tirsdag den 21. august 2012

Blogleg

Tristans mor har tagget mig i en lille blogleg, hvor reglerne for en gangs skyld ikke er fuldstændig sindssyge og kræver en dags sjælesøgen og/eller opslag i indtil flere store etymologier. Næh nej - denne her er lige ud af landevejen:

Find din mappe med billeder på computeren
Vælg mappe 5
I den mappe finder du billede 5
Smider det på din blog med en beskrivelse
Derefter tagger du 5 andre bloggere til at være med i denne leg


Jeg er dog så fræk at undlade at tagge andre, men er der nogen, der vil lege med, så knock yourself out. Jeg elsker at snage se billeder hos andre, så sæt endelig i gang!

Nå. Mit billede er det her:

  

(På originalbilledet har jeg ikke en mærkelig oval i ansigtet, hvis nogen skulle være i tvivl). Billedet er fra juni 09 (hvilket måske/måske ikke kan forklare crazy-ass hårbøjle), og så vidt jeg husker, var det Øglens debut i bæreselen. Og muligvis også den tur, der én gang for alle gjorde det klart for mig, at en Babybjörn og min ryg aldrig kunne blive venner. Aldrig. Ne-vaaaah. Enter Ergo Baby.

Nå, men under alle omstændigheder, så husker jeg, hvor knaldhamrende hyggeligt det var at have min lillebitte Øgle siddende dér på min mave. Hvor glad og stolt jeg var, da jeg spankulerede de 300 meter ned til Brugsen for at handle. Og hvordan jeg følte, at hele verden bare syntes, at det var noget nær det sødeste, de nogensinde havde set. Jeg husker i hvert fald, at folk smilede meget til os. Men det havde måske i virkeligheden mere med hårbøjlen at gøre...

7 kommentarer:

 1. Haha, du kan altså bare det der med at skrive på allerskønneste humoristiske vis;):) Hårbøjlen.. Hmm, det er det indre der tæller, ikke?! Det siger jeg i hvert fald til mig selv, når jeg ser gamle fotos af mig i skøre påfund;):)
  Det vækker helt minder at læse om din første tur med lækker baby i babyselen (jeg fandt heller aldrig helt ud af at bruge min på en måde så den var behagelig).. Af en eller anden årsag havde jeg også en idé om, at hele verden kiggede med dybt betaget og fascineret af verdens smukkeste babypige, min naturligvis, da jeg tog de første (eller 30) ture med baby i sele/slynge.. :) Jeg tror jeg bliver forfalden til at tro det samme her anden gang;):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart det indre, der tæller :-) (Ellers ville jeg aldrig have klaret mig gennem 80'erne med intakte venskaber, at dømme efter mine klassebilleder :-))

   Slet
 2. Det er da egentlig ret sjovt, at se sådan et helt almindeligt billede som ikke er valgt fordi børnene ser søde og og det ikke ses helt så tydeligt hvor mange ekstra kilo man slæber rundt på...
  Jeg synes du ser sød ud. Helt nybagt og med lyserøde blomster i håret:)

  Og ja. Åååhhh hvor er man bare stolt over de må Gremlings:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en vældig hyggelig blogleg. Ikke mindst fordi jeg så kom til at sidde og bruge en del tid på at stene over gamle billeder. :-)

   Slet
 3. Jeg er slet ikke så organiseret at mine billeder ligger i nummererede mapper!
  Men sødt billede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ork, mine mapper er heller ikke nummererede. Jeg talte mig bare frem til den femte mappe og tænkte, at det måtte være godt nok :-)

   Slet
 4. Ømmeste hårbøjle ever :-D

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...