søndag den 10. juni 2012

Av mine stænger

Ja, jeg løber så stadig. Kom godt nok til at pjække fra den 6 km-tur, jeg ifølge mit program skulle have løbet i ugens løb, men til gengæld cyklede jeg en milliard kilometer (sådan føltes det) til noget med noget arbejde. Så det går nok lige o.p op (som virkelig onkel-agtige typer ville sige). Eller det lader vi i hvert fald bare som om, at det gør.

Havde sq nok egentlig også pjækket fra dagens tur, hvis det altså ikke lige var fordi, jeg havde meldt mig til Alt for Dullernes Kvindeløb for nogen tid siden. Fordi jeg efter 33,5 år kender mig selv så godt, at jeg ved, jeg har mega-meget nemmere ved at holde mig selv oppe på et projekt, hvis jeg forpligter mig til noget i forbindelse med det. Så Alt for Dullerne - here we come.

På snedigste vis lykkedes det mig at overbevise HDD om, at det ville være konge (som folk, der sidder fast i 90'erne ville sige), hvis han og reptilerne fik sig lidt frisk havluft. På den måde kunne de nemlig køre mig til (og fra) løbet, og jeg slap for at cykle alt for mange kilometer i højst ustadig vejr, der ikke kunne beslutte sig for meget andet, end at det i hvert fald skulle blæse. Så familien Reptil tog til Amager, og Øglemutti løb sammen med alle de andre kvindfolk, der også havde været så letsindige at melde sig til 10 km-ruten.

LøbeØgle

Bagefter fik Øglen mit løbenummer (HDD kunne nemlig berette, at Øglen var blevet lidt ked af det og havde sagt ting som "Jeg vil også have et nummer, så jeg kan danse" og "Hvornår skal jeg løbe mini-marathon?", da hun var blevet vidne til det kollektive vanvid som fællesopvarmning til sådan nogle konceptløb er kan være), dansede lidt og syntes generelt, at det var the shizzle at være på strand- og skovtur.  Og så gik turen hjemad. Til cafébesøg (efter et bad, bare rolig), kig på en lejlighed (man må godt ose, selv om man ikke har solgt endnu) og bunker af vasketøj. Til leg i stuen, kokkereren af aftensmad og ulvetime. Og - ikke mindst - til umanérligt ømme stænger. Det kan godt være, at Amager Strandpark udgør en vældig smuk kulisse for løbeture, men de der betonklodser, den er bygget op af, gør IKKE noget godt for knæ og hofter. Eller også er det bare kadaveret, der giver sig efter at have bevæget sig i andet end luntetrav gennem længere tid.

Goodybag. Som heldigvis ikke udelukkende indeholdt sunde og/eller mærkelige ting. den cremede brie bliver IKKE fortæret i aften, ligesom den grønne te heller ikke gør. Dippe-Dutterne (huh? Bugles, om jeg må be') fra Kim's gør derimod. Og chokoladen fra Marabou...

Nu sover reptilerne, og jeg overvejer at amputere et ben eller to. Eller som alternativ humpe ud i køkkenet og hente den goodybag, Alt for Dullerne udstyrede sine deltagere med. God søndag aften!

Og nåh ja. Tiden på det der løb? 53,45 sagde chippen. Wohoooo! (Og så ikke et ord om, at min Endomondo mente, at jeg stadig manglede at løbe 370 meter, før jeg ramte de 10 km. Internettet siger, at ruten var opmålt efter alle kunstens regler af DAF. Hvem de så end er. Men hvis internettet siger det, så er det rigtigt...)

21 kommentarer:

 1. Wauw! 10K på 53 minutter, du er for vild. Tillykke, jeg bukker mig i støvet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taktak. Og tak for at læse 53 minutter i stedet for de 54, det jo i realiteten nærmest var :-) (Og så er der ikke nævnt noget om den fejlmargen, der jo også skal medregnes. Men lad os da endelig bare sige 53 ;-))

   Slet
 2. Godt løbet! Og tak for påmindelsen om det med konge. Det var på alle måder gyseligt. Må klart genoplives.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak. Og ja, det var aldeles gyseligt! Ved heller ikke lige, hvor det kom fra.

   Slet
 3. Godt løbet! Og tak for påmindelsen om konge. Det var på alle måder gyseligt. Det må klart genoplives.

  SvarSlet
 4. Shit mand, du er mega-hardcore! Jeg har smidt mig mentalt i støvet ved siden af Vevika :) Det varer ikke længe før du kan løbe en 10 km hurtigere end jeg får kæmpet mig gennem 5. Du kan bare holde øje med Endomondo, den viser hvor sørgeligt det står til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, arj mon dog, at jeg nogensinde får løbet 10 km hurtigere end du får løbet 5. Og ingen grund til at smide sig i noget som helst støv - det var formentlig bare en one-off :-)

   Slet
 5. Du er så god, jeg har ikke løbet siden jeg fik pralet med hvor nemt det var at komme i gang igen. til gengæld jeg har bag og spist en kage.

