mandag den 4. juni 2012

It's not a dick!

Varanens yndlingslegetøj er for tiden - og har været det længe - en porre. Af stof, jovist, men ikke desto mindre en porre.

Han har annekteret den fra Øglens legekøkken, hvor der forefindes legemad i alverdens materialer. Og eftersom stof-porren er noget nemmere at holde på og tygge i end de små træblommer og de hæklede muffins, ja så blev kærligheden kastet på porren.

En ting er, at man godt kan føle sig en kende udenfor, når alle mødre omkring en hiver søde og lidt mere legetøjs-agtige ting op af pusletasken til poderne, og man selv har et afkom, der er tilfreds med en porre. Eller en grydeske i en snæver vending. En anden ting er, at jeg er blevet gjort opmærksom på, at porren ikke nødvendigvis ligner en porre så meget. Men snarere ...noget andet...

It's not a dick! 

For den rene er alting rent, jo, men efter at være blevet gjort opmærksom på det flere gange, kan jeg jo efterhånden godt se, at der kan være noget om snakken...

En dreng og hans porre...

I øvrigt har Varanen lige haft besøg af Sunderen til sit 8 måneders tjek. 75 cm (no pun intended) og 10,9 kg guldklump, der selvfølgelig er helt og aldeles perfekt. Og tilsyneladende gør vi alting heeeeelt rigtigt, hvad angår mad, kravleri og søvn. Så man kan spørge sig selv, hvorfor Varanen så STADIG ikke sover her kl. 20, når nu putningen begyndte kl. 18. Men det lader vi være med at spørge om. Og æder nogle flere kammerjunkere og ser lidt flere afsnit af Malcolm in the Middle. Fordi jeg blev færdig med hele Frasier-serien i går. Mens jeg hoppe-tysse-lullede Varanen i søvn i bæreselen. Skråplan, blev der sagt...

Sove? Mig? Men nu sidder jeg jo lige her og leger, mkay?

- Postet fra mini-Padden

23 kommentarer:

 1. Åh, hvor er ham varanen altså sød...
  Det er så træls når de små ikke vil sove... Jeg kan nogle gange næsten være helt på grådens rand i afmagt... Jeg håber han så sover lidt længe i det mindste og ikke er vågen 1000 gange i nat... og jo - det ligner altså lidt en tisse.... ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord om Varanen - de varmer. Og jow, jeg synes jo også, han er voldsomt sød :-)
   Det der med søvn - og især mangel på den - kan få mig helt op i det røde felt. Og jeg svinger mellem afmægtighed, irritation og "så kan det også bare være lige meget". Kedelig kombi. Heldigvis sov han godt i nat (manglede sq også bare efter 3 timers putteseance), og i aften har han været ret nem at putte. Syvnitretten!

   Slet
 2. MFHAHAHAHAHAHA! Godt indlæg!! :-D

  Nu ligger min humor også på et væsentligt lavere niveau end gennemsnittet, men HEHEHE, altså! :-D

  SvarSlet
 3. Muhahaha haha et fantastisk billede... Af varanen og porren!!! Hehehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja jeg grinede også, da jeg så det. Og det er endda taget i al uskyldighed - før nogen gjorde mig opmærksom på, at porren også kunne ligne noget andet :-)

   Slet
 4. Jolina har også været meget glad for porren. Bliver helt nervøs over det når hun nu er en pige...:)

  - og ja, han ser godt nok skøn ud - alle 75 cm!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ork dog - Jolina er bare fremmelig :-) Øglen var gladest for salaten i den der IKEA-stofmadskurv. Ved ikke, hvad det siger om noget som helst... :-)

   Slet
 5. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHH Det er sjovt!
  Og hvor er han dog bare pokkers fotogen! ÅRH hvor er han sød!

  Jeg tror forøvrigt, at det er fordi Varanen er trendsetter. Babylegedims er sooooo last year.

  SvarSlet
  Svar
  1. DU er sød, fordi du siger, at Varanen er sød :-) Og måske du har ret - Varanen er trendsetter...

