fredag den 31. august 2012

Fra slatten til u-slatten. Sådan da

Den slatne Varan er nu u-slatten og i vuggestue. Således har jeg både i går og i dag kunnet få noget fra hånden, og det er egentlig meget rart. Selv om det da også havde sin charme at spankulere rundt og rundt og rundt i postnummeret med sovende og v.i.r.k.e.l.i.g slatten Varan.

Varanen var ret så begejstret for at komme i vuggestue igen, lod det til. Det var en 'ny' (for mig) pædagog, der tog imod ham både i går og i dag, og hun virkede sgu' også så sød (og pæn), at jeg næsten ikke kan bebrejde Varanen, at han sendte hende sit allerstørste smigre-smil (hvilket indebærer at vise hele rækken af tænder, rynke på næsen, slå smut med chokoladeknapperne og sige ngggghhhh!) og fuldstændig glemte? ignorerede min tilstedeværelse. Hvis han havde kunnet tale, er jeg ret sikker på, at han ville have sagt noget i retning af "Jeg har fundet en ny mor nu. Såeh - scoot!" Men så er det jo bare mit held, at han ikke kan tale, og derfor er jeg stadig moderen. Basta.

  
Man er aldrig for slatten til at være superhelt


Det manglede sådan set også bare, efter jeg brugte det meste af min aften i går på at trøste en ulykkelig Varan. Der måske nok er u-slatten i dagtimerne, men som til gengæld hostede så meget i går aftes, at jeg flere gange havde lyst til at tjekke, om der lå et par små lunger et sted på værelset. Hoste hoste hoste. Græde græde mosle græde. Flippe ud over at blive vendt / aet / sunget for / taget op / lullet / tysset på / givet flaske med hhv. mælk og sukkervand / fodret med Panodil. Græde græde videre (*uuuaahhhhhr uhhrrr ururur uuuAAAHHHHHRRRR* x uendelig) Heldigvis fandt jeg ud af (godt nok først efter en time, men alligevel), at han bare ville ligge i ske. På en madras. Hvor han fyldte det meste, og jeg lå med hoved og skuldre på madrassen, en arm over ham og så ellers resten af mit korpus på gulvet. Oveni legetøjsgryder, gåvogne og tøjdyr. Så kunne jeg ligge der. Og tænke på den seng, HDD og jeg købte, da vi flyttede ind i lejligheden. Med elevationstjuhej, state-of-the-art topmadras og meget bedre plads end den halvandenmandsseng vi kom fra. Som stod inde ved siden af. Med snorksovende Øgle og HDD i. Suk.

Planlægger at tage revanche i nat. Og sove virkelig meget i vores dejlige seng. Eventuelt med ørepropper, så det er HDD, der hører Varanen (haha, as if - mandesøvn er ikke sådan at spøge med). Arj, det der sker, er selvfølgelig, at hosteriet er stoppet totalt inden i aften. Der var fx ingenting i morges. Så det er væk, siger vi bare. For vi er nogen, der trænger til søvn. Eftersom vi er nogen, der flytter i morgen.

Shit, det er snart.

Men først: Arbejde. Så hygge med AC og hendes krudtugler. Så Disney Sjov (som jeg kom til at introducere Øglen for sidste fredag. Det koncept kunne hun godt lide, så fra nu af er der Disney Sjov på vores program hver fredag, lader det til). Og SÅ må vi sove. Så vi er friske til al slæberiet i morgen...

10 kommentarer:

 1. Håber Varanen forbliver u-slatten og at flytningen kommer til at gå som en leg. Godt I ikke skal så langt i første omgang :) Pøj pøj

  SvarSlet
  Svar
  1. Leg og leg, men det ser ud til, at det meste af flytningen part #1 er gået nemt nok. Phew :-)

   Slet
 2. Set fra den lyse side, hvor er det dog dejligt, at han er glad for vuggestuelivet!:) og hvor må det være skønt at kunne sende ham afsted igen, så hverdagen kan køre sådan nogenlunde i rytme:) Det er så typisk, at det er aftenerne og nætterne der er strenge at komme igennem - også længe efter de er blevet sådan nogenlunde raske igen. Jeg krydser fingre for din nattesøvn i nat! Den må jo være tiltrængt ikke kun for dig, men vel også for den Varanen. Min pige plejer at være godt og grundigt træt, hvis hun har været væk fra vuggestuen et par dage, for så at vende tilbage igen.. Alle de børn (og voksne), larm og leg får hende til at sove sødt til næste morgen. Skal vi ikke bare satse på at din dreng gør det samme?!:)
  Håber flytningen går godt! På forundelig vis lykkes det altid at komme over på den anden side - eller ind i den anden bolig. Synes I skal hyre en barnepige søndag og forsvinde ud i det barnefri blå for en stund:)

  SvarSlet
  Svar
  1. .. Og til næste gang lover jeg at have lært at fatte mig i korthed!;)

   Slet
  2. Man skal aldrig undskylde lange kommentarer - jeg elsker dem! Og du har helt ret; det vigtigste er, at Varanen er glad for vuggestuen. Det bekræfter mig endnu engang i, at vi valgte rigtigt, da vi besluttede at putte Varanen i Øglens gamle vugger til trods for temmelig lang transporttid ift. hvad vi ellers kunne have fået.

   Flytningen lader heldigvis til at gå nogenlunde smertefrit. Øglen tager det superpænt - Varanen er megasur, men det er der ikke noget at sige til. Han blev puttet kl. 18 her til aften og gik ud som et lys. Ligesom i går, hvor han sove fra 17.45 til 06.45 i morges kun med én opvågning. Så om det er vuggestuen eller den sidste sjal slattenhed, der tager på ham, vides ikke helt, men træt - dét er han.

   Søndag tager vi ikke børnefri - vi synes, det er ret vigtigt at være sammen med børnene midt i al den her rykken op med rode-hed - men vi tager flyttefri et par timer og bruncher den på café med reptilernes kusiner. Så bliver der også lidt leg og hygge for dem. Og HDD og jeg kan hvile benene lidt :-)

   Slet
 3. Kæreste og jeg er helt, helt smadrede af grin over det med mandesøvnen. It's funny 'cus it's true!
  Men selvFØLgelig er der ikke mere hoste i aften og nat. Og hvis der er en rest, så er det klart HDDs tur. Sov godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er soooo true! Din kæreste sover vel også mandesøvn, eller hvordan? :-)

   Slet
 4. Åhr, jeg håber, at al flytningen må gå smooth og at nattesøvnen må vende tilbage til jer begge.

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅ fin nattesøvn i nat, tak. Satser på det samme, når vi engang kommer til at sove (har lige et par afsnit Breaking Bad, der skal ses) :-) Men hvis ungerne vågner i nat, er det ok, har jeg bestemt. Første nat et nyt sted er altid god for at holde en lidt vågen...

   Slet
 5. Varanens slattenhedstur lyder altså mistænkelig meget ligesom det, der viste sig at være lungebetændelse for både min 15 måneder gamle datters og mit vedkommende ved en tur til vagtlægen og et efterfølgende besøg på det charmerende Steno apotek i dag. Vagtlægens venteværelse var fyldt med bittesmå mennesker med rallende rygerhoste. Der er noget i luften! Det kommer naturligvis ganske ubelejeligt midt i den stores børnehavestart og min semesterstart i morgen. Håber ikke, det er den samme, Varanen er hoppet på, men hvis han bliver ved med at hoste, er det måske værd at få lyttet på ham.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...