fredag den 4. maj 2012

Næh, nu har jeg aldrig...

Enten er det fordi, Øglen er lidt feber-agtig (tak for lort, Nemesis - bare fordi man dristede sig til at tænke forleden, at det da i grunden var helt fantastisk, at hun ikke har været syg siden midten af januar, skal du straks komme og ødelægge det), eller også er det fordi, hun VIRKELIG gerne vil have den Build-a-bear, vi har lovet hende, når hun stopper med at bruge sut. Men hvorom alting er, er hun faldet i søvn her til aften - hurtigt og u-brokkende - uden at spørge efter sin sut en eneste gang.

Det er ikke sket siden... hm... siden... nogensinde, tror jeg faktisk, så deraf min forbavselse, der er så stor, at jeg lige blev nødt til at skrive et blogindlæg om det.

AC nævnte forleden noget om, at man jo kunne give en Build-A-Bear i forbindelse med suttestop, men eftersom Øglen har en trilliard bamser og i øvrigt aldrig har udtrykt andet end høflig begejstring, når hun har set bamsebiksen (ok, det er så også længe siden sidst), havde jeg ikke lige tænkt i de baner.

Øglen har klemt sig selv og hendes nyerhvervede mariehøne ned i den Tivoli-vogn, vi havde lejet til Varanen. (Varanen hænger på min mave i bæreselen, så han ligger ikke nedenunder. Bare rolig)

Men da vi så var i Tivoli i dag, og Øglen styrede direkte hen mod butikken og befalede at få en bamse, greb jeg chancen og var - hvis jeg da selv skal sige det - en lille smule snu. Jeg forklarede nemlig Øglen, at vi godt kunne gå derind og kigge, men at vi ikke kunne købe noget, fordi man kun kunne betale med sutter derinde. Og eftersom vi ikke havde nogen sutter med, såeh... Det forstod hun godt, lod det til, og der var da heller ingen ballade over, at vi kun kunne kigge. Men nøjjj, hvor ville hun gerne havde snitterne i alle de der Build-A-Bear-ting. Bamserne var hun egentlig ikke specielt interesseret i, men tilbehøret! Lyserøde solbriller, småblomstrede sko, flyverdragter, hatte, hårspænder og seje t-shirts. Man kunne nærmest SE, hvordan der opstod et kæmpebehov hos hende for at få nogle af sagerne med hjem.

Men kan behovet mon være så stort, at hun fra den ene dag til den anden bare er parat til at forsage sutterne? Jeg mener ja. HDD mener, at det er sløjheden, der bærer skylden. Nu ser vi. Er historien den samme i morgen aften og måske også søndag, så er det bare om at komme af sted ind efter en gyselig bamse. Så pyt med, at vi skal tage et ekstra lån i lejligheden for at betale, hvad den ender med at koste... (!)

3 kommentarer:

 1. Halfdan har lige afleveret sine sutter sidste torsdag. Indtil i går har vi hver aften siden hørt på klynken a la: "Jeg savner mine suuhuuhuutter" inde fra hans seng. Nu ser det "7-9-13" ud til at være drevet over. Ih, hvor har jeg haft ondt af ham og haft lyst til at gå ind til ham med de sutter der ikke kom med i kuverten til julemanden.
  Kh. M

  SvarSlet
 2. Hvor sejt! Aj men, vi bliver jo nødt til at tage Build a Bear i brug så, må lige se hvordan jeg får den kringlet ;)
  Jeg elsker også bare selv historien om at her i denne butik betaler man med sutter, det er da fint.

  SvarSlet
 3. Build A Bear??? Troede jeg havde skræmt dig nok med vores historie og det røvsyge hjernevaskede personale, der kun snakker med barnet? 'Har du ikke lyst til lidt mere tilbehør?', 'Vidste du godt, du kan invitere hele din børnehave herind til din fødselsdag?' - Kan i parentes bemærke, at hun syntes tilblivelsen af bamsen var marginalt spændende, ligesom hun kun så ud til at hade den sleske ekspedient en smule. Selve bamsen var totalt uinteressant efter to dage. Men den kostede også kun 600 kr. -

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...