte jeg sande, at den kop kaffe, jeg nærmest kunne smage derhjemme, måtte vente. Eller i hvert fald blive indtaget på en café. Hvor jeg sidder nu. Med drivvåde fødder og udkig til en snorksovende Varan (jeg var selvfølgelig kommet af sted uden babyalarmen, for vi skulle jo bare lige aflevere Øglen og købe et par kurve. Og så hjem og putte Varanen!)

Det er nu meget hyggeligt, og jeg skal ikke være den, der brokker mig over en sovende Varan. Men man kunne jo godt lige knytte en kommentar til, at det selvfølgelig er på den dag, man ikke lige er gearet til en ude-dag, at der bliver snorket igennem.Men det går nok. Ingen er vist død af at have lidt egentid på en café. Er straks lidt mere betænkelig ved, hvordan statistikkerne ser ud for folk, der deltager i udendørs-arrangementer i afkoms børnehave på en dag, hvor det hverken er særlig varmt eller særlig tørt. Det er vi nemlig nogen, der skal i aften...

- Postet fra mini-Padden

10 kommentarer:

 1. Typisk, ikk? Men han ser nu så sød ud, som han ligger der og bobler :o)

  Og heldigvis er det jo tørvejr nu (ihvertfald på Frederiksberg), så mon ikke det går an i aften i børneren??
  Er du i øvrigt blevet klogere på båddi-båddi?? Jeg har barn, der starter børnehave d. 1. maj - tænk hvis han nu også begynder at slynge om sig med det i øvrigt ret søde udtryk, og jeg ikke aner hvad han taler om??!!?? Oh skræk ;o)

  God dag - ude eller inde :o)

  Kh Maibritt

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det er snart, dit afkom skal begynde i børnehave. I MORGEN, jo! Krydser fingre for rigtig god dag - held og lykke med det!

   Desværre er jeg ikke blevet klogere på båddi-båddi, men hvis nu det også viser sig at florere i 'din' børnehave, og du finder ud af, hvad det er for noget, så må du meget gerne dele :-)

   Slet
 2. Nååårh, han er da en sød lille sove-Varan.

  Hvis I får det vejr i aften, som vi har nu,så bliver der slet ikke noget udendørs-arrangement, men i stedet et vi-rykker-lige-indendørs-og-finder-på-noget-arrangement. Så god fornøjelse med det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Øglens børnehave virker (desværre) ikke rigtigt som typen, der bare lige ændrer på et udendørsarrangement, fordi det tilfældigvis høvler ned udenfor. Men vi var heldige, at det var blevet tørvejr, da forestillingen skulle stå. Og det endte rent faktisk med at blive rigtig hyggeligt :-)

   Slet
 3. Det bliver bedre i morgen - det bliver bedre i morgen - det bliver bedre....
  Helt sikkert!

  SvarSlet
 4. Hvad er det, børn ikke forstår ved planlægning og timing? Håber, det bliver et fint og tørt arrangement.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, planlægning og timing er ikke noget af det, der bliver brugt mest tid på at lære inde i maven, lader det til.

   Men arrangementet var rigtig fint, tak. Og heldigvis tørt :-)

   Slet
 5. God dags-bedring med tilbagevirkende kraft!

  Nu sidder vi jo her og glæder os til børnehavearrangements-beretningen :-)

  Og må jeg tilslutte mig; Hold op, hvor er han dog en kær syvsover, ham Varanen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er sq meget sød, ham den bette ;-)

   Arrangementet i børneren kan vist ikke bære et helt indlæg for sig selv, men det var rigtig hyggeligt. Og heldigvis var det tørvejr :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...