torsdag den 7. juni 2012

Husvild to be

Nå. Så er man sådan nogen, der har sat sin lejlighed til salg. Der kan man bare se.

HDD har i længere tid snakket om at flytte, mens jeg har været sådan lidt "hvoffor det"-agtig. Det er jeg for så vidt stadigvæk, men HDD's argumenter for at flytte har alligevel sneget sig ind i hjernebarken hos mig og er endt med at give meget god mening. Og hvorfor vente til i morgen med at gøre noget, man kan fikse i dag, såeh... lejligheden er hermed til salg. Udenom mægler i første omgang; man er vel optimist.

Køkken...

Så er der nogen, der lige står og mangler en jävla-fin 4V andelslejlighed på det inderste indre Østerbro, så sig lige til, ing'? Der er et stort set nyt køkken, tagterrasse og en rætti hyggelig gård, masser af børn, ladcykler og speltmødre. Så kom endelig frisk.

Tagterrassen. Som kan få Varanen til at sove. Nogle gange. Så den er virkelig speciel...

"Hvor skal I så bo?", tænker I nu (jo, I gør). Og det er et virkelig godt spørgsmål. For vi aner det ikke. Ud over altså, at det skal være på Østerbro. Vi har lavet indtil flere Hvor Skal Vi Bo-øvelser med projektleder-post it's. Drukket en trilliard kopper kaffe over emnet Hvor Skal Vi Bo. Genoplevet vores Forstadseventyr og overvejet muligheden for at flytte ud af byen igen. Og har endda udvidet vores boligkiggeri til andre bydele. Men hver gang er vi endt med at vende tilbage til lejligheder i en overskuelig radius af Øglens børnehave. For der er hun glad og tryg. Og vi er glade og trygge ved at have hende der. Og vi er glade og trygge ved at have børn på Østerbro. Og har virkelig ikke mod på forstadslivet endnu. Have, fyr i kælderen og egne tagsten er ikke lige os, hvorimod byen, en altan, en hyggelig gård, osv. er. Så - Østerbro it is. Og hermed har vi også taget en endelig beslutning om at blive i byen om ikke igennem hele skoleforløbet for Øglen og Varanen, så i hvert fald gennem en seriøs bid af det.

Gården. Og ja, det er mig i de gule bukser med barnevognen. Undskyld. Jeg vidste ikke, min r*v så så stor ud i dem

Vi skal bare liiiiige finde noget at bo i herinde. Så kender I nogen, der har en lækker 5V (eller større) ejerlejlighed til salg på Østerbro (gerne inderste indre, hvis det kunne lade sig give sig - uden vi af den grund har en billion at smide efter den), hører jeg og resten af Cirkus Reptilikus meget gerne fra jer!

11 kommentarer:

 1. Jeg kan ellers anbefale en rætti god integreret inst. i Forstaden og en skide god vej med flinke naboer (i lejligheder).

  Men altså I har 4 (fire!) værelser, hvad skal I dog med flere, tænk på alle de møbler I skal have?

  Fru F - der bor lidt mindre

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har absurd mange møbler (på loftet, mestendels), så det ville ikke være noget problem at møblere flere værelser. Alternativt kan vi bare proppe dem med legetøj.

   Arj, vi flytter ikke (nødvendigvis) for at få mere plads. Primært for at få en anden planløsning, end vi har nu. Nu har vi nemlig ikke mulighed for at lave 2 børneværelser, når/hvis Varanen og Øglen på et tidspunkt bliver trætte af at dele. Og selv om det har lange udsigter, er der nogle kedelige finansielle ting, der gør, at det er smartere at flytte nu end fx om et par år...

   Slet
 2. ... ja og vi kan så konstatere at jeg var logget ind med min gamle konto.

  SvarSlet
 3. Det ser sgu ellers lækkert ud - og er jo kun 100 meter fra os... Hvor vi bor 4 (!!) på 87 m2 (og det gør vi nok 5 år endnu, da vi har kedelige økonomiske situation, der gør vi venter på et hussalg)... Vi er nu også super glæde for Østerbro, og har den ældste starter skole på Stockholmsgade lige om lidt, så vi er også stuck i det område.

  Håber I får solgt, finder nyt - og at vi render ind i hinanden på en legeplads (jeg kan se vi jævnligt frekventere de samme ;-)).

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt, at vi kun bor 100 m fra hinanden. Hvis du spotter mig, må du lige råbe højt. Jeg ser som regel aldrig en sk*d - og således var jeg den ENESTE fra den restaurant, jeg engang arbejdede på i London, der ikke så Tom Cruise, da han var inde og spise. Typisk. (Men ok - han er selvfølgelig heller ikke så høj...)

   Spændende med skolestart i Stockholmsgade - læste godt om det ovre hos dig. Vi har også overvejet at skrive Øglen op derovre, men endte med at droppe det, da jeg er bange for, at hun er for gøglet til den type skole. Men hvad ved jeg - det skulle være en fantastisk skole!

   Slet
 4. Vores nabolejlighed er jo til salg. Godt nok ikke en 5'er. Ogøhh....
  Men det kunne være rigtig hyggeligt. Jeg holder lytlapperne åbne

  SvarSlet
  Svar
  1. Men hvis vi vælter væggen mellem jeres lejlighed og naboen, så bliver det jo en KÆMPElejlighed. Så det er måske bare det, vi skal gøre?! Arj, den ligger desværre lige langt nok fra børnehaven. Øvs. Men kommer I ikke til Østerbronx? Ja?

   Slet
 5. Der er nu ellers dejligt herude i forstæderne ;-)
  Men fedt at I er fast besluttet (og enige) om at blive på Østerbro. Min (eks)svigerfar og kone bor i Ribegade i en lækker ejendom. Der er store og små lejligheder. Ved at der også findes 5 værelsers. Skriv til mig, hvis du vil have kontakt til andelsboligforeningen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ribegade - det kunne ikke være dårligt. Kunne være fedt med en stor lejlighed der, og hvis vi havde været på udkig efter en andel, ville jeg have taget dig på ordet med det samme og fluks bedt om kontaktinfo. Men vi skal have en ejerlejlighed denne her gang (siger HDD) :-) Tak for tilbuddet, dog.

   Slet
 6. I kan ikke bygge lidt om og få mere plads på den måde hvis nu der ikke vrimler med 5'ere der er nogenlunde til at betale?

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre er vores lejlighed konstrueret på en måde, så vi ikke lige kan flikke et ekstra værelse sammen. Eller jo, det kan vi godt, men så bliver det et meget småt og vinduesløst et af slagsen. Så derfor er vi på udkig efter en anden planløsning. Som skrevet højere oppe, så ikke nødvendigvis flere m2 og heller ikke nødvendigvis en 5'er til at begynde med - men bare med mulighed for at gøre det til en 5'er på sigt.

   (I øvrigt ryger du af uransagelige årsager altid i spamfilteret. Fatter ikke hvorfor. Men hvis du undrer dig over, at der går lidt tid, før dine kommentarer går igennem, er det 'bare' derfor)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...