mandag den 28. maj 2012

Forresten

- hvis der er nogen, af jer derude, der liiige står og mangler en virkelig lækker dobbeltklapper, så sælger reptilerne deres. Vi får den simpelthen ikke brugt nok, og så synes jyde-mutti her alligevel, at den er lige kostbar nok til bare at have stående.

Den er meget velholdt og har tjent os godt. Der følger regnslag med. Se mere her, hvis du er interesseret - eller kender nogen, der er...10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, det er ikke engang løgn. Er også helt trist over, at den må videre, men eftersom vi nærmest ikke bruger den længere, er det jo også lidt tosset at beholde den. Øglen gider max sidde i den 5 minutter ad gangen - hun vil hellere cykle eller gå (løbe), og den er lige skrumlet nok at have med, når der kun er ét barn i den...

   Slet
  2. Krabbe er også mere og mere på cyklen. Men han er ikke klar til at slippe den endnu. Skal i så nøjes med barnevogn?

   Slet
  3. Ja, vi nøjes med barnevognen. Som i vores tilfælde egentlig er en klapvogn. Og så investerer vi i sådan en efterløber/ståbræt-dims til de ture, hvor Øglen ikke gider eller orker at cykle eller gå mere.

   Slet
 2. Uh, jeg kender måske nogen! Min søster venter tvillinger, nemlig. Ved ikke om de er kommet sig så meget over chokket endnu, at de er klar til de store investeringer ;-), men spørger hende lige. Hvad står sådan en sag i, sådan ca?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nevermind spørgsmålet, man kan jo bare tage at læse annoncen først;-)

   Slet
  2. Uh, hvor skønt med tvillinger! Tillykke til hende :) Du kan jo spørge hende ad og evt sende hende forbi min annonce; såfremt hun altså er kommet sig over chokket ;)

   Slet
  3. Stakkels din søster, mine er lige fyldt to og jeg har så evigt ondt af alle dem jeg møder, med små tvillinger. Det skal du nok ikke sige til din søster .-) Nu er det til gengæld rigtig fedt at have tvillinger, så de første to år skal bare overståes :-)

   Jeg overvejer faktisk at investere i denne model eller en urban jungle. Hvordan er den at køre med?

   Slet
  4. Hvad Husmoder skrev: fantastisk! :) Den er virkelig nem at manøvrere - tænker, det er pga de svingbare forhjul. Jeg var selv ret tæt på at købe en Urban Jungle, men denne her vandt, fordi en klog dame (Husmoder, incidentially :)) gjorde mig opmærksom på det fede i, at hvert rum har sin egen kaleche, som ungerne kan justere efter temperament. Desuden er kalecherne på City Eliten bare større og mere skærmende, så jeg ville klart vælge en City Elite, hvis jeg var dig - og det siger jeg altså ikke bare, fordi jeg tilfældigvis har en til salg... :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...