tirsdag den 28. august 2012

Man skal finde sig i meget

Øglen: Moo-aaaahhrr?

Mig: Ja, skat?

Øglen: Hvorfor er du egentlig gammel? (Tag dén!)

Mig: Det er fordi, jeg har levet så længe. Meget længere end dig.

Øglen: Men hvorfor har du så alle de knopper i ansigtet?

Mig: (wtf?) Har jeg knopper i ansigtet? (helt ærligt - det har jeg ikke)

Øglen: Ja! Det er ligesom U (en af pædagogerne) ovre i børnehaven.

Mig: Nå? Har hun knopper i ansigtet? (må jeg lige huske at tjekke, næste gang jeg ser hende)

Øglen: Jeps! Og jeg tror også (bemærk "også"!), at hun er helt vildt gammel.

Så fik vi dét på det rene. Men Øglen har faktisk fat i noget, for selv om fødselsattesten ikke ligefrem gør mig til Methusalem, så har de sidste dage (nætter) lagt adskillige år til min alder.For Varanen er stadig sløj. Varm, pylret og ked om natten. Eller, altså - han sov nogenlunde fra puttetid ved 18-tiden i går til 2-3-tiden i nat, hvor han begyndte at mokke rundt (og Panodilen klingede af?), og kl. 05.14 var det morgen. Åbenbart. Selv om han tydeligvis ikke kunne hænge sammen af træthed og græd og gned sig i ørerne (ÅHHH nej! Ikke ørerne! Skal vi ikke bare sige, at det var fordi, han var træt, at han gned sig i ørerne?!). Livede kortvarigt op, da han fik lov til at rydde alle de sko, han kunne opstøve, ud i en bunke, og da han stak af gennem lejligheden i turbokravl, men ellers har han ikke været mange sure sild værd her til morgen.

Så han og jeg tager endnu en hjemmedag med lange trilleture (live-blogging fra livet på farten) og forhåbentlig lidt helbredsmæssig opklaring senere på dagen.

Er der nogen, der har noget søvn i overskud, så smid det lige denne vej, m'kay? Den Americano, jeg lige har drukket, rækker vist kun til gåturen hjem, så'n energi-wise.Til gengæld vil jeg glæde mig til at komme hjem til de nybagte 'sunde kageboller', Ann-Christine har en opskrift på ovre hos sig selv (kan ikke linke fra telefonen, men www.valdemarsro.dk, I ved), jeg og Øglen nåede at bage i morges. Noget godt er der altså ved at stå psykopattidligt op.

God dag til jer alle!

- Postet fra mini-Padden

19 kommentarer:

 1. God bedring til Varanen. Har desværre ikke noget søvnkarma at sende afsted - pt. bruger jeg selv alt det søvn, jeg overhovedet kommer i nærheden af. Og kan man ikke forklare Øglen, at selvom børn bliver ældre, så gør voksne det ikke? (Selvom man ser sådan ud oven på et par dage eller måneder uden søvn)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, du siger noget. Løgn er vejen frem. Og så satser vi på, at Øglen ikke kan se alle mine rynker med det røntgenblik hun åbenbart har :-)

   Slet
 2. God bedring til Varanen! Her kan der heller ikke støves noget søvn karma op, da Tiller og Tuller sover elendigt (som så også er krydret af storesøsters elendige søvn...) Så jeg er træt med træt på! Den kaffe jeg indhalerede i morges er heller ikke i blodet længere - så here it goes - mere kaf' må være sagen!
  Ville lige sige - hey hvor er du sej, at du i al den træthed, stadig når at bage gode boller - dem må jeg prøve senere på ugen (læs weekenden) hvor vi har overskud til den slags sjove sager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mere kaffe er svaret på det meste!
   Og det der med bollerne, det er altså slet ikke så overskudsagtigt. De er VIRKELIG nemme (og lækre). Og man behøver næsten ikke at få dej på fingrene (stort plus i min bog) :-)

