søndag den 21. oktober 2012

Efterårsweekend

Weekenden er snart forbi, og på trods af, at vi ikke har haft de store planer, synes jeg nu, vi har nået en del alligevel. Og skal man dømme efter, hvornår reptilerne knaldede brikker her til aften, har de vist også fået, så hatten passer mht. oplevelser. Varanen sov, før klokken blev 18, og Øglen bad selv om at komme i seng 18.30. At hun så kom i tanker om efterfølgende, at hun hellere ville male med vandfarver, er en anden sag, og flippet, der opstod efter et nej, en tredje sag, men kl. 19 sov hun sødt, så lidt træt har hun nok været...

Øglen havde ønsket sig en dag i går, hvor vi læste bøger, legede i stuen, legede på værelset (og det var så de værelser i Tændstikæsken), spiste mad i løbet af dagen (for det plejer vi jo ikke?!), tog tøj på (igen; for det plejer vi jo ikke?!), slappede af, gik på legeplads og fik burgere til aftensmad, og det syntes jeg egentlig var ganske beskedne ønsker, så de blev allesammen efterkommet. Besøget på legepladsen blev kombineret med playdate med lille veninde, og de (og vi) holdt ud i to timer, før vi var maste i hovedet af at holde styr på ungerne på den nye giga-legeplads i Fælledparken. Den er superfed, men på en dag som i går, hvor hele bydelen beslutter sig for at lufte ungerne derovre, kan man godt få liiiidt sved på panden over at skulle holde øje med et par hyperaktive unger hele tiden. Særligt, når der er en Varan, der er fuldstændig frygtløs og turbokravler hen over sten og grus og kaster sig hovedkuls ud foran større børn og over klatrestativer. Men alle havde det sjovt, og det er jo som bekendt det, der tæller, nicht wahr?

Varanen på legeren. Den tiltede baby i baggrunden hører også med til selskabet

To veninder, der har kendt hinanden, siden de var hhv. 5 og 4 uger gamle (eller noget i dén dur). Længe leve mødregrupper

Vi nåede også i Remisen til noget loppis (Øglen indkasserede både en svampelampe og en ny bedste ven i form af en mølædt tøjgiraf, mens jeg scorede en lækker sweaterkjole - og kom af med under 200 bobs for det hele. Loppis holder!), Varanen fik et par lure, jeg nåede ud og løbe en lille tur (første tur siden Berlin, tsktsk) og generelt fik vi nydt det smukke psykovarme efterårsvejr i fulde drag.

I dag har stået på leg inden døre, og et smut i teatret for mig og Øglen. Rosa i Rytmeskoven på Nørrebro Teater. Jeg var så glimrende underholdt, og det siger Øglen også, at hun var, men faktum er, at første gang hun smilede overhovedet under forestillingen var omkring 40 minutter inde i den. Ud af 55 minutter vil jeg sige, at det var pænt sent, men hun var vist bare pænt duperet - og en kende overrasket over, at Rosa, som hun havde set bage kage i fjerneren tidligere på dagen, pludselig hoppede, sprang, sang og dansede oppe på scenen. Lige foran hende. Men vi hyggede os - tog bussen frem og tilbage og var et smut på Joe & The Juice, hvor Øglen bestemt godt kunne se idéen i deres juice, men til gengæld ikke var så vild med deres høje musik. Så var vi to, men jeg er jo også gammel. I hvert fald for gammel til det ingefær-shot, jeg investerede i, som svitsede samtlige mine smagsløg. Håber, den også svitsede lidt af den forkølelse, der muligvis er under opsejling.

Venter spændt på Rosa. Sammen med den nye bedste ven fra loppis, der af uransagelige årsager er blevet døbt Oliver. Og som har afstedkommet, at Øglen nu er begyndt at spørge, om vi ikke snart skal have nogle flere børn, for hun vil så gerne have to babyer, der hedder Oliver og Martin... ?!

Dans dans dans med Rosa, Hund, Kat og Rastafanti

Øglen og Oliver på Joe & the Juice før forestillingen

Resten af dagen er gået slag i slag med leg, damage control af Varan, der viiiirkelig gerne vil have sine sylespidse negle i Øglens Rosa i Rytmeskoven-ballon, Øglen, der viiiirkelig gerne vil lege med alt det legetøj, Varanen beslutter sig for at lege med, Varanen, der pludselig er begyndt at klatre, via skamler, op på hhv. spise- og køkkenbord, Øglen, der leger Bestemmerfrans i al almindelighed, overtræt Varan, hvis verden vælter, fordi der falder en pastaskrue af hans gaffel, osv. osv. Ganske almindelig ulvetime, altså. Som dog blev noget kortere end vanligt, fordi begge unger var trætte.

Nu sidder jeg og overvejer, om jeg gider bekvemme mig ned efter en shawarma, eller om jeg skal spise et stykke rugbrød. Om jeg skal se De Unge Mødre på Netflix, eller om jeg burde se lave noget andet. Om det tæppe, jeg har købt garn til, skal ligne alle de andre tæpper, jeg har lavet, eller om jeg burde gøre verden en tjeneste og variere det lidt? Det er de store spørgsmål, der trænger sig på denne søndag aften, kan I nok høre...

6 kommentarer:

 1. Det er ikke sådan, når ens helte pludselig står foran en i kød og blod. Det lyder som en overvældende og fantastisk oplevelse for Øglen. Og jeg er HELT enig i det med musikken på juicebarer. Skru ned. Blev der sagt.

  SvarSlet
 2. Tror du ikke bare at hun var benovet over, at det var rigtige mennesker og ikke inde i fjernsynet? Og hun ser rigtig fin ud med sit ny-klippede hår:) (ARJ. Hun var også skøn før. Og pææn!)

  Har du set det der tæppe med hjertemønsteret? http://lindersverden.blogspot.dk/2012/10/regnbuestribet-hjertetppe-diy.html Du beHØVER jo ikke lavet det regnbuefarvet:)

  SvarSlet
 3. Det lyder altså også som opskriften på en hyggelig familie weekend.

  I øvrigt er det så herligt bekræftende at læse din blog fordi jeg slipper for at tænke at ALLE andre har søde velopdragne unger, som ikke skriger, vrider sig på gulvet og brokker sig over ualmindelige små ting (bevares, også enormt søde børn). ;D Tror sådan cirka at mit afkom er ganske gennemsnitlige når det kommer til brok og vræl, men det er ganske godt at få bekræftet en gang imellem. :)

  SvarSlet
 4. Sikke en skøn weekend I har haft, og det er så hyggeligt at se og følge hvordan ens barn udvikler venskaber - især når de har kendt hinanden så længe som din pige og hendes veninde har :) Hyggeligt! Og hvor glæder jeg mig altså til at komme i mødregruppe.. men en baby er selvfølgelig et adgangskrav, som jeg desværre ikke opfylder endnu;):)
  Og.. Når de spørgsmål der fylder mest søndag aften er dem du nævner her, så er livet vist egentlig meget godt?:):)

  SvarSlet
 5. Ah, det lyder som en fantastisk hyggeweekend med lidt af det hele (inkl. ulvetime og armageddon).

  P.s. Og ja, hvad sker der med musikken på Joe & the Juice?!! Jeg har ikke været der i flere år af samme grund (bliver man bare enormt lydfølsom med alderen?)...

  SvarSlet
 6. What, har du nævnt mig i et blad? Shit. Bliver jeg så nødt til at sparke liv i den gamle computer og lave julekalenderen færdig?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...