   Slet
 6. ps: Han er glad for ladcykelen? Men hver er spelt-neene? (eller hvad sådan nogle hedder i flertal?)

  pps:I har da rykket lidt om i stuen n'est pas?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er rockerglad for ladcyklen. Synes bare ikke, han er helt stabil nok til at sidde i den, mens man cykler, så han ligger som regel ned. Det er han ikke helt tilfreds med :-) Ingen speltneg i øjeblikket - det er jo ikke høstsæson. Til gengæld er der hjemmehæklede tæpper en masse dernede; det er da også lidt speltet, er det ikke?

   Og jo - godt spottet; vi har rykket rundt i stuen. Det skete, da vores klunserbord kom ind i billedet...

   Slet
  2. Nej, det problem havde vi også med Skrubbe (Og også Krabsen, dengang..) Men bare han har numsen langt tilbage, og så har sele på - Så går det fremad i stille og roligt tempo:)
   De hjemmespeltede tæpper er da totalt in! Og negene kommer jo snart fra marken/haven - med og uden g (;-))

   Slet
 7. jamen du har da bare bagt kammerjunkerne selv uden sukker og med spelt- så er det da helt ok:-) ;-) ind imellem ønsker jeg mig tilbage til barsel fordi da fik jeg da set nogle tv-serier... nu glæder jeg mig bare til selv at vælge programmet igen...

  SvarSlet
  Svar
  1. SelvFØLGELIG er de hjemmebagte. Af en eller anden kær bedstemor, der hedder Karen Volf. Så ingen problemer der... ;-)

   Jeg har aldrig fået set så meget barsels-tv om dagen, men når ungerne er puttet, er der ikke mere energi i mig end til at flade på sofaen med slik (eller... vent. Hjemmebagte kammerjunker, selvfølgelig), bærbar og serier :-)

   Slet
 8. Hvor er Varanen dog fantastisk skøn! Med og uden porre... De lækre brune øjne og det mørke hår kan jeg altså godt være ret misundelig på... Gode råd om putning kan jeg næppe give - har selv prøvet både et svært og et nemt barn på det punkt - men tager det lige så lang tid at putte ham, hvis I starter senere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord. Vi synes jo også, han er lidt af en lækkerbidsken. Og så har han fået sin fars (og sin mors, faktisk) mørke øjne. Aner ikke, hvordan Øglen har fået så blå øjne, men det er jo heller ikke alt, vi behøver at vide :-)

   Ang. putning, så har vi prøvet at putte tidligere, senere, på samme tid, svøbt i dyne, hængende i bæresele, vuggende i armene (av mine skuldre), med og uden flaske, osv. osv. Og det samme gør sig næsten gældende hver aften - han falder i søvn rimelig hurtigt, og så vågner han efter præCIS en halv time og tror, han er frisk. Hvilket han overhovedet ikke er. Og så starter cirkusset...
   Normalt putter vi omkring 18.30, fordi han er så dårlig til at få sovet om eftermiddagen. Bliver det meget senere end det, kan han slet ikke hænge sammen, og det er jo også synd.

   Slet
  2. Uh, den halve time kender jeg alt for godt. Den kørte vores storebror også på alle sine lure om dagen, så vi stod klar ved barnevognen på klokkeslet, og så var det helt afhængig af dagsform, om vi fik ham videre i søvnen, eller det var den lur. Noget med at de ikke kan skifte søvnfase, men kender desværre ikke løsningen. Han er dog for længst vokset fra det og sover som en sten, fra hans hoved rammer puden.

   Slet
 9. Årh, hvor er han altså nuttet! Og totalt frontløber, når det gælder legetøj. Porrer bliver helt sikkert det nye hit, når det er ham, der markedsfører dem.

  SvarSlet
 10. AHAHAHAHAHAHAH jeg skreg af grin da jeg læste indlægget (grinede selvfølgelig mest over det med porren ;-)

  Lavede selv et indlæg for noget tid siden, og det der udtryk er bare mit yndlingsudtryk. Bruger det i flæng, men der er ikke nogen der aner hvad jeg mener, når jeg siger det, så nu siger jeg det bare inde i mig selv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. http://dannerfjord.blogspot.dk/2011/05/it-not.html

   Slet
  2. Det er et fantastisk udtryk! Og er der virkelig nogen, der ikke ved, hvad man mener, når man siger det? Ja, det er der vel... Synd for dem :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...