onsdag den 16. maj 2012

Guld på gaden

... i næsten bogstaveligste forstand. For se lige, hvad HDD og jeg fandt i morges, da vi sneg os til en kop Americano med sødmælk (mmmm!) på Mokkariet:

"Værs'go & Ta' - tidl. kasseret fra vuggestue. (Aalto)" Arjmen altså - hvor heldig kan man være! Der var to halvcirkel-borde og to stole, men vi havde desværre kun plads (og bæreapacitet) til et af bordene...

Og nu står det så hjemme hos os. Som reptilernes nye tegnebord inde i stuen. Eller som tag til de huler, Øglen pønser på at bygge. Så et stort tak til den venlige sjæl, der satte det ud til fri afbenyttelse/-hentning. Vi lover at passe godt på det!

Bordet er allerede taget i brug. Og selv om vi har sagt til Øglen, at det er ok at tegne på det uden underlag - det har vist været udsat for lidt af hvert - insisterer det velopdragne barn på at bruge et alligevel. Dejlig indflydelse sådan en børnehave kan have... 

Lækre farver...

Og hey - apropos tegnebord, så vil jeg altså gerne lige anbefale Øglens nye farver på det varmeste. Stabilo Woody 3-in-1 er det mundrette navn. Og de kan fåes mange steder. Men man kan altså spare en del ved at købe dem i det store udland. Bl.a. her. Just saying.

God Himmelfartsferie!

PS: Det går over al forventning med Øglen og sutten. Eller mangel på samme. Ikke en eneste gang har hun spurgt efter den siden i søndags. Hun blev lidt ked af det i nat, men hun spurgte ikke efter sin sut. I stedet forlangte hun vand og noget at spise. Og faldt så i søvn med hovedet på et stykke toastbrød. Jeg er en stolt mor. (Ikke pga. det med toastbrøddet, altså. Pga. det med sutten)

- Postet fra mini-Padden

12 kommentarer:

 1. Åh nice bord! Og hvor er det fedt at have sådan en klunse-opgang, eller hvor det nu er, du sniger dig til at hapse alle de fede ting.

  Tillykke med Øglens sutteafvænning! Det lyder virkelig godt og opløftende! Vi har dog besluttet her, at vi nok er nødt til at tage kampen om eftermiddagsluren, inden suttekampen. Den lille-store Trold kan jo snildt sove tre-fire timer, hvis hun ikke bliver vækket. Til gengæld har hun de sidste 14 dage ikke sovet før 20.30-21. Liiiiidt for sent, synes forældrene!

  Btw, hvori består det der 3-in-1 med farverne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved faktisk ikke helt, hvad det der 3-i-en består af. Sikkert noget salgsgas. Fandt det her, og med lidt god vilje kan det vel godt være tre ting?:

   Fatter, broader colour than a pencil; more convenient and less messy than a traditional wax crayon - the chunky 10mm lead has bright water-soluble pigment which works well on both light and dark paper. The large diameter wooden case is comfortable to use, especially for small hands. Non-toxic of course. Will also write on glass and most surfaces.

   Ang. bord og stole, så var det for en gangs skyld ikke opgangen, der stod for det. Men i stedet en gade i nabolaget.

   Og hvor er det vildt, at Trolden kan sove så længe til middag. Øglen falder en sjælden gang imellem i søvn til middag, men så sover hun ikke før kl. 23. Så vi gør, hvad vi kan, for at hun ikke skal sove om dagen ;-)

   Slet
 2. Hahaha jeg kan ikke lade være med at grine lidt af det med toastbrødet. Hvor er hun skøn!

  Elsker bare at finde ting og sager. I Odense sætter man ikke ud til storskrald på samme måde som i Kbh, så der er ikke rigtig noget at hente. Til gengæld er vores gennere halvt så billige har jeg ladet mig fortælle.
  :-)
  Håber ellers alt er vel på Østerbronx.
  Kram fra Anne Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja - gennere udenfor Kbh rawks. Herinde er de alt for dyre, og der er langt mellem snapsene. Men andre steder... ahhh!

   Alt er vel på Østerbronx, tak. Håber, det samme er tilfældet på Fyn!

   Slet
 3. Fedt, tillykke med møblerne :-)

  Godt at høre mht. sutterne; vi er mange, som følger projektet med interesse. Og vi er allerede store O'Kitty-fans herhjemme (ehm, har den evt. irske rødder?), så tak for tippene, der nok skal blive handy at ha' ved hånden, når turen kommer til os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske den har irske rødder. Hvis den havde været grøn, havde der ikke været nogen tvivl... :-)

   Slet
 4. Hvor dejligt med genbrugsguld:) Og sutte-succes. Man glæder sig på jeres vegne (også fordi det giver håb om fremtid med mere overskud end denne husstand Ken præstere PT)

  SvarSlet
 5. Hehe, er vi enige om, at det toastbrød trods alt ikke var ristet??

  Dejligt, at det går så fint - trods toast - uden sut. Her fem dage senere, tror jeg ikke, I behøver at være bekymrede for tilbagefald :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret - brødet var ikke ristet :-)

   Og nej; måske behøver vi ikke være bange for tilbagefald længere... Det har du nok ret i. Jeg har bare svært ved at forstå, hvis det er gået så gelinde, så jeg venter lidt på stormen... ;-)

   Slet
 6. Kuul...og det ikke kun fordi vi selv fik matchende spisebord + stole kastet i nakken. Vi har så altid syntes det var lidt børne-agtigt, så måske vi skulle save benene korte, og bordet i halv og stikke Gry et tegnebord :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Really? Sejt! (Havde I også det, da jeg var og besøge dig i sommer? Nej, vel?) Jeg synes, det er så fint, men du har ret - man tænker lidt på børn og/eller institutioner, når man ser det. Men ja; man kan jo altid save lidt i det. Eller sælge det. Som mange forbipasserende bemærkede, da vi var i færd med at bugsere bord og skamler op på hhv. barnevogn og cykel, så er der da lidt penge i skidtet :-)

   Slet
 7. Jowjow - vi har da stolene omkring vores spisebord. Der er bare ryg på, og så har vi malet dem sorte (for at reducere institutionsfaktoren lidt).

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...