mandag den 27. august 2012

Den slatne Varan

Varanen er slatten. Lidt varm, lidt sur og temmelig træt. Utallige fyldte bleer og særdeles rød hale. (Hvilket sjovt nok ikke gør det nemmere at skifte ham. At best er han vanskelig at skifte. Med rødt understel er han nærmest umulig. Can't blame him).

Det startede i går aftes med, at han virkelig virkelig ikke ville sove. Som i overhovedet ikke. Han skreg og græd på en måde, så jeg også blev helt ulykkelig, så selv om han var segnefærdig af træthed, kom han med ind i stuen igen. Hvor han lige skulle splitte indholdet af en reol ad, før han gad høre tale om Ole Lukøje. (ved nærmere eftertanke begyndte det nok i virkeligheden forrige nat, hvor nogen holdt fest h.e.l.e natten (minus to ikke-sammenhængende timer), mens nogen sov (I ved, hvem I er) og andre (jeg ved, hvem jeg er) var gæst ved den famøse fest).- Drengen, der ikke ville sove

Der var da heller ingen tvivl om, at han ikke skulle i vuggestue i dag, så Varanen og jeg har haft en hjemmedag. Eller... Altså, ingen af os har hhv. arbejdet eller været i vuggestue, men vi har heller ikke været meget hjemme. For Varanen sover nu engang bedst i sin barnevogn, så det er blevet til en del trillen rundt på Østerbro i dagens løb. I skrivende stund har Varanen nappet en middagslur på 2,5 timer (and counting). Så lange lure har han ikke taget i et halvt år eller mere, så det var vist rigtigt set, at han ikke skulle af sted i morges.


De to minutter i dag, hvor Varanen ikke har sovet eller flippet ud over at blive anbragt på puslebordet, har vi heldigvis hygget os rigtig meget. Han har hjulpet med at pakke en flyttekasse (bobleplast er et hit, når man er lige omkring et år gammel, åbenbart), flået samtlige magneter ned af køleskabet, spredt sko og rosinbolle ud over hele gangen og kravlet rundt og råbt "DA!", "BRRRrRR" og andre kommandoer (som ingen helt ved, hvad betyder).Så han skal nok komme sig, den lille slatling. Håber bare for hans skyld, at det bliver snart. Har i dén grad et besøg fra tandfeen mistænkt for al elendigheden, men han bliver jo nok glad for bisserne på længere sigt, tænker jeg. Og så må han - og vi - jo tage balladen nu.- Ahr, jeg har jo ikke gået rundt HELE tiden. Lidt caféhygge er det da blevet til...


- Posted using BlogPress from my iPad

14 kommentarer:

 1. God bedring til ham! Det er bare noget af det hårdeste.. At have syge (og især søvnløse) børn! Godt der også blev tid til caféhygge og laden-op, så du har energi til næste omgang sygepasning:):)
  Søvn er bedste middel mod sygdom, er min erfaring, så med de gode lange lure han tager, tegner det godt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hepper også på, at søvnen dulmer dumme tænder og feberpander. I dag tog Varanen en formiddagslur på 3,5 timer, så nu MÅ han da snart være frisk igen :-)

   Slet
 2. Turen går til landet uden børn og med sammenhængende søvn:)
  God bedring. Prøv at bruge Zenba-salven under beskyttelses-salven på numsen. Det er godt (tror jeg.. Skrubben virker glad)

  SvarSlet
  Svar
  1. Zenba på numse. Tjek! (ELSKER Zenba-salven. Bruger den til alt)

   Slet
 3. Årh - tænder. Vi har også haft et par urolige nætter for lidt tid siden og i går, da min mand holdt Podilicious med hovedet nedad så vi forklaringen. En kæmpe kindtand kiggede frem. Så kunne vi kun sige "arh - det var defor"...
  God bedring til lille-øglen ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for god bedring. Og ja, det er ofte de s*tans tænder, der driller, når de små kræ er balstyriske "uden grund" :-)

   Slet
 4. Go' bedring med ham - selv om han er slatten, er han sgu da ret søø'!

  SvarSlet
 5. Årh, den stakkel. Men det er jo også opslidende at skulle holde fortet og bevare overblikket over flyttekasser, bobleplast, magneter og bøger:-) Håber, han hurtigt får det bedre, og at I kan få jeres nattesøvn igen - man bliver jo bare så træt, så træt, når man ikke kan få lov at sove...

  P.s. Fik du nogensinde min mail med mit telefonnummer ang. betrækket til Voksiposen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, træt?! Havde lige et øjeblik glemt, hvor hårdt det er ikke at sove - bare fordi vi har haft hæderlig nattesøvn et stykke tid efterhånden. Så det er sgi da unfair, at det pludselig bliver taget fra en igen :-)

   Slet
 6. Nåårh altså lille fyr! Håber snart at det vender, så I begge kan få sovet ordentligt om natten.

  SvarSlet
 7. God bedring med ham :-) håber I har fået sovet lidt....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er ikke blevet til meget søvn, desværre, men håbet er som bekendt lysegrønt, og i nat er der atter en nat... ;-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...