onsdag den 24. oktober 2012

Så' der give away, så' der give away!

(Hvor mange af jer har Teletubbies på hjernen efter dén overskrift?)

Jeg overvejede at skrive et indlæg om min dag i dag. Om 'hjemmearbejde' på Kaffeplantagen på Nørrebro (hipster-heaven) og kaffe med dejlig veninde. Og en opringning fra vuggeren. Noget om en Varan med seriøs dårlig mave (igen nu!), som gerne måtte blive hentet. Jeg kunne også skrive noget om besøg hos lægen, der grundet noget henvisning fra Sundhedsstyrelsen gerne vil kigge nærmere på mavesyge småbørn (VTEC, you bugger you!) og som sendte os hjem med tre kuverter og opsamlingsdimser til 'fæces', som der står på dem.

Men det gider jeg ikke. Jeg vil hellere skrive om noget sjovt. Nemlig et forsøg, Philips har gang i for øjeblikket. Og så selvfølgelig en give away. Yay.

Nåmn, sagen er den, at Philips har så'n en kombineret lampe slash vækkeur. Wake Up Light, hedder den. Jeg har faktisk overvejet at købe den på et tidspunkt, men 1.300 bobs er også en slags penge, så de blev brugt på noget andet. Kager, sikkert. Eller børnetøj. Men idéen er, at Wake Up Light simulerer en solopgang og i løbet af 30 minutter skifter lys fra bløde røde nuancer over varm orange til klart gult lys. Det skulle være en vældig behagelig måde at vågne på, og man skulle få mere energi og alt muligt, man godt gider. Om ikke andet, så tænker jeg, at det altid vil være rarere at vågne til en simuleret solopgang end til lyden af et reptil, der kaster op i sin seng, selv om sidstnævnte nok vil, brugerundersøgelser og kliniske tests af Wake Up Light til trods, få mig hurtigere ud af sengen...

Sådan ser den, ud, dimsen fra Philips. Billede hapset herfra

Nu har Philips så besluttet sig for at lave noget sjåv i gaden. Så de har lavet en slags jobopslag, hvor de leder efter en syvsover, der over et forløb på 30 dage bliver vækket med 30 "ekstreme vækningsmetoder". Og som i øvrigt ikke har noget imod at blive filmet imens. De kalder det Wake Up Experiment, og du kan læse mere om det herovre. Ansøgningsfrist er på fredag 26/10, hvis nogle af jer skulle være interesseret? Den udvalgte scorer 13.000 gode danske kroner og en (et?) Wake Up Light. Anyone? Jeg blev også spurgt, om jeg mon havde lyst til at ansøge, men det blev et nej. Synes, reptilerne gør sit til at vække mig på ekstreme måder (og vi har rundet de 30 forskellige metoder forlængst).

Dump af eksperimentets website. Ret fint. Men som ord-afficionado må jeg nu græmmes lidt over den sørgelige oversættelse af selve testmodulet. Det kan godt være, at "korrektur" lyder kedeligt, men det er temmelig vigtigt. Just saying

Men nu kan det jo godt være, at nogen kunne tænke sig en (et?) Wake Up Light uden nødvendigvis at lægge krop til et vækningseksperiment, og det er så her, min give away kommer ind i billedet. For Philips har sagt ja til at sponsorere en (argh! Et?) Wake Up Light til en heldig læser. Og på deres hjemmeside lover de (næsten), at lampen giver en blid vækning, mere energi og et bedre humør. Det tænker jeg, vi er nogle småbørnsmødre (og andre), der godt kunne være interesserede i, ja?

Og hvordan deltager I så, tænker I nu, mens I står forvirrede og kigger efter en tromle, I kan kyle millioner og atter millioner af virtuelle tombolalodder ned i? Jo, nu skal I høre. Godt efter, for det er kompliceret stof, det her.
 • Først rykker I tættere på hhv. computer eller smartphone
 • Så klikker I på Skriv en kommentar nederst i indlægget
 • Derpå skriver I en variant af beskeden "Jeg vil gerne deltage". Eventuelt også hvorfor det netop er dig, der fortjener at vinde (men det scorer ingen ekstra points at gøre det - det er udelukkende til underholdning for mig og andre) Husk også at skrive din mailadresse
 • Klik på Udgiv
Og vupti! Sådan optjente du lige 1341 lodder i give away'en om ent Wake Up Light. Ogøh... hvis der er nogen, der skulle finde på at sende mig en kage eller chokolade med posten, så skader det ikke ligefrem jeres vinderchancer. Det forbedrer dem heller ikke, men karma kigger med og alt det der, ved I nok...

