torsdag den 9. august 2012

Solgt

Så er lejligheden blevet solgt, og Krise 2 - som jeg ikke kan linke til (#%$£* iPhone!) - kan ikke længere ignoreres.

Ikke, at der er meget tid tilovers til at gå i krisemode; lejligheden skal overdrages 14/9, og inden da skal vi lige have pakket alting og kørt det meste til opbevaring hos nogen, der er gode til sådan noget. Nå ja, og så skal vi have fundet et midlertidigt sted at bo, mens vi finder ud af, hvor vi skal bo på længere sigt. Tæt på, så reptilerne kan fortsætte i deres respektive institutioner, mens undertegnede og HDD er ved at implodere over tankespind om have vs. ingen have, villavej vs. baggårdsleg, legehus vs. legeplads. Og at HDD i øvrigt begynder på arbejde igen efter dejlig lang barsel. Vi forstår at time det.

Men vi skal nok finde ud af det, og nu er den største hurdle på vejen mod vores næste bolig blevet ryddet af vejen. Vi siger tak til effektive ejendomsmæglere.... Det går i øvrigt stadig forrygende med Varanen i vuggeren. Han er vild med legetøjet og personalet og aldeles ligeglad med, at HDD går. I morgen skal Varanen spise med inden afhentning, og så forestiller jeg mig, at han skal prøve at sove lur derovre i starten af næste uge. Dén er jeg personligt ret spændt på..

- Postet fra mini-Padden

37 kommentarer:

 1. Hvor er det fedt søde! Tillykke tillykke!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde. Det er smadderspændende, og vi er rigtig glade. Men vi skal lige forstå det helt :-)

   Slet
 2. Tillykke! Ingen boligkrise den vej - herligt :)
  Mht. til krise 2.. Vi er netop flyttet fra lejlighed til hus. Og må tilstå på trods af alle mulige gode ideer/intentioner om børn i byen (provins-jyde-by forstås), så ER huset, haven og pladsen virkelig virkelig et kæmpe plus, når man har 3-årig krudtugle. Hold fast, hun bruger mange timer udenfor! Og hvor er det skønt ikke partout at skulle hænge ud på en legeplads, fordi barnet vil/trænger til at komme ud - det sætter jeg seriøst pris på. Men forstår godt, hvorfor I også overvejer byen. Jeg savner den samtidig med jeg elsker vores hus. Svært. Held og lykke med beslutningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jamen, det er lige netop det, du beskriver der, som trækker i os, når vi tænker over at skulle ud af byen. Alligevel er der en del af mig, der stritter imod - Østerbro er mit hjem, og jeg elsker næsten alt ved det her. Men ikke desto mindre savner jeg også et sted, hvor en 3-årig kan fyre krudt af, som ikke er en legeplads, men som i stedet er min egen have. Måske endda med en bærbusk og en tot græs. Det er ikke nemt, men jeg er sikker på, at vi finder ud af noget. Engang :-)

   Slet
 3. Stort tillykke med salget. Så må jeg hellere snart komme efter det tøj - altså når jeg en gang tør vende hjem til min tortur-bopæl med jernlågen. Kan anbefale Flyttemand Olsen som alletiders flyttefirma. De kan også opmagasinere jeres ting. De er rigtig søde og brokker sig ikke det mindste over flytninger fra 4. sal uden elevator :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kommer bare efter tøjet, når du er hjemme igen. Du er stadig i eksil, kan jeg forstå. Sguda irriterende - jeg hepper på, at I snart finder et sted at bo, der ikke involverer jernlåger og politidramaer.
   Jeg noterer Flyttemand Olsen. Det er altid et plus, med flyttemænd, der ikke brokker sig over 4. sal uden elevator. Det kan 3x34 ikke bryste sig af at gøre.

   Slet
 4. Det er meget, meget spændende! Tillykke.
  Altså så vil i bo til leje fra 14/9 hvis ikke I har købt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Taktak. Og ja, vi kommer til at bo til leje - helst fra 1/9, faktisk, så vi lige har små to uger til at få tømt hele lejligheden sådan rigtigt og få gjort rent. Men damnnn, det er snart!

   Slet
 5. Stort tillykke med salget af lejligheden, og held og lykke med fremtidsplanerne.... håber I vil finde Jer godt tilrette det nye sted I finder...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Susanne. Jeg håber også, at vi - og ikke mindst reptilerne - kommer til at finde sig godt til rette og ikke bliver alt for forvirrede af de opbrud, der uundgåeligt må komme med alt det flytteri.

   Slet
 6. Tillykke med salget.

  Men hold da op, det må give et sug i maven over de mange bolde i luften (ny selvstændig karriere, afslutning af barsel og så lige boligskifte). Det kunne godt gøre mig lidt forpustet og rundtosset (selvom vi nu også har det med at tage mange af de store beslutninger på en gang).

  Held og lykke med boligjagten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.

