torsdag den 24. maj 2012

Just another day at the office...

Det er nu slet ikke så tosset, det her selvstændig-halløj. Hjemmekontoret har jeg i hvert fald ingen klagepunkter til. Det skulle da lige være, at solen skinner liiiiidt for meget. Så hvis der er nogen i nærheden med et solsejl, så kom lige forbi... :-)

 
Det ser sundt ud, ikke? (Og lad venligst være med at kommentere det, hvis I kan se den Chokofant, der ligger ved siden af vindruerne...)

Nye sandaler. Som faktisk har en ret høj (kile)hæl. SÅ fine. Og næææh, hvor skal jeg da lige lære at gå i høje hæle igen. Bemærk i øvrigt, at jeg har neglelak på tæerne. Overskud eller overskud?!?!
  
Gyngefrans. Fordelen ved hjemmekontor er, at man kan tage et break nede i gården for at give totalt søvnig Varan sin gyngedebut, når nu han i dén grad ikke gider sove.

Øglen fandt en mooncar-agtig ...cykel, er det vel... nede i gården. Rock on! 

Resten af dagen byder på rytmik og en løbetur i de nye løbeshorts, jeg kom til at købe i dag. Rimelig kedelige penge at bruge, men på den anden side kan vi jo ikke risikere, at jeg smelter væk, når nu det har besluttet sig at blive tropeklima herhjemme... Og så kunne det være, man skulle give sig selv (og Øglen) en is eller to. Det må man godt, når det er torsdag...

11 kommentarer:

 1. Åhr hvad! Både lakerede negle og nye sandaler! Sammen med tid til at barbere ben, er det noget af det, der står højst på min ønskeseddel pt., og jeg må nok se i øjnene, at intet af det kommer til at ske før efter min eksamen er afleveret - uanset hvad gængs sommermode så siger. :)

  Det ser nu dejligt ud det hele. Og fedt at du kan lave "kontor" på jeres tagterrasse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Benbarbering er heller ikke det, jeg får afsat mest tid til i øjeblikket, men nu har jeg kastet mig ud i et par løbeshorts, og med det antal løbere - og forbipasserende i al almindelighed - der er der, hvor jeg løber, stiller det visse krav til mængden af hårvækst på benene. Mm jeg selvfølgelig går all in og springer ud som hobbit...

   Slet
 2. Fedt "kontor", flotte fusser og havde du ikke afsløret dig selv, havde jeg troet det var en ekstra blyant du havde med dig, og ikke en chokofant.... altså altså...

  SvarSlet
  Svar
  1. Øhm... Jamen det ER en ekstra blyant. Helt klart. Hosthost :)

   Slet
 3. Neglelak... Det glæder jeg mig til at kunne overskue igen. Det lyder som en herligt overskudsagtig dag på det fine hjemmekontor.
  PS) hvad sker der for at trætte børn ikke kan forstå de hjælper sig selv ved at sove?

  SvarSlet
  Svar
  1. Varanen er 8 mdr, og jeg kan først overskue det nu(agtigt). Er ikke imponeret over mig selv :)
   Og ja, børn der ikke vil sove, burde på kursus i, hvor godt de ville have af det...

   Slet
 4. Shoppinginfo på sandal, tak

  SvarSlet
  Svar
  1. De er fra Tamaris (!?), og jeg har købt dem hos Kjærulff på Østerbrogade...

   Slet
 5. Jeg er ikke nået til neglelak endnu, så vildt at du har med de 2 små ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...