søndag den 1. april 2012

Søndag

En hel perfekt dag er så småt ved at lukke ned. Det har været en af den slags dage, der synes at blive ved og ved - på den gode måde, altså.

Der er blevet spist havregrød (Varanen) kl. alt for tidligt og drukket store kopper kaffe (HDD og jeg) på samme tidspunkt. Øglen og hendes to kusiner har været på påskeægsjagt i haven (vi tyvstarter her i biksen - det er vist først i næste weekend, hvis det skal være helt rigtigt) og leget så godt, at hele hytten har været fyldt af glædesskrål, røde kinder og flaksende lemmer fra start til slut. Der er blevet krea-kreeret (vi siger tak til min kreative svigerinde, der havde medbragt æg og pyntehalløj - og knap så meget tak til Øglen, der, helt seriøst, begyndte at græde, da hun så det får, jeg havde prøvet at lavet. Fordi det var så grimt), leget med prinsesseslot (tak, Mårmor) og stenet til Shrek.

Jaja, det ER grimt. Men derfra og så til at bryde sammen i krampegråd over det, det er måske at overdrive en kende?!

Der er blevet plukket ramsløg til den store guldmedalje, leget doktor (Øglen og hendes kusine på 5 skiftedes til at have skoldkopper - hurra for lyserøde overstregningstuscher i nå-højde - og ordinerede masser af hvile og 'piller' bestående af vindruer) og spist så meget slik, at sukkerkvoterne for hele landet snart må være brugt. Kage er der selvfølgelig også blevet spist. Og læst blade, gået ture med søvnfornægtende Varan (som naturligvis valgte at blive enormt søvnig på den vrøvlede måde, lige da vejret var gået fra at være dejligt solrigt til at blive psykokoldt, gråt og blæsende) og sludret. Og sludret lidt mere.

Fri leg

Nu bobler Varanen og Øglen sødt i hhv. rejseseng og barnevognskasse, og HDD er netop kørt mod Kbh. Han er ikke så heldig at have fri de næste par dage, men eftersom jeg har fri hele tiden, og Øglens børner holder påskelukket, så bliver jeg og reptilerne nogle dage. On our own. Sammen med Onkel K, niece V, niece S og Mårmor og Mårfar altså. Så det klarer jeg nok. Selv om der nok ikke er nogen af de nævnte, der mener, at de skal bistå mig med assistance, når hvis Varanen bliver en lille umulius midt i nat.

Nu vil jeg slå mig ned foran pejsen, gå ombord i den giga-pose Familieguf, min bror købte tidligere i dag, da han egentlig bare skulle have hentet et par slikkepinde til ungerne, og slappe af, inden nattesjoven med Varanen sætter ind. I morgen er der atter en dag, og hvis den bliver bare halvt så god som i dag, kan det ikke gå helt galt. Påske hos Mårmor og Mårfar holder nemlig 100!
Øglen og kusine V i fuld galop på vej mod vandet

Ramsløg en masse

Paven Varanen i sin nye kørepose, som jeg var så heldig at vinde ovre hos Julie

- Postet fra mini-Padden

5 kommentarer:

 1. Hahahah, det er sjovt, at hun græd over fåret. Eller du ved..? Men det der får ser altså også enormt trist ud. Som om det har en depression.

  Rigtig god fornøjelse i det Mårmor'ske. Lyder til at blive rigtig godt. Hvornår skal vi komme?;)

  SvarSlet
 2. Påskeferie er bare det bedste! Og fantastisk med jævnaldrende kusiner, det lyder godt nok hyggeligt!!
  - og lækker lækker kørepose, dit heldige asen :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes fåret ser sødt ud. Heldigvis er der oplagt mulighed for at hævne den slags gråd-sabotage i senere børne/ungdomsår. Måske mest oplagt til noget kon/non-firmation...
  Anmeldelse af kørepose efter empiriske tests vil i øvrigt være fint. Vi skal hente baby-kørestol i dag, og gear til at hygge om baby i bil er god idé, tænker jeg.

  SvarSlet
 4. Påskeferie lyder skønt!
  - og jeg synes, at dit får ligner det fra Timmy Time, og det har da fået sit eget program, så selvom det er grimt kan det godt få karriere i tv. :)

  SvarSlet
 5. Måske er Øglen bare et barn med meget stor empati hvad angår deprimerede får?

  Skønt billede af paven ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...