søndag den 16. september 2012

Tæpper til salg

Min gamle mødregruppe var rætti rætti god. Bevares - den nye fejlede heller ikke noget (de gange jeg altså var der), men det blev aldrig det samme. Måske var den første så god, fordi det var første gang, og behovet for sparring og et forum at vende alle sine tanker (og dem var der mange af!) i var større dengang. Eller også var det fordi, jeg var heldig at havne i mødregruppe med de skønneste damer og ditto børn.

Ud af de fire andre mødre ser jeg stadig de tre jævnligt, også selv om en af dem er rykket uden for byen (så måske det kan fortsætte, selv om vi også bliver sådan nogen, der flytter ud af byen på et tidspunkt), og jeg er ovenikøbet så heldig, at en af de andre var på sin anden barsel på ret præcis samme tidspukt som jeg. (Det KAN have været udslagsgivende for min ringe mødefrekvens i mødregruppe 2, at jeg har haft C til at brokke mig til, grine sammen med, sammenlignet babyer med, osv.) Og fra 'bare' at have været mødregruppe-buddies, er vi blevet veninder i løbet af det seneste år. (Ret mig, hvis jeg tager fejl, C).

Nå, men C er velsignet med en mor, der syer. Afsindigt godt, ovenikøbet. C's første pusletaske var syet af hendes mutti, og jeg er sikker på, at jeg taler på hele mødregruppens vegne, når jeg siger, at der er blevet kastet mere end ét misundeligt blik i dens retning.

Desværre syer C's mor ikke pusletasker mere, men til gengæld har hun kastet sig over quiltede (kviltede?) tæpper i stedet. Og det er hun dæleme også god til. Nu er hun imidlertid løbet tør for børnebørn at sy til, og da C måske alligevel synes, det er overkill at have 10 tæpper til hendes to børn, har hun besluttet sig for at sælge de otte sidst ankomne. Tæpper, ikke børn.


Og det er her, jeg - og I stakkels tæppeløse stakler - kommer ind i billedet! Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at prøve at sælge de otte tæpper, og selv om det her ikke er en salgsblog (det ER det ikke. Ama'r. Bare se bort fra de øvrige salgsrelaterede indlæg, her har været) skal det være mig en udsøgt fornøjelse. For nu har jeg jo egenhændigt gramset på tæpperne, og jeg lover jer, de er lækre. Og pæne. Og så er de ovenikøbet også billige - 200 bobs for unika-tæpper med 95% søvngaranti hos baby, og underholdningsfaktor for de lidt større babyer, der kan ligge og stene over mønstrene i stoffet. Lavet af bomuld og måler ca. 75-80 cm x 75-80 cm.

Tæppe 1 og 3 er nu solgt

Tæppe 5 er væk

Der er selvsagt kun ét af hver slags (unika, sagde jeg jo!), så det er først til mølle. Så trænger du til et lækkert svøb, et legetæppe eller slet og ret pynt til børneværelset eller -sengen, så køb da lige et tæppe, hva'? Det kunne også være alletiders gaveidé til din nybagte veninde eller så'n noget. Og uden at have tjekket, så kunne jeg forestille mig, at C's mor synes, det er ok, hvis du fortæller selvsamme veninde, at du da selv lige biksede tæppet sammen på den gamle Pfaff derhjemme... Bare så du fremstår totalt krea-agtig og overskuds-typet.

Send en mail til mig (shopamokka@gmail.com), hvis du er interesseret, så skal jeg ekspedere den videre i systemet asap. Hov - det er køber, der betaler porto, hvis I ikke vil afhente på Østerbro. Omkring en halvtreller, vil jeg gætte på. Og er der spørgsmål, så stil dem i kommentarfeltet - så skal jeg (eller C?) forsøge at svare.

- Postet fra mini-Padden

16 kommentarer:

 1. Årh, hvor er de fine! Jeg vil gerne hapse nummer 1:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal blive dit :-) Vil du afhente eller have det sendt?

   Slet
  2. Jeg kan hente det. Er dog lige i Aarhus (bemærk den korrekte stavemåde...), så kan det vente til sidst på ugen, evt starten af næste uge?

   Slet
  3. Ja, selvfølgelig. Vi kan jo lige mailes ved, hvornår det passer bedst. Hils Aaaarhus!:-)

   Slet
 2. Så fine de er - men jeg tror, vi har nok bløde tæpper her på matriklen. Både de ny-syede og ditto indkøbte og det legetæppe der er min årgang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan aldrig få for mange tæpper ;-)

   Slet
  2. 1 baby - 5 tæpper. Jeg tror, vi har nok, sælger-type ;)

   Slet
 3. EJJJ, mine tøser er alle for store til de der putte tæpper - hvor er de flotte!!! Mon de også laves i en junior-størrelse udgave? Så tager jeg gerne nogle (har jo tre piger)

  Kh. S.

  SvarSlet
 4. Nr. 3. Det snupper jeg gerne, hvis ikke det allerede er taget. Sender straks mail.

  SvarSlet
  Svar
  1. Deal. Nr. 3 er dit, Louise :)

   Slet
 5. De laves desværre ikke i juniorstørrelser :( Men altsåeh... Tæpperne kan jo sagtens bruges til andet end at putte med - til pynt, fx. På pigeværelset eller i havemøblerne her til efteråret. Eller som blødt underlag i ladcyklen (hvis I hár sådan en). Eller som 'benvarmer' i sofaen til Vild med dans. Osv. Mulighederne er uendelige ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og ovenstående var så svar til dig, Sandra. Min stupide iPad nægter at svare direkte på kommentarer...

   Slet
  2. Og nu gad den så godt. Grrrr...

   Slet
  3. Kunne næsten regne det ud ;) Men åhhh - her må fornuften tale (selvom der inde i mit hovede er en meget overbevisende stemme at vi må eje en ell. to af tæpperne...). Så tak - men nej tak ;)

   Slet
  4. Hvad med en lille rask mængderabat til at dysse fornuften lidt ned? ;-) Arj, Sælger-Helge, som bor inde i mig, skal nok skrue ned nu. Besked modtaget og forstået :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...