   Og ja, det er lidt meget på én gang. På den anden side er alle de kæmpe omvæltninger jo så overstået, når vi når over på den anden side. Håber bare at komme igennem det nogenlunde u-rundtosset

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 7. Tillykke, tillykke med solgt bolig (og påtrængende dilemmaer?!) og en glad varan i vuggestue - life is good:-)

  SvarSlet
 8. Stor tillykke med salget. Må jeg anbefale bofællesskab i Forstaden eks i den her hus http://www.lokalbolig.dk/koeb/ejerbolig.htm#2384-17 ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ikke noget dårligt bud. Lidt over budget, godt nok. Med mindre du altså lige har en enormt godt betalt freelancetjans til mig?! :-)

   Slet
  2. Nej men vi er klar på at købe den anden halvdel. Vi står inden for hood'et og passer første onsdag i hver måned så I kan holde voksen aften ;-)

   Slet
  3. Snupper I så stueetagen med det ene værelse og overlader 1. + 2. sal til os?! :-) Lyder ellers godt med indbygget pasningstjans. Og fed hytte, i øvrigt. Hyggelig have und alles... (I øvrigt skal du lige overveje svaret på mit spørgsmål nøje - er nemlig bange for, at ingen vil ønske sig os som ovenboer...)

   Slet
  4. Vi bor jo lige nu på 50 kvm med enlig mor med to børn over os (på tilsvarende 50 kvm) så vi er hærde. Så længe vi ikke skal bo sammen med en, der spiller trompet for a living. Sådan en har vi nemlig haft i stueetagen og det var ganske rædselsfuldt.

   Slet
 9. Tillykke med salget!
  Gid det var os.. Vi har selv vores lejlighed til salg, og håber snart på der sker noget. Selvom jeg også ved at jeg nok vil panikke lidt når den endelig bliver solgt, for så skal man jo netop tage stilling til så mange andre ting i stedet.. :D
  Men glæder mig til at høre mere om hvad I beslutter jer for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Har I lejligheden til salg - har du skrevet om det på bloggen, og/eller er jeg bare enormt uopmærksom? Under alle omstændigheder krydser jeg fingre for, at den bliver solgt snart. Også selv om det ganske rigtigt betyder, at man skal til at tage stilling til så mange andre ting :-)

   Slet
  2. Ja vi har lejlighed til salg - eller pt. er den ikke annonceret nogle steder officielt, men det kommer den forhåbenligt meget snart. Vi skal bare lige have taget stilling til om og i så fald hvilken mægler vi skal bruge..
   Og nej det har faktisk ikke været nævnt på bloggen endnu :D Men der kommer nok snart et indlæg med lidt billeder og sådan - man kunne jo håber at der sidder nogen som kender nogen der måske kender nogen som godt gider købe sådan en lækker 3-værelses andelslejlighed ;)

   Slet
 10. Tillykke! Wow, det gik hurtigt!
  Jeg krydser fingre for, I finder en løsning på bolig-dilemaet, som i allesammen bliver glade for!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og ja, det gik enormt hurtigt. 15 dage nåede den at være online hos mægler. Så de kan åbenbart et eller andet. (Nok meget godt, taget i betragtning, hvor godt de tager sig betalt :-))

   Slet
 11. Tillykke...og velkommen i Cirkus Hvor-skal-vi-bo...Det er lidt skræmmende og det virker som voldsom stor beslutning at plante sig selv og familien. Men - der findes masser af lejeboliger for dem os, som er lidt langsomme til at få taget beslutningen...Bare spørg én, som har været i flytte-købe-mode i et lille års tid nu...

  SvarSlet
  Svar
  1. Taktak. Ja, det bliver noget af et cirkus. Naivt nok håber jeg dog på, at vi omkring jul har nogenlunde styr på, hvor vi skal bo. Men jeg bliver nok klogere :-) Er I kommet en beslutning nærmere?

   Slet
  2. Vi rykker os stille og roligt...Er ovre den første angst, som var "vi-skal-jo-bo-dér-resten-af-livet". Voldsom stor beslutning at skulle tage, men vi er klar til det når maven taler rigtigt og vi står i det rigtige hus. Men det er lidt en lang rejse...i hvert fald for os...men so be it! (måske jeg bare er fucking kræsen og forvent!).
   Men - hvor skal I bo indtil jul?

   Slet
  3. Jamen, du har da helt ret. Det ER en stor beslutning og en lang rejse. Vi er heldigvis blevet nogenlunde sikre på, hvilket område vi gerne vil bo i, og det hjælper med at indsnævre mulighederne lidt.

   Vi ANER ikke, hvor vi skal bo indtil jul, men meget gerne på Østerbro. Så hvis du har nogle forslag, så kom endelig med dem :-)

   Slet
 12. Tillykke... og held og lykke! Stor beslutning. Jeg stemmer for 2100, men jeg er også miljøskadet!

  SvarSlet
 13. Tillykke med salget. Det skal man vist være glad for 'i disse tider'. Personligt ville jeg tisse i bukserne af skræk over ikke at vide, hvor jeg skulle bo! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taktak. Og ja; vi er bestemt også glade for at have solgt. Er ikke ved at tisse i bukserne over uvisheden - endnu! Men det skal nok komme, hvis vi ikke har fundet noget om en uge. Den 14. september er tæt på efterhånden...

   Slet
 14. Wow, hvor er det gået stærkt!! Tillykke med det:) og nogle gange er det jo meget godt at blive 'tvunget' ud i en beslutning - jeg er sikker på, at I ender med at vælge lige det der passer bedst til jeres lille familie:):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taktak. Og ja, personligt synes vi, at det er helt ok, at det går lidt stærkt, for så sker der noget. Forstået på den måde, at vi så ikke skal gå rundt i vores lejlighed i tre måneder vel vidende, at det egentlig er nogle andres. Men når det er sagt, så måtte der da gerne dukke noget midlertidig bolig op snarest! :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...