   Slet
  2. Dej på fingrene er 'so last year' her er jeg også gået fra det for læææænge siden - det passer nemli' altid med at 'nogen' fylder en ble, vælter falder og slår sig, eller andet hvor der er brug for mor-assistance ;)

   Slet
 3. Øv stakkels lille Varan - og mor. Jeg x' er alt hvad jeg kan for at hans ører er fine og at det bare var morgen-øre-træthed, eller noget... Og så hvisker jeg lige så stille "måske skulle du få dem tjekket"? Villum har jo, åbentbart, gået rundt med mere eller mindre kronisk øregejl :o( Og med vinteren om hjørnet (PIS oss'), så er det bare om at være forberedt.

  Jeg bevæger mig forresten ud i dit hood i dag til DHL, så hvis du ser en der løber udenfor ruten og prøver på at snige sig væk, så er det nok mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik tjekket Varanens ører i det tidlige forår, fordi jeg netop troede, at der var noget galt med dem. Desværre er han 'bare' en dårlig sover. Jeg ved dog godt, at det ikke nødvendigvis betyder, at hans ører stadig er gode, så når han kommer lidt ovenpå igen (læs; når snottet har lagt sig lidt), tager jeg ham med til lægen. Just in case.

   I øvrigt dejligt at læse, at Villum klarede drænene så flot. Og hey - DHL; you crazy woman! Jeg ser, om jeg kan spotte dig fra vores tagterrasse :-)

   Slet
 4. Ih altså, helleduseda og sørens også. Stakkels Varan og forældre. Hvis ikke det var fordi, vi selv har nogle elendige nætter i øjeblikket (florerer der en eller anden lad-os-være-vågne-kom-vi-gør-det-virus blandt byens småbørn i øjeblikket?), så havde jeg gerne drysset lidt nattesøvn ned i din kaffe. God vind herfra

  Og p.s. Har lige smidt en ny mail din vej. Kan min forrige mail have fået en body slam af dit spamfilter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Og nu kom din mail så frem! Mystisk, hvor den anden er blevet af.

   Hepper på, at I også snart får god nattesøvn hjemme hos jer!

   Slet
 5. Øv altså, stakkels Varan og stakkels hans mor. Krydser fingre for, at det ikker er ørerne, den er gal med, men 'bare' noget lige-startet-i-vugger-virus, som kan overståes på et par dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Har vist brug for alle de krydsede fingre, jeg kan støve op :-)

   Slet
 6. God bedring til Varanen, sgu da utroligt hvad man må lægge ører til, helt ærligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - og ja! Helt ærligt. Små krapyl! ;-)

   Slet
 7. Jeg vil gerne være solidarisk og afgive lidt søvn. Der er godt nok ikke overskud på kontoen, men det er bedre end det plejer, og det fejrer jeg gerne med at dele ud ;-)

  Jeg kan også skaffe en søvndyssende slikkepind til ungerne, så du kan få en god nats søvn - men det er vist ikke politisk korrekt, selvom børnene ville elske den

  SvarSlet
  Svar
  1. Al søvn modtages med kyshånd, så mange tak :-)

   Søvndyssende slikkepinde, siger du. Do tell ;-)

   Slet
 8. Min mindste søn var meget træt i morges og vil blive hjemme fra skole og sove. Jeg siger til ham, at han kan sove når han bliver gammel! Hvorpå min ældste søn siger: Skal du så ikke ind og sove Mor!
  Magen til frækhed ;-)

  SvarSlet
 9. Haha, bortset fra knopperne så har jeg også stået model til flere af den slags samtaler. :D

  I øvrigt. Tror sådan cirka næsten aldrig jeg har kommenteret hos dig, men jeg morer mig kosteligt herinde.

  God bedring med banditten og held & lykke med flytningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, jamen så hjerteligt velkommen i kommentarfeltet :-) Og de er vældig provokerende, de små, når det lige stikker dem, synes jeg nok. I dag blev jeg fx kaldt et "dobbeltfjols", fordi jeg ikke lige gad gøre et eller andet (som jeg allerede har glemt). Grrr. :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...