  *FruF

  SvarSlet
  Svar
  1. At bage og spise en kage er helt klart også en bedrift. Og lige nu ville jeg give en hel del for at have en kage i stedet for ømme ben!

   Slet
 6. Wuhu... Du er sej.
  Jeg har lige downloadet en app, der hedder "From couch to 5 k", så når eksamen er overstået om 9 dage, skal de løbesko, der ikke har været rørt i et år, ud og luftes...
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, 9 dage! Det er snart. Jeg krydser fingre! Men pas på med det der løb - lige pludselig bider det sig fast, og så bliver man, om ikke hooked, så i hvert fald begejstret. Og så ender det med at tage en del tid oveni :-)

   Slet
 7. Virkelig flot tid der. Seje!

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Tror dog, kadencen ville være alvorligt for nedadgående, hvis jeg skulle løbe længere end de 10... Ikke ligesom visse andre, der har løbet halvmaraton og alt muligt :)

   Slet
 8. Rigtig flot løbet der (som man ville sige i 90'erne)
  Og en total meget bedre goodie-bag end den jeg fik ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, goodybag'en var faktisk forbavsende god. Også meget bedre end da jeg løb sidst *host for to år siden host *

   Slet
 9. Jeg vil også have goodiebag! Kan man nøjes med at gå 2-3 km for at få sådan én?

  Du prikker nu også lidt til min dårlige samvittighed. Jeg havde jo også kastet mig ud i løberiet, men gik helt i stå under eksamensskrivning, og havde lovet mig selv at starte igen, når det var ovre. Hvilket det jo er nu, men til gengæld regner det. Og er koldt. Og jeg er træt. Og jeg skal lige have fundet noget lyd at løbe til. Og jeg skal også lige have vasket mine bukser.

  Hvornår når man i øvrigt det der punkt, hvor man har lyst til at løbe og ikke længere (kun) gør det, fordi man synes man skal? Det lader da til at være gået somewhat i blodet på dig?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var faktisk en 2,5 km gårute - den udløste også en goodybag :)

   Kender kun alt for godt det der med, at NU skal det være, og så går gassen helt af ballonen af en eller anden grund. Jeg skal helst af sted med max. tre dages mellemrum, ellers kommer sløvheden også over mig. Og ja, det er vel gået sådan nogenlunde i blodet på mig. Men det er fordi, jeg får det enormt godt med mig selv bagefter, og det prøver jeg at huske mig selv på, når jeg (igen) ikke gider trække i løbetøjet.

   For mit vedkommende gælder det, at jeg ikke kommer af sted, hvis jeg ikke har et mål. Fx et løb, jeg skal deltage i, eller et antal km jeg skal kunne løbe inden en bestemt dato. Og jeg bliver nødt til at sætte overliggeren lidt højt, for ellers gør jeg mig ikke umage :) Denne gang er målet et halvmaraton til efteråret. Som jeg godt nok ikke har meldt mig til endnu, men der er flere at tage af, så jeg skal nok finde et der passer.

   Og hvad angår lyd, så løber jeg i øjeblikket kun til Mads og Monopolet. Som jeg elsker, men som der aldrig er tid (eller ro) til at høre lørdag formiddag. På løbeturen er der derimod masser af tid OG ro :)

   Slet
  2. Nåja og desuden løber jeg efter et program. Det passer mig glimrende, at der er nogen, der kan fortælle mig, hvordan jeg skal koordinere mine løbeture :)

   Slet
 10. Ej for pokker. Jeg er vildt misundelig over at du kan løbe 10 (!!!!) km. Og vildt ærgerlig over at jeg ikke deltog i din optræning (som du har nævnt på bloggen). Og nu er jeg jo håbløst bagud - har ikke løbet i flere måneder. Hvordan kommer man dertil hvor det er 'sjovt' eller i det mindste udholdeligt? Synes bare aldrig jeg kommer dertil...
  Men hvor fedt at du gjorde det - tillykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tillykke. Og du siger bare til, hvis du skal piskes ud på en løbetur - nu har du jo afsløret, at vi bor vældig tæt på hinanden :-)

   Jeg er stadig ikke nået dertil, hvor jeg bare MÅ ud og løbe - sofaen trækker stadig mest, når ungerne er puttet efter en lang dag. Men indtil videre er det lykkedes mig at komme af sted alligevel de dage, jeg har sat mig for. Og når først jeg er ude af døren og mere end 10 meter væk fra sofaens magnetisme, så er det faktisk ok. Og når jeg så kommer hjem, er det en ret sej fornemmelse at have overvundet min sædvanlige 'jeg er plantet i sofaen'-hed...

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...