tirsdag den 19. juni 2012

Ordene, der (næsten) forsvandt

Mine ord er blevet væk. De bliver brugt på alt muligt andet i øjeblikket, og derfor er der ikke så mange til overs til bloggen. Desværre.

Men hvis nu jeg havde haft posen fuld af ord, ville jeg have skrevet indlæg på indlæg om vores weekend, der blev spenderet i Huset på Bakken hos Mårmor og Mårfar. Om, hvor meget reptilerne hyggede sig. Om, hvorfor kuperet landskab kan dræbe al løbeglæde. Og om, hvor meget det i grunden holder at have weekend.

En udsigt, man simpelthen ikke KAN blive træt af 

Øglen leger med de nye stole i legehuset hos Mårmor og Mårfar 

Min smukke blomster-Øgle


Jeg ville også skrive et indlæg om, hvor sjov Varanen er i øjeblikket (også i øjeblikket). Hvor tit han knækker sammen af grin, og hvor tit jeg derfor også gør det. Og at han har fået et "stor-dreng-bilsæde" og nu sidder vendt samme vej i bilen som alle os andre. Jeg kunne sikkert også få et helt indlæg til at gå med det faktum, at han er ved at få en tand (mere). Et enkelt indlæg om Øglen og hendes gigantiske morsyghed (som indtil videre er ok - endda helt hyggelig fra tid til anden) kunne det nok også blive til.

Varanen i sit nye bilsæde. Som man vist lige skal vænne sig til, men som det nu er bevist, at man godt kan sove i, hvis man virkelig lokker, nusser og aer. Nu kan mutti i det mindste nå fra forsædet (hvilket er meget heldigt, for med to stks. kæmpe autostole kan mine fødedygtige hofter næppe klemme sig ned på bagsædet mere)...

En anden god ting ved det nye stor-dreng-sæde er, at Øglen og Varanen kan nå hinanden. Og holde i hånd. Awwww! (Og så tænker vi ikke på, at der nok kommer et tidspunkt engang, hvor de ikke længere gider holde i hånd, men i stedet gerne vil slå og drille)  

Og et indlæg om mine nye sko, som Cecilia lokkede mig til at købe, ville I heller ikke slippe for. Som rosinen i pølseenden tænkte jeg også på at skrive et indlæg om, hvor fantastisk det er at mødes med tre meget meget sjove damer på det vilde og uregerlige Nørrebronx en helt almindelig mandag aften og spise absurde mængder mad på Oysters & Grill, efterfulgt af en aftentur på Assistensen.

Gode skaldyr. Gode bøffer. Godt selskab. Naaaajs. (Fantastisk at være ude i voksent selskab, uden at skulle putte, rydde op og være husmor-agtig. Det fik HDD lov til. Efter han havde brugt næsten tre timer på at berolige morsyg Øgle og hystello Varan. Gnæg.) 

Men ingen af indlæggene bliver til noget, for jeg fattes som sagt ord. (Og jaja - der er da selvfølgelig brugt en hel del ord i det her indlæg, men det er jo bare en brøkdel af, hvad jeg kunne have brugt! Eggå!)

I stedet må I nøjes med at se billeder. Men med de motiver er det vel heller ikke så ringe. Jeg har jo verdens lækreste børn, skal I huske på...

- Postet fra mini-Padden

18 kommentarer:

 1. Jah, de er ret lækre, dine unger. Det er udsigten fra Mårmor og Mårfars hus også. Uden at man iøvrigt kan sammenligne den slags ...

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Begge dele er også ret fantastisk, kan jeg berette...

   Slet
 2. Var ellers lige ved at tro, at du var gået på en slags ferie ;-)
  Og så var det vare fordi du hyggede dig ud i det virkelige liv! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, en gang imellem tager det virkelige liv bare enormt meget tid. Og hvor er det rart! Når det er sagt, så savner jeg at skrive, så det irriterer mig, når jeg er for træt til at skrive om aftenen. Men i øjeblikket bruger jeg en del kræfter - og ord - på noget andet, og sådan må det være. Ordene skal nok komme tilbage; det gør de altid ;-)

   Slet
 3. Ja, de er helt sikkert søde, dine børn. Billedet, hvor de holder hinanden i hånden, er slet ikke til at stå for :-)

  Randi

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også helt solgt :-) (Sekundet efter billedet er taget, slap Øglen dog Varanens hånd og nægtede at røre mere ved ham. Men det splitsekund det varede, var meget meget kært)

   Slet
 4. I vores bil kan ungerne også holde i hånd på bagsædet, selvom Rumpen stadig sidder i den gamle bagudvendte baby-autostol. Det er så hyggeligt og sødt, altså!
  Apropos autostole, har I så købt en ny til Varanen eller har han kunnet arve Øglens? Vi er nemlig lidt i et dilemma om, hvad vi skal gøre. Trolden er 2 kg fra at kunne passe en større autostol, men vi kan ikke blive ved at holde Rumpen i sin lillebitte stol, men det vil også være dumt at købe en mere i mellemklassen, når Trolden nok skal have en større om et halvt år oder so.

