torsdag den 18. oktober 2012

En gave til Varanen

Ja hej igen. Resten af Varanens og min hyggedag gik så fint, og nu hvor begge unger sover, vil jeg prøve at pleje min eskalerende forkølelse. Men inden da ville jeg lige flashe fin gave til Varanen, som jeg fik besked om i dag, at de søde mennesker hos Normann Copenhagen har været så søde at donere. Helt ud af det blå, og helt uden at bede om omtale på bloggen eller noget. Det behøver de formentlig heller ikke - deres lækre sager sælger givetvis sig selv - men nu får de det altså alligevel. For jeg synes da klart, at noget skal omtales, når det har gjort et godt indtryk.

Gave afhentet i butikken på Østerbrogade. Varanen bobler i vognen

Sagen er den, at jeg har været lidt af en linselus. Jeg (eller bloggen, nok nærmere) er i noget bladværk i denne måned, og sammen med artiklen er der nogle billeder fra livet i reptilfamilien. Blandt andet et, hvor Varanen sidder i en Normann Copenhagen-pose. Det faldt de opmærksomme Normann Copenhagen-mennesker for i en grad, så de bloggede om det ovre hos sig selv (hvor der i øvrigt står, hvad reptilerne hedder, så hvis I ikke vil vide det, så lad være med at klikke :-)). Og derudover havde de stillet en gave til side til afhentning nede i deres biks. Da mailen tikkede ind, var jeg ude og trille med Varanen, og eftersom vi bor tæt på Normanns flagship store, kunne vi jo passende gøre vejen derforbi.

LBS-bamse og fine sokker 

Varanen blev begavet med de dejligste bløde sokker (som er så lange, at de formentlig ikke ryger af ligesom samtlige andre sokker, vi har til ham) og en skøn bamse fra LuckyBoySunday. Den vil helt klart pynte på hans nye værelse. Måske jeg skulle undersøge, om LBS laver fine bamser, der er så store, at de kan dække de virkelig plastic'ede ting, han har fået i fødselsdagsgave?! Selv om han elsker dem (og det er mig, der har ønsket ham dem), så vinder de altså ikke på udseende... Tak, Normann Copenhagen. I er søde!

26 kommentarer:

 1. Jeg opkalder mit næste barn efter et eller andet. . . Hvor er det bare sejt!

  SvarSlet
 2. Ihh hvor lækkert med uventede gaver og sikke en fin artikel kære Astrid!

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅ lækkert med uventede gaver. Og tak for rosen til artiklen. Der står en særdeles dygtig journalist bag! :-) #flødebollemor :-)

   Slet
 3. Han er også virkelig cute på det billede - og alle andre selvfølgelig!

  Og husmoder har ret, min 3' er må opkaldes efter noget. Eames rocking chair er bare ikke et godkendt navn, tænker jeg... Nå, men der er nogen som også mener at en 3' er er fuldstændig utænkeligt, så jeg har vist tid nok til at finde det navn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du begynder ansøgningsprocessen nu, så kan det være, at Eames Rocking Chair er et gokendt navn, når I får nr. 3? Det kommer nok bare til at tage lidt lang tid at kalde på ham med det navn, så måske I kunne kalde ham noget andet lidt kortere. DAR, fx (er det ikke forkortelsen for gyngestolen?) :-)

   Slet
 4. Ej, hvor godt! Kendte slet ikke Vores Børns nye magasin. Det må jeg da ud at have fat i, så jeg kan læse artiklen med jer :)

  SvarSlet
 5. Ej en lækker gave- og hvor er det en fin billedcollage af jeres lille familie og ikke mindst en skøn bette mand i posen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ham er vi også svært glade for :-)

   Slet
 6. Hvor er de bare rare ved Normann Copenhagen. Men rimelig irriterende med det link til artiklen - det ødelagde jo lige hele mystikken om, hvad de kære reptilbørn mon kunne finde på at hedde i virkeligheden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det beklager jeg. Efter din kommentar indsatte jeg faktisk en parantes i teksten om, at man ikke skal klikke på linket, hvis man ikke vil vide, hvad reptilerne hedder. Men det kan du selvfølgelig ikke bruge til noget :-)

   Slet
 7. Hvorfor har vi allerede valgt et navn til vores pige;) Vi skulle da have overvejet mulighed for gratis lækkerier!:)
  Sødt af Normann Copenhagen og deres lækre lækre bamser gad jeg også godt at eje... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I kan da bare lige smide et mellemnavn mere ind - et produktnavn af en art, så I kan få noget gratis ;-)

   Slet
 8. Ahmen altså - du er jo helt 'famous' nu ;-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare en fin artikel :) Kiggede i den lokale forstads-brugs den anden dag, but no, den var ikke kommet endnu. Så jeg må vente tålmodigt med at få det i hånden. God weekend til reptil-familien fra Camp Chaos.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ja, tålmodighed er en dyd. Men du kan godt glæde dig til bladet - og det siger jeg ikke bare fordi, jeg er i det ;-) God weekend til jer også.

   Slet
 10. Og så viser det sig, at jeg har haft bladet liggende i et par dage uden at kigge i det - og der er du og hele familien! Sikke en fin artikel med fine billeder:-) Kunne I uden problemer få Øglen og Varanen til at sidde stille på det øverste billede, side 97? I så fald vil jeg gerne lige høre hvordan...

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh yes, there we are. Allesammen :-) Billedet øverst på side 97 er taget sidste efterår, hvor Varanen var lige knap en måned gammel. Så vidt jeg husker, ammede jeg ham, mens billedet blev taget, så han sad fint stille. Og Øglen var sur over et eller andet, så hun sad bare gemt bag solbrillerne og mukkede. Så ingen smarte tricks fra mig, desværre...

   Slet
 11. Synes, der mangler en gave til den fremragende journalist, som udvalgte case og billeder til denne artikel. Hrmpf! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt klart! Uden den fremragende journalist havde der jo slet ikke været en fremragende artikel :-)

   Slet
 12. Mon Ludvig kan få gratid kød i Bilka/Føtex? :P

  Jeg synes det var fantastisk at se hvad ungerne hedder - nu man ikke vidste det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske, hvis du propper ham ned i en tom kotelet-emballage og tager et billede? :-)

   Slet
 13. Du er modig sådan at stå frem i et magasin. Og alt for smuk til at have sløret samtlige dine billeder hidtil! :)

  Jeg er glad for at kende reptilernes navne - og hvor er de søde og originale (ganske som ungerne selv)! Tilfører blot yderligere charme til denne dejlige blog ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih altså - tak for de pæne ord. *rødme rødme* Synes nu også, at det er lidt grænseoverskridende sådan lige pludselig at gå 'over-cover', men anonymitetsskibet var så godt som sejlet alligevel, såeh... Men mon ikke billederne af undertegnede fremover også vil blive sløret. Bare fordi.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...