tirsdag den 10. april 2012

Hej Nemesis

Havde et indlæg i støbeskeen om, hvordan det går med det der deleværelse, som jeg skrev om forleden (og ikke kan linke til fra min telefon). Det var et overvejende positivt indlæg, og det er åbenbart faldet Nemesis for brystet.

Så i nat vågnede Øglen ca. en gang i timen og skulle hhv. have sin sut (ahem... er så ikke lige kommet videre med sutteafvænningen), noget at drikke og en krammer. For tilsidst at ende inde i vores seng omkring 04.45. Hvor Varanen besluttede sig for, at det var morgen. €@&!"@!!!

Nu ved jeg så, at DK4 sender oplysende programmer om søpunge (?) og søanemoner på det tidspunkt. Og at Varanen godt kan lide tv. Toppen!

Han var klar til sin første lur ved 06.30-tiden, og det passede lige med, at HDD stod op. Og så Øglen. Og så var dagen ligesom i gang. Men så er det jo heldigt, at man har en søn, der kun sover lure af en halv times varighed, så han kunne deltage i morgenfesten...


I skrivende stund trisser jeg rundt i regnen, og det har jeg gjort siden Øgle-drop off kl 9. Afbrudt af cafébesøg efter Varanens første halvtimers-"lur", så han kunne få noget i skrutten og sove et længere stræk. Men nej. Efter endnu en powernap vågnede han op midt på Langelinie og gav sig til at gøgle. Lige indtil han blev sur, fordi han - ikke overraskende - var træt.


Det tog et kvarter med skrigende barnevogn, før han overgav sig, og ved en blanding af stædighed, gåen direkte efter brostensbelagte gader til at rumleskrumle på og bønner til de højere magter (plus aldeles udmattet Varan) er det nu lykkedes at holde ham sovende i en time. And counting. Han kan jo godt, det lille pus - sålænge mutti ikke står stille alt for længe ad gangen.

...

Jeg skal tisse...

- Postet fra mini-Padden

7 kommentarer:

 1. Jeg tror det er derfor der generelt er meget brok i blogland end folk der priser sig lykkelige over tilværelsen. Det er simpelthen for farligt - og du må heller ikke tænke dig til de positive indlæg... det er sgu hårde regler! Åh, den sewans nemesis! Håber du får en (tisse)pause snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik en tissepause. Efter at have været ude i regnen i 6 timer (afbrudt af det dersens cafébesøg. Hvor jeg trods alt også nåede at tisse. Godt nok med Varanen på skødet, men altså...). But who's counting...

   Slet
 2. Nemesis rammer os alle, efter at jeg kommenterede på dit spørgsmål om når ungerne deler værelser, og jeg fortalte om hvor godt det gik hos os med deleværelse, og at lillebror jo var roligere når nu de var to osv. Tja så kom nemesis. Lillebror nægter nu at sove uden heftig gråd og kampe og mindst en hånd at holde i. Herudover har han også fundet ud af hvordan man kan kravler over tremmene i tremmesengen, og vi har derfor været nødt til at pille nogen af tremmerne af, så han selv kan komme ud uden at skulle lande på hovedet. Det gode er dog, at storesøster bare sover fra det hele :-) Jeg håber I (du) snart får lov til at sove lidt mere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Arj, det er bare så typisk, altså. Og sk*deirriterende, at man ikke må glæde sig over (på skrift), når noget går godt. Næh nej - så kommer Nemesis styrtende og ødelægger det.

   Håber meget for dig, at lillebror snart dropper Houdini-tendenserne og lader sig putte uden vrøvl. Puttebøvl på skrigemåden er virkelig virkelig hårdt!

   Slet
 3. Elsker at følge din blog og bliver henrykt, når det kører for dig/jer og er ved at s**** i bukserne af skræk over hvad der venter forude i vores familie, når lillebror flytter ind om ganske snart - har termin om 6 dage. Nemesis skal man ikke kimse ad og slet ikke tænke på at snyde, for han gemmer sig og springer frem lige når man mindst venter det og slet ikke har overskud til ham. Min tanke er at han er mest glad for småbørnsforældre, for de (vi) er pressede på så mange punkter, at det er for nemt bare at gå forbi dem (os)... Håber du/I finder søvnen/toilettet/kaffen/chokoladen - er sikker på at ham Nemesis sikkert har gemt det gode forårsvejr sammen med alt det andet et sted derude...

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det er spændende, hvornår Lillebror melder sin ankomst. Har du ikke en blog, så man kan følge med? :-)

   Bare rolig, i øvrigt - alt i alt går det sq meget godt med to børn. Brokindlæggene herfra er jo 'bare' brudstykker fra et - trods alt - noget mere nuanceret hele.

   Og hey; hvis du finder ud af, hvor Nemesis gemmer alle de gode sager, så giv lige et praj, ikke?!

   Slet
  2. Ingen blog herfra - endnu men overvejelserne er der og har da også været inde og lure på Wordpress med ved slet ikke hvad jeg skal skrive, så jeg 'hugger' bare billeder på Pinterest og drømmer om langt flere kvadratmeter og Joakim Von Ands gysser til at føre det ud i livet.
   Der er heller ingen tegn på at Lillebror gider at komme på terminsdagen, men hvem gider også komme til verden den dag Dronningen gjorde eller med nyheden om at Hr. Møller forlod den? Han har forhåbentlig hørt efter når vi har sagt at han godt måtte blive inde til efter den 22., hvor Storesøster og Far skal på tur med DSB til Jylland for at se på køerne, der danser.
   Du må endelig ikke skrue ned for brokken - det er guld værd! Og ja, hvis jeg finder ud af hvor ham Nemesis gør af de gode sager, så deler jeg ASAP!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...