  Og det der Oysters & Grill lyder da helt suverænt! Men det gør det meste af, hvad man laver uden børn egentlig. Jeg havde været næsten lige så misundelig, hvis I bare havde spist en ristet hotdog og fodret duer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øglen kunne ikke nå Varanen, da han sad i sin bagudvendte stol, og det var både godt og skidt. Godt, fordi hun så ikke kunne tjatte til ham, når han havde råbt for højt for længe - skidt, fordi hun så ikke lige kunne give ham sutten, når han igen havde spyttet den ud :-)

   Varanen sidder i en autostol magen til Øglens. Vi købte to ens stole, da Øglen skulle fra bagudvendt til forudvendt stol, for så kunne farmor have en i sin bil til når hun skulle hente. Den har vi så fået tilbage nu, så indtil Øglen skal i en større stol (inden så længe, vel? Tror 'kun' denne her går til 18 kg eller 4 år?), sidder de i ens stole...

   (Og ja - tid uden børn i voksent selskab er altså ikke sådan at kimse af. HVadendten det er lækker mad eller fodring af duer ;-))

   Slet
 5. Jamen altså, når du sådan har travlt med at nyde livet, så er du lovlig undskyldt for alle de indlæg du ikke har fået skrevet - og nu har vi vist fået det meste med alligevel:);)
  Elsker det smukke foto af din blomster-Øgle:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, engang imellem kan man være heldig at fange hende i et tænksomt øjeblik. Normalt fiser hun jo rundt som en lille sæk lopper... :-)

   Slet
 6. Dælme også dejlige billeder!

  Og her er vi (for længst) kommet til 'jeg-ka-nå-dig-og nive-dig-og-tage-din-bog' fasen i at nå hinanden ;-)... Men indimellem holder de stadig i hånd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh dog. Er det hæsligt at være på køretur, så? Glæder mig ikke, til Varanen begynder at kunne give igen på storesøsters drillerier. Indtil videre elsker han al den opmærksomhed, han overhovedet kan hive ud af hende, men det når nok at ændre sig.

   ... husker lige pludselig min barndoms bilture med min storebror og jeg på bagsædet, der gjorde en dyd ud af at genere hinanden (og vores forældre) mest muligt...

   Slet
 7. Fantastisk indlæg! Og fantastiske billeder (godt at man kan forevige øjeblikke, hvor de holder i hånd. Så har man da dem at kigge på, når ungerne er blevet så store, at de hellere vil wrestle:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret! Billederne kan ingen tage fra os. Og så kan vi bilde os selv ind, at det var sådan, virkeligheden altid var - stille og rolig fydt med holden-i-hånd og artige børn ;-)

   Slet
  2. P.s. Gad vide om man skal lave to udgaver af sit børnealbum? Et med alle de glade stunder og så et, der viser noget i stil med "barn kaster sig ned på fortov i raseri", "barn tegner med tusch på ubehandlet trægulv, og mor bliver sur" osv....

   Slet
 8. uuuhhhh det ser hyggeligt ud det hele, kan sagtens forstå du hellere vil nyde de lækre bærn, end at sidde i cyberspace....det der hold i hånden billede er"to die for":-)
  Gravidgravad: tjek recaro young sport,9-36kg. Hvirkelig lækker stol, og så kan trolden sidde i den mens Rumpen arver Troldens...man kan nemlig godt synes, at sen er lidt for voldsom til det lille barn, men til gengæld sidder det større barn bedre, men stadig i fempunktselen;-) + man føler sig MEGET større ligepludselig......bare en idé:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smart tip med autostolen. Ville jeg helt sikkert være gået efter, hvis ikke vi allerede havde haft en stol til Varanen. Som det er, skal vi ud og have en anden stol til Øglen om et halvt års tid. Hvad hedder sådan en så, mon - 18-36 kg? Åh, det er SÅ bøvlet at finde autostole, synes jeg. Det er virkelig en jungle af forbrugertests, sikkerhedsgodkendelser og pris... Nå, den tid, den glæde ;-)

   Slet
  2. Tak for tippet! Det vil jeg helt sikkert kigge på. :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...