fredag den 12. oktober 2012

Noget om kærlighed

... Ja, det her indlæg kunne sagtens blive et langt et af slagsen. Kærlighed til reptilerne, til HDD, til byen, til Tændstikæsken (nej, hov, vent lige lidt. Ikke til Tændstikæsken), til smukke efterårsdage, og. så. videre.
Det er det bare ikke. Det er derimod et kort lille indlæg. Om en give away, jeg var så heldig at vinde forleden ovre hos Mille. Jeg vandt den fineste illustration i ramme - som netop hedder "Noget om kærlighed" - og den ankom med posten i går. (Spørg LIGE, om Øglen syntes, det var fedt, at der lå en 'rigtig pakke' i postkassen?!) Tusind tak, Mille!

Se bare her (undskyld fesen belysning - blame it on the iPhone og Tændstikæsken):

Den fineste indpakning (og der var et lag silkepapir og et lag køkkenrulle indenunder - til Øglens store begejstring: "Der er flere pakker indeni, mor!")

Et smukt kort med de sejeste bogstavklistermærker

Og illustrationen "Noget om kærlighed". Glasset var desværre mærket lidt af postgangen, men det burde være muligt at finde en ny ramme. Og så længe, der ikke skete noget med illustrationen, er jeg en happy trooper.

Nu glæder jeg mig bare til at rykke ind i det nye hus, så illustrationen kan få en fin væg at bo på. 19 dage endnu - det kan jeg nok vente på, selv om det er svært...

Rigtig god weekend til jer alle. Vi drager vestover til Mårmor og Mårfar til rekreation, hygge og en vaskemaskine, når klokken nærmer sig fyraften. Når vi altså lige har været til det allersidste (håber vi - hold kæft, hvor skal der i grunden skrives under på meget i forbindelse med sådan et bette huskøb) møde i banken og en tur op forbi Den Nye By Nordpå for at vinke til huset udefra. Øglen er - forståeligt nok - temmelig spændt på hele begrebet "Det Nye Hus". 


14 kommentarer:

 1. Ih øv altså, sikke et skår - godt det er i rammen og ikke i "kærligheden" :) Det betyder meget for mig at du er glad for den.
  kh mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget glad for den. Og i morgen skal jeg på jagt efter en ny ramme :-)

   Slet
 2. Sikke en fin illustration. Illustrationer kan man ikke få nok af og da slet ikke af dem, der handler om kærlighed! Tillykke med den.

  Håber, I får en laber weekend med bedsteforældrehygge (=wellnessophold til forældrene?):-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :-) Ingen wellness, desværre, men helt klart mere afslapning, end hvis vi bare var blevet herhjemme. Måske man i virkeligheden skulle tage til bedsteforældrene hver weekend?! ;-)

   Slet
 3. Jeg var også en heldig kartoffel og vandt den anden. Milles illustrationer er så søde og finurlige.

  Tillykke med huskøbet. Har jo fulgt med på sidelinjen og bidt negle over om det mon lykkedes indenfor tændstikæske deadline. ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke til dig med din fine præmie også. Vi er totalt heldige kartofler :-)

   Slet
 4. Yay - har lige set dig i 'vores børn'! Så fint :)
  Fuldt fortjent du er med, din blog er så mega god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød. Tak for de pæne ord :-)

   Slet
 5. Sikke en fin gave ;) er helt misundelig. Og god weekend til jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også god weekend til dig. lidt sent måske, men håber den har været god :-)

   Slet
 6. Fin gave. Og god weekend hos Mårmor og Mårfar :-)

  SvarSlet
 7. Det lyder skønt med sådan en weekend - og hvor I fortjener det!:)
  19 er ikke længe, siger alle dem, der IKKE venter - men når man venter er 19 dage MEGET længe. Det ved jeg, for jeg venter også.. Ikke på et hus, men en baby.. men alligevel same same but different;)
  Og tillykke med den fine illustration:):)

  SvarSlet
  Svar
  1. 19 dage er for EVIGT, når man venter! Jeg hepper på dig, hvis du hepper på mig. Eller noget :-) Glæder mig meget til at høre, at den lille Evie Anna er kommet til verden!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...