Jeg trækker lod blandt de indsendte kommentarer om... hm... en måned? 24. november, altså. Så er der lidt tid at løbe på, og det dersens Wake Up Experiment er i gang. Og så kan det da lige få et ord med på vejen, når den heldige vinder kåres.

En. To. Tre. Til tasterne - der er lys forude! (Tøhø)

54 kommentarer:

 1. Årh JA det lyder som et eksperiment jeg ikke gider deltage i!

  Til gengæld vil jeg da gerne vågne blidt og stille. Følger der så også friskbrygget kaffe og søde børn med den der lampe?

  Det er vel en lampe? Og så hedder den vel én? Og det hedder vel også én fordi du skriver på dansk og omtaler et produkt som har et navn som er engelsk.. ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jomen ER det eN lampe? Eller er det i virkeligheden eT vækkeur? Argh!

   Slet
  2. Nåååå...det er det dilemma...det er vel en lampe som satser på, at du ikke kan sove fordi den lyser dig lige i hovedet?!

   Slet
 2. Jeg skal IKKE være med i eksperimentet, men jeg vil GERNE vinde den lampe. Og jeg ville sige "et light" For er der ikke noget med at fremmedord generelt er intetkøn?

  SvarSlet
 3. Gad vide, hvem der stiller op til deres eksperiment- det lyder altså lidt farligt...
  Nå men, jeg vil gerne vinde den/det der lampe/lys!

  SvarSlet
 4. Eksperimentet er ikke lige mig, men lampevækkeuret bliver jeg da nødt til at vinde!!
  Faktisk sad jeg i morges og ledte en brugt (fordi jeg ikke liiiige har så mange enge at smide efter sådan en), men kunne jeg finde nogen, jeg havde råd til? Næh nej! Derfor er denne give away jo som sendt fra himlen! :D

  Kh. Fru H-T
  swh1981@gmail.com

  SvarSlet
 5. Den/ det?? har jeg også overvejer at investere i, men syntes også at prisen var lidt pebret. Og det er alligevel også en lidt for kedelig ting at bruge et jule/fødselsdags-ønske på, så hvis den/det skal flytte ind her hos os, så må det jo være ved at vinde denne herlige konkurrence - for du får mig skisme ikke til at deltage i væknings-cirkus :o)
  Kh Rikke
  Rikkecorfixsenwhitt@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg vil gerne deltage - så her er mit lod. Kunne i den grad bruge en blidere opvågning end iphones

  SvarSlet
 7. Åhhh, min barsel slutter på mandag og så begynder hverdagen med arbejdsliv og to børn som skal i institution. Jeg tror det ville være dejligt for mig hvis jeg kunne blive vækket blidt og få mere energi. (tænk hvis lampen virkelig kan det) Så jeg vil meget gerne vinde.
  janecjensen@gmail.com

  SvarSlet
 8. Det lyder da som en dejlig måde at blive vækket på - jeg kunne godt forledes til at tro på, at sådan en blid vækning kunne resultere i bedre humør :-)

  Randi

  SvarSlet
 9. åh det vil jeg frygtelig gerne deltage i

  min mail er: maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Den vil jeg gerne vinde. Har så svært ved at komme op når det er mørkt. Det samme har katten, så det er sket lidt for mange gange, at vi bare har bedt vækkeuret holde kæft, begge er krøbet længere ind under dynen og sovet til det blev lyst. Jeg kommer for sent når vi gør det - katten synes vist bare det er fest... Hvis nu vækkeuret lyste ville vi nok bedre kunne stå op. Håber jeg.

  SvarSlet
 11. Det lyder som gaven sendt fra himlen. Og nu vil jeg så også heppe på mig selv. Fordi du vil trække lod på Mini Tvittