lørdag den 1. september 2012

Flyttelytteflyt

Efter en skøn formiddag, hvor vi fordrev ventetiden på nøglen til den nye lejlighed med legepladsbesøg, brunch og kup på noget vældig lokalt lagersalg, er vi nu for alvor i gang med flytteriet.Og med "vi", mener jeg HDD. Øglen ligger nemlig i sin seng med sin iPad, og jeg vader rundt (eller - lige nu sidder jeg på en bænk) med Varanen, der endelig overgav sig til en yderst tiltrængt middagslur. Så HDD spurter i fast rutefart mellem stuen og fjerde og slæber sig halvt fordærvet. (Men det er godt, for så er der kun de små, knapt så tunge, ting tilbage til mig).

Og han er effektiv, må jeg sige. Da jeg kom forbi for 10 min. siden, var børneværelset stort set lavet, og jeg fik mig lige en sludder med Øglen gennem vinduet. Jow - det der med at bo i stuen kan jeg vist sagtens vænne mig til.

Vi har mildest talt ikke meget plads det nye sted, men hvor der er hjerterum, er der som bekendt husrum, så dén skal vi nok klare. Nu er vi bare spændte på at begynde på det nye kapitel i vores liv - også selv om det 'bare' er et kapitel, der skal læses relativt hurtigt.

Under alle omstændigheder er det begyndt godt - Øglen er i højt humør, har glædet sig til at flytte og har sagt farvel til 'den store lejlighed'. Og nu er hun med på (siger hun), at vi skal bo i stuen. Vi satser på, at det varer ved, og hvis ikke - tjah, så klarer vi vel også dén...

- Postet fra mini-Padden

5 kommentarer:

 1. Jeg er vild med optimismen! og nu må du altså endelig bare sig til, hvis du har brug for hjælp. selvom det er nu, at jeg arbejder på projekt hver dag.. (tak for hjælpen forresten! Det var ret brugbart og fik os til at løsne lidt op for nogle idéer - som vi skulle:))

  SvarSlet
 2. Looks very creative, and I think I should also try.I love it.

  SvarSlet
 3. Wow, det er da godt klaret!:) Jeg håber I falder godt til i den midlertidige bolig - og så bliver det spændende at høre om I mon er kommet nærmere end beslutning om hvor I skal søge faste græsgange... ? :)

  SvarSlet
 4. I er for seje!!!
  - og jeg glæder mig også til at høre nærmere om hvor I ender henne... Der er masser af plads i provinsen, især til en eksil-jyde :)

  SvarSlet
 5. Hurra for jeres midlertidige bolig! Det kan godt være, den er lille, ja. Men hvad gør det, når I nu har en hel gård som ekstra (ude)rum?:-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...