fredag den 13. juli 2012

Fredag aften

Prøliåhør! Det er fredag aften (snart), og HDD og jeg er alene hjemme. Bon Iver har for en gangs skyld væltet Ramasjang Radio af pinden, jeg er ved at tage neglelak på, og lige om lidt skal jeg i bad for at få lidt styr på den høstak, der giver sig ud for at være mit hår. Bagefter skal jeg have kjole på. Og høje hæle. Wheeee!


Senere skal vi til fest på Nørrebro. Fest! Kun med voksne mennesker. Spise middag, hvor ingen (forhåbentligt) smider med maden, savler på sig selv, får et flip over, at iPad'en ikke må komme med til bords eller at ketchup-ansigtet på pastaen blev grimt (don't ask).

Reptilerne er afleveret i forstaden, og selv om jeg kvier mig en anelse ved at undvære min lillebitte baby-Varan, må jeg indrømme, at jeg glæder mig til en aften i byen. Ungerne er i gode hænder, så jeg tror sq, jeg giver den dårlige samvittighed fri i aften og nyder det. Og hvornår har jeg sidst dullet mig op? Ja, jeg spørger bare. Og det gør HDD sådan set også...


- Postet fra mini-Padden

25 kommentarer:

 1. Ihh da - I må have en rigtig dejlig aften som voksne mennesker... Det må være dejligt. Jeg er alene på skansen herhjemme i aften, så jeg er intet andet end servicevogn... "mor kom lige, jeg er tørstig, find lige... " osv... Glæder mig til de sover...
  Kh og god weekend
  Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn aften, tak. Håber, du havde en relativt rolig en af slagsen, og at servicevognen ikke blev kaldt ud for mange gange :)

   Slet
 2. Håber I får en rigtig dejlig aften... selvom det ikke altid er sjovt at være børnefri...

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde en skøn aften, tak. Men det var nu også dejligt at hente ungerne igen :)

   Slet
 3. Det lyder SKØNT!:) Rigtig dejlig aften - bare det var mig;)

  SvarSlet
  Svar
  1. En voksenaften i ny og næ er virkelig dejligt, og vi har nærmest ikke praktiseret det, efter Varanen kom til. Men nu er han efterhånden så stor, at både han og jeg kan klare at aflevere ham, så vi skal klart til at date lidt mere, HDD og jeg :)

   Slet
 4. Håber I havde en fabelagtig aften og nyder at kunne sove længe her til morgen!!! Og fortæl gerne lige, hvordan det så føles....

  Hilsen en, som har glemt det;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde også glemt, hvad det vil sige at sove længe. Men det var rart! Klokken blev 9.15, før samvittigheden drev os op og afsted, men eftersom den var blevet 3, før vi kom i seng, vil jeg ikke påstå, at jeg følte mig udhvilet. Men alligevel! :)

   Slet
 5. Puha - fik du nogensinde styr på det garn der? Det ser jo helt vildt ustyrligt ud ;-) Håber I havde en fantastisk aften og at reptilerne nød deres eksil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kom nogenlunde styr på garnet. Men helt godt bliver det sq aldrig, er jeg bange for :)

   Slet
 6. Håber det var en god aften! Vil gerne se et billede af dulle-Øglemor :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh, et dulle-flash. Det Må jeg lige overveje...

   Slet
 7. ok jeg ved godt at jeg har en teenager, men en date med manden er ikke at foragte....sådan en børnefri aften. Håber at I havde en skøn fest

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel - dates holder! Og jeg er glad for at høre, at de stadig holder, selv om ungerne bliver store :)

   Slet
 8. Mmmmmmmm - lyder som opskriften på en fantastisk (og tiltrængt) aften. Her er lige startet 5 og en halv (men det kan mac ikke skrive) dages børnefri. Tøserne er på en uges ferie på mormors gård - som de en uge hver sommer. Lige helt vildt skønt og helt vildt skrækkeligt hvert år. Savner dem - men åhhh - også en uge, der trods det, at vi jo ikke holder ferie uden ungerne, men derimod er på arbejde næsten føles som en mini-ferie-uge... Lange aftner og fred og ro. På den måde kan pigerne få 4 ugers sommerferie, mens vi har tre uger alle sammen sammen... Men for dælen - her er jo helt vildt stille!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhr mand - 5,5 dage uden børn! Hvad fælden bruger man al den tid til???

   Slet
 9. Håber det var en dejlig aften... synes også jeg trænger ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg trænger allerede igen. Er man så grådig? :)

   Slet
  2. slet ikke - bare giv den gas ;-)

   Slet
 10. Dejlig dejlige dejlig aften til Jer. Og jeg håber, at ungerne havde fri læææænge dagen efter, så i havde tid til at være trætte:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde vi desværre ikke, men så var der til gengæld tid til at spise farmors kanelsnegle, cykle lang tur i kassecyklen og være på legepladsen. Det var også ok :)

   Slet
 11. Oh hvor jeg håber I havde en fantastisk aften i voksenland! Jeg glæder mig til at der kommer nok rutiner i Beans omgang med verden til at Kæreste og jeg kan hidkalde mormor og morfar og selv tage ud og spise et par timer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh ja - det bliver dejligt. Lige så snart I har noget, der minder om et fast puttetidspunkt, kan man hidkalde våge-Åger - det er meget rart engang imellem :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...