mandag den 30. april 2012

En, to, tre - leg!

Det her er smart! En app, der kan fortælle, hvor der er legepladser - og hvor gode de er - der, hvor man lige befinder sig. Ikke, at jeg har brug for den i 2100 comfort zone, hvor jeg efterhånden kender hver en sten på legepladserne, men selv jeg bevæger mig af og til uden for bydelens grænser, og så kunne det da egentlig være meget rart at vide, hvor poderne kan brænde lidt krudt af (og mutti kan få en kop kaffe).

Da vi var i Pastaland i sommer, brugte vi (HDD) foursquare til at finde legepladser, men der var vi jo afhængige af, at andre havde været der før og fundet legepladsen værdig til 'tagning'. Det er man ikke her. Tror jeg. Som jeg har forstået app'en er alle legepladser kortlagt i forvejen, og det er så 'bare' anmeldelserne, man er afhængig af andre mennesker for. Og da anmeldelsen jo ikke nødvendigvis er det vigtigste ved en legeplads, men derimod selve beliggenheden i forhold til ens eget opholdssted, synes jeg, det er ret så smart.

Jowjow - der er vist en sætternisse, der ikke har været helt færdig med at lege med Lorem Ipsum'en, inden screen shot'et blev taget, men lad nu det ligge. Det er jo også bare for, at man kan få en idé om, hvodden det ser ud, ing'?

Oveni den smaddersmarte app, har Galle & Jessen (for det er dem, der står bag - måske for at købe aflad for alle de ekstra kilo, de påfører børn (og deres forældre) med deres lækre produkter?), er der så også blevet nedsat en Legepladspatrulje. Som har Chapper i spidsen. Og de holder et eller andet event-halløj på forskellige datoer rundt om i landet. Den hærdede læser af min blog kan måske huske en ihærdig jagt på dvd'en Dyrene på landet featuring lige netop Chapper, så jeg kan vist roligt kalde Øglen for fan. Dog tror jeg, hun er lige lille nok til at forstå sådan noget som kåring af Danmarks bedste legeplads og legepladspatruljer og whatnot, men hun forstår legepladser. Og det er det, der tæller. Så gæt hvem der snart skal ind og anmelde legepladser. Det tror jeg nok, Øglen skal!

Bedøm, for saddan! Så Øglemutti kan surfe legepladser (og finde ud af, hvor man kan få kaffe!)

Og I skal også! Så app'en kan blive endnu sejere, end jeg synes, den er i forvejen. Og husk så lige at skrive i anmeldelsen, om der er mulighed for at købe kaffe i nærheden af den legeplads, I anmelder. Sådan noget synes jeg Øglen nemlig er sindssygt vigtigt. Ahem. Men der er ikke en dedikeret "her kan man købe kaffe"-boks, man kan krydse af i skemaet. Skandale! Ifølge legepladsen.dk kan man ovenikøbet vinde noget, hvis man vurderer en legeplads. Vist primært chokolade, men det er jo heller ikke sådan at kimse af...

7 kommentarer:

 1. Det er en super app - og den bliver kun bedre af at flere går ind og anmelder. Vi anmelder hver gang vi besøger en ny legeplads. Jeg kan klart anbefale, at alle gør det samme. Bare 2 linier!

  http://gittepigen.wordpress.com/legepladser/

  SvarSlet
 2. Hvad? Noget med chokolade? I´m in!

  SvarSlet
 3. Ok. Got it. Hvad skal jeg så gøre for at drikke kaffe sammen med dig? Ind i Comfort Zone?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nejnej, du skal bare lige hold your horses indtil næste uge. Så skal du se mig smutte ind og ud af 2100 Comfort Zone som en fisk i vandet. For der har HDD nemlig barsel, jo. Og jeg skal prøve kræfter med selvstændigheden. Så hvis bare vi kalder kaffe-daten for et eller andet med "møde", så har jeg masser af tid ;-)

   Slet
  2. Ok. Og jeg har så heller ikke app´en. Garntrisse noget med I-Monopol. For jeg har jo en Android.
   Men et møde - Hvad med et brainstorm-møde? Det har jeg hørt at alle de kreative med sorte briller og neon gør...

   Slet
  3. Bare til info, så findes den også i Android-market.... er pt. igang med at hente den ;o)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...