onsdag den 1. august 2012

Tittebøh

Håhr, der er langt mellem ordene for tiden, hva'?! Men jeg er her stadig. Futter bare rundt i sommergear og har lidt svært ved at få trykket speederen i bund.Men jeg må godt være lidt doven, har jeg bestemt. For det er nemlig Varanens sidste uge som barselsbaby. Fra på mandag skal han til at stemple ind i vuggestuen dagligt, og selv om han er mere end klar til at møde nye udfordringer, skal hans hønemor (og -far) lige komme overens med, at tøjlerne skal slækkes, og vores lillebitte (aldersmæssigt, that is) baby skal ud på egne ben (knæ og mave. Hvorfor kravle, når man er ferm til at møfle?).

Så hvis jeg er lidt fraværende, er det bare fordi, jeg har travlt med at sniffe baby. Og bruge temmelig meget hjernekapacitet på Krise 2 (se forrige indlæg - har stadig ikke fundet ud af hvordan man kan (om overhovedet) linke fra en iPhone). Krise 1 er blevet overladt lidt til tilfældighederne. Og mit løbeprogram, hvor jeg er kommet til at tilmelde mig et farligt langt løb oppe i Nordsjælland om en måneds tid. Det skal jeg nok nå at fortryde pænt mange gange inden start. Men noget må der ske...HDD og Øglen mobber
undertegnede, der i et anfald
af dumhed lige skulle prøve
at lave Planken efter en
løbetur. Har svært nok ved
at holde mig oppe UDEN 16
kg Øgle på ryggen, men
kraftigt ansporet af HDD
syntes hun da lige, at jeg
skulle bruges som hest. I det
nanosekund det ellers
varede...

- Postet fra mini-Padden

10 kommentarer:

 1. Jeg hader planken! Og god vuggestuestart. Det skal nok gå. På en eller anden måde er det lidt nemmere med nummer to:)

  Maj-Britt

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh, ER det nemmere med nummer to? Lover du det?

   Slet
 2. Er det allerede han skal i vuggestue? Han er jo lige kommet ud, ik'?!! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. JO! Han er lige blevet født, altså. Hvem har taget de sidste 10,5 måneder?

   Slet
 3. Åh ja, det er ikke nemt at give slip.. Det er jo SÅÅÅ hyggeligt og man vil så gerne holde fast i det særlige man har lige her og nu, men som du selv siger er det nok ikke barnet, men forældrene der har det sværeste;):)
  Har svært ved at tro på teksten til billedet - du ser super sporty ud og ligner én, der nemt kunne klare 50 mere med øglen på ryggen;):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, supersporty, det bliver sq aldrig mig. Men jeg bliver nødt til at gøre et eller andet motionsagtigt, siden jeg nu er så glad for slik og kage :-)

   Og jeg krydser VIRKElig fingre for, at det bliver nemt(-agtigt) at give slip til det der vuggestuehejs...

   Slet
 4. Sylfide siger jeg bare.
  Og god vind med vugger-start!

  SvarSlet
 5. Uha nej da! Eller, jeg mener selvfølgelig glædelig vuggestuestart, og jeg er sikker på, det nok skal gå godt, og at Varanen skal tage dem alle med storm!

  Men altså. Var det ikke noget med, at det skulle være nemmere anden gang? Lige om lidt er Mini Tvitten voksen og skal også i vuggestue. Men jeg flipper næsten mere ud over det denne her gang, end jeg gjorde det med Tvitten!

  Sender dog masser af god karma jeres vej nu - pøj pøj

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har egentlig taget vuggestuestart rimelig roligt lige indtil nu, hvor det er lige oppe over. Og nu flipper jeg ud. Typisk!
   Tak for karma - sender en masse retur, når det er jeres tur.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...