søndag den 5. august 2012

Lige til at holde til

Når man har løbet sit livs hidtil længste tur, fundet 112 kroner og er blevet forkælet i to timer med hhv. helkropsmassage og ansigtsbehandling (sidstnævnte ærligt og redeligt 'tjent' ved at føde Varanen), så skulle man altså være et skarn, hvis man ikke mente, man havde haft en god dag.Jeg har absolut ingen klager, men for at det hele ikke bliver for kedeligt, kan jeg da godt skælde lidt ud over den cd med harpe-muzak, DGI-damerne brugte som underlægningsmusik. Den indeholdt nemlig både "Smuk som et stjerneskud" og "Everything I do - I do it for you", og jeg kan berette, at ingen af numrene bliver markant bedre af at få tilsat uforholdsmæssig meget harpe og tværfløjte.
Men det må siges at være petitesser.

Nu er jeg bare træt (på den virkelig forkælede måde). Og gad rimelig godt, at den stormøflende Varan nede i tremmesengen snart finder ud af, at det der søvn egentlig er meget fedt. Ikke mindst fordi, der er nogen, der har første dag i vuggestue i morgen. Men det kan jeg desværre ikke skrive mere om lige nu, for så begynder jeg bare at tude. Igen. Næh nej - så hellere leve i fornægtelse 12-14 timer endnu og blive i min zen-agtige tilstand...

- Postet fra mini-Padden

19 kommentarer:

 1. En ganske eminent søndag du har haft! Bliver ærligt talt lidt misundelig - ikke mindst du er så sej at du kan løbe 12 km!!! Wow.
  Håber det bliver en rigtig god dag i morgen - med eller uden tårer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har nemlig været en SKØN dag! Håber, følelsen bliver hængende på store-tude-vuggestuestart-dag i morgen :-) Og så må jeg tilstå, at løbeturen var 21 km. Dæleme hårdt, altså.

   Slet
  2. Endnu mere respekt!! :-) Glæder mig til at høre om vuggestuestart.

   Slet
 2. DU er da for sej altså! 12 km er da helt vildt flot, og hvor må det være skønt med al den selvforkælelse efterfølgende:):)
  Det skal nok blive en god og STOR dag i morgen:):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fedt at være kommet i gang med at løbe fast. Ovenikøbet, så jeg kunne løbe en halvmaraton (dog uden medaljer og alt det hejs, hrmpf!) i dag. Men 12 km er min normale lange tur, så jeg er lidt oppe at køre over de 21...
   Krydser fingre for, at i morgen bliver god. Og at jeg ikke tuder for meget. Altid noget, at det er HDD, der skal køre Varanen ind...

   Slet
 3. Jeg synes du er MEGA sej - og al forkælelsen er fortjent - både med og uden løbeturen. Håber I - og varanen får en god dag i morgen. Kan godt forstå, hvis du er lidt grådlabil. Det er ligeså stort at sende nummer 2(og 3) afsted som nummer 1 (syntes jeg) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :-) Og det er godt at høre, at det ikke bare er mig, der er pylret. For selv om der måske nok ikke er helt det samme overskud til at flippe ud over vuggestuestart, som da der bare var et enkelt barn, så føles det stadig meget stordt, synes jeg nok :-)

   Slet
 4. Wuhuuu! Fremover løber du jo bare til jobs:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jajada. Ingen problemer. En svedig tekstforfatter er jo slet ikke til at stå for...

   Slet
 5. Rigtig meget held og lykke og alt muligt godt med den der vuggestueopstart!

  SvarSlet
 6. Ahmen, 12 kilometer - jeg er sådan cirka 11,5 kilometer bag dig i præstation! Hvor er du sej :)

  Håber, at det er gået godt med at få det lille pus startet op i vuggestuen. De er jo smaddersøde og glade for børn og omsorgsfulde og alt muligt sådan et sted ... Nu ikke græde mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER gået godt, heldigvis. Så vi satser på, at det fortsætter. Og jeg skruer ned for vandværket. Der er jo alligevel ikke så meget at gøre - han skal jo passes, det lille myr - men morhjernen er ikke altid lige rationel :-)

   Slet
 7. Hov, 21 kilometer..?! AHMEN ALTSÅ! ;)

  SvarSlet
 8. Hvor er du sej og sikke en dejlig dag!

  (og så er tværfløjte altså klart at foretrække fremfor panfløjte...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak

   (Og ja. Tværfløjte er helt klart sejere end panfløjte. Uden tvivl!)

   Slet
 9. Halvmaraton er en superfed distance. Jeg glæder mig til at nå dertil igen... Og masser af forkælelse må der til når nu der er nogen der skal ud i den virkelige børneverden. Håber det er gået godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en ret fed distance. Men noget lang, synes jeg nu nok :-) Og vuggestueopstart er heldigvis gået godt. Håber, det fortsætter :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...