fredag den 19. oktober 2012

Favoritter fra Lekmer

Nogen ovre fra nabolandet har spurgt, om jeg mon ville være sød at fremhæve de ting, jeg synes bedst om inde fra Lekmer. Normalt ville jeg svare nej til den slags forespørgsler, men mine principper må være ved at skride lidt i svinget, eller også er det bare fordi, jeg er i totalt indretningsmode, for jeg har svaret, at 'det kan jeg da godt'.

Så hvis der var nogen, der kom og forærede mig en stor pose penge (hinthint, Lekmer - eller andre), var det blandt meget andet følgende ting, der skulle hjem til mig os og bo:

Lyserød Lumilove Barbapapa til Øglen, nu hvor vi skal ud til Forstaden, hvor det bliver pænt mørkt om aftenen og natten

Et par Blafre-pyntepuder til Varanens værelse (men slap da lige af med prisen, Blafre. Det er PUDER, for crying out loud!)

Den fineste robotwallsticker til Varanens værelse. Ligeledes fra Blafre. Og ligeledes til en absurd pris, hvis man spørger mig. Men den er jo pææææn!

Og så lige det her til stuen, så der kommer styr på togkørslen: legesæt fra Brio. Som heller ikke ligefrem henvender sig til dagpengemodtagere. Men fint er det.

Jeg kunne blive ved. Men jeg stopper her, for jeg må ikke købe noget. Fordi jeg ingen penge har. Men primært fordi vi ingen plads har. Endnu. Så HDD har forbudt mig at købe mere, før vi flytter, og han har jo en pointe - alt det, vi køber nu, skal pakkes ned 31/10 og fragtes til Den Nye By Nordpå. Så jeg holder mig i skindet et par uger endnu. Men SÅ skal der også gives gas. Vores nye postbud kan ligeså godt lære mig og mine shoppevaner at kende først som sidst...

9 kommentarer:

 1. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, om opgaven gik ud på at udvælge kun de FIRE ting, du synes bedst om - men ellers må jeg da beundre din selvbeherskelse, for de har virkelig mange dejlige ting hos Lekmer :-)

  Randi

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, nej der var ingen begrænsning på, hvor mange ting, jeg skulle udvælge, men jeg forsøgte at begrænse mig. Og ja, det var svært, for der er rigtig mange fine ting. Tænker dog, at jeg gør klogest i at holde Øglen væk fra deres sektion med Disney-ting - hun ville jo gå totalt bananas, hvis hun så, hvor meget prinsesset og lyserødt, man kan få :-)

   Slet
 2. Hej. Lige et tip! Groupon.dk har i disse dage en deal hvor man kan handle for 500 kr. hos Lekmer.dk, men kun betale 249 kr. (man skal dog også betale fragt). Jeg har en datter på 2 1/2 år, som meget snart skal være storesøster, og jeg er totalt på bar bund ift. at købe en storesøstergave - hvad gjorde I da Varanen kom?
  Kh Rikke (som i øvrigt ææælsker din blog, men desværre sjældent får kommenteret).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke
   Velkommen i kommentarfeltet :-) Og mange tak for tippet om groupon. Det er da helt klart værd at tage sådan en besparelse med.
   Ang. storesøstergave, så gav vi Øglen en kasse klodser og et par "løbesko" (sneakers fra Adidas). Skoene skulle hun have haft alligevel, men vi pakkede dem ind, så der blev lidt gave over dem, og de var et stort hit. Klodserne er hun den dag i dag overmåde uinteresseret i. Det allerstørste hit som storesøstergave var dog Varanen (og så et puslespil, hun fik af Mårmor og Mårfar) :-) Held og lykke (og tillykke!) med familieforøgelsen!

   Slet
  2. Tusind tak for svar - er især glad for at høre, at Varanen var den bedste storesøstergave - HÅBER at det samme kommer til at gøre sig gældende hos os. Vi har talt meget med vores datter om hvor hyggeligt det bliver, når lillebror flytter ind, og indtil videre er hun glad og spændt (og lillebror må låne alle hendes ting og sove i hendes seng - haha).
   Vi har i dag købt et lille bord og stol til hendes værelse, så det får lidt mere en "stor-pige-feel" og så er jeg altså også blevet ret forelsket i den der Barbapapa vågelampe, men nu må vi se.
   Endnu engang tak fordi vi må få lov til at følge lidt med i jeres hverdag - det giver altid smil på læben og ofte stof til eftertanke.
   Kh. Rikke

   Slet
 3. 349 for en pude og - hvad værre er - 399 for et klistermærke til væggen. Jeg må le! :D

  Hvis jeg endelig skulle give 399 ud, blev det på den fine lampe. Den vil gøre sig i hvilken som helst forstad - eller her i København.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er jo det glade vanvid med de priser. Men du ville blive overrasket over, hvor meget sådan noget børnegøgl kan beløbe sig til.

   Lampen er fin, men jeg tror nu lige, jeg leder lidt mere efter Våge-spøgelset fra IKEA, før jeg investerer i (mere) Barbapap-halløj :-)

   Slet
 4. Årh den er fin den Barbapapa lampe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er den ikke?! Jeg synes også, den er ret så sød. Så måske man allligevel skulle købe den?! Eller eller eller... argh! :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...