søndag den 27. maj 2012

Udendørs

Nåmn, det er da egentlig meget fedt, det der sommer, vejret har gang i. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været udenfor så stor en procentdel af mine vågne timer (det skulle da lige være, da jeg var på barsel og traskede rundt med barnevognen i tide og utide for at få ham Varanen til at sove, men da var vejret anderledes, for nu at sige det pænt), og så er det jo bare totalt for najjsss, at det også er lang weekend und alles.

Badenymfe

Varanen var også med på stranden, men han gjorde sig ikke så meget i vand. Til gengæld var han ret glad for sandlegetøjet. Mmmm. Rive. Smager godt.

Fredag var vi på stranden, og Øglens indre naturist sprang ud i fuldt flor. Knap havde man nået at sige "soppe", før det føg en om ørerne med leggings, kjoler og bleer, og verdens blødeste Øgle tonsede splitterravende hansjørgen rundt som en øko-ko på græs.

Lørdag var i i Forstaden hos Farmor hele dagen, og Øglen var kun inden for den tid, det tog hende at klaske en kage sammen med sine fætre. Hendes indre naturist var i øvrigt også med i Forstaden, så det meste foregik uden kluns - selv kagebagningen...

Kloge-Åge læser en bog. Inden han blev sur over at være blevet lagt på maven. Det passer absolut den lille Buddha bedst bare at blive sat ret op og ned, så han kan overskue begivenhedernes gang fra sin bløde marcipanbagdel

'Kæft, jeg gad godt have en vogn i min størrelse - med myggenet og det hele - og så bare blive trillet ind under et æbletræ til en middagslur...

Søde, tøj-løse reptiler

I dag havde vi playdate med S + familie på Tårnlegepladsen, og før vi fik set os om, var der gået 4 timer. Og Øglen havde fået brændt så meget krudt af, at hun ikke kunne lave andet i eftermiddag end at stene til den Baby Einstein-dvd, jeg har været så heldig at vinde ovre hos Therese. Den var godt nok til Varanen, men Øglen lever efter devisen, at hvad der er Varanens, er hendes. Den går så ikke den anden vej rundt, skulle jeg hilse og sige, men jeg har på fornemmeren, at hun bare kan vente sig, når Varanen på et eller andet tidspunkt gider begynde at kravle. Vi har vist en legetøjshapser in the making dér...

Klatrefrans 1 og 2

Skal liiiige overskue, hvordan man kommer videre herfra...

Derudover har jeg været ude at trille med overtræt (og varm) Varan, og derefter var jeg ude og løbe. Intervaltræning, mand. Den, der har fundet på det, skulle have tvunget næsen ned i et par sure løbesko og tage 30 dybe indåndinger. Pyhh, det er hårdt. Og nøjjj, hvor man da ligner en idiot, når man spurter frem og tilbage. (Og jaja, jeg kan selvfølgelig bare lade være med at løbe ét sted, men nu fandt jeg lige et sted, der var den rigtige distance, okay?) Det gør det så selvfølgelig heller ikke bedre, at jeg har investeret i et par løbeshorts, og ud over det åbenlyse, som at der er udsigt til en del mere flæsk i sådan et par, end i hellange tights, så kommer jeg også bare til at ligne en lille vred mand. Eller en linjedommer, som HDD så venligt påpegede forleden. Jeg ved faktisk ikke, hvad det er, men det lyder ikke som noget, jeg gider ligne...

Sommer-Varan, ørkenens sønner-style, har en fest under Farmors golfparaply 

Og nu - nu chiller jeg i sofaen og glæder mig over, at der er endnu en fridag i morgen. Og håber på, at den byder på lige så meget udendørshalløj, reptil-latter og solbeskinnede kinder, som de foregående dage. Pinse holder hundrede! Peace!

7 kommentarer:

 1. Uden for er bare toppen. Verden ser bare anderledes ud. Hvorfor intervaltræning? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt! Og ungerne bliver også trætte på helt nye og spændende måder... :-)
   Intervaltræning, dels fordi jeg er kommet til at melde mig til Alt for Dullernes løb ude på Amager lige om lidt, så ville lige give formen et skub, dels fordi jeg følger et løbeprogram, der sagde, at jeg skulle prøve det der interval nu. Er ike sikker på, at jeg skal fortsætte med det, dog. Selv om det virkede besnærende i går, at jeg kun skulle løbe 1 km (i 5 intervaller), så synes jeg nok, at det var noget hårdt. Og i dag går jeg som en 90-årig...

   (Skal du med til Alt for Damerne, hva hva hva? D. 10/6?)

   Slet
  2. Desværre ikke. Ville godt men er på kursus på Fyn.
   Er heller ikke det der interval. Fandeme hårdt.

   Slet
 2. Det ser bare så dejligt ud. Simpelthen så dejligt.

  SvarSlet
 3. Uh, her kalder alt for dullerne allerede den 29/5...

  Lille øko ko i vand - jeg kan se det for mig

  SvarSlet
 4. Åhr hvor dejligt! Med vand og alt muligt!
  Jeg sneg mig til at holde eftermiddagen fri i går, så jeg også fik en chance for lige at nyde det gode vejr, inden det tilsyneladende vender - naturligvis på den dag, jeg skal aflevere. Hvem sagde Det Forsømte Forår/Den Forsømte Sol/De Forsømte Børn?!

  Trolden har desværre ingen indre naturist, men græder skrækslagen, hvis man forsøger at luske bleen af hende, så hun kan løbe lidt med bar numse. Det der pottetræning har lange udsigter, synes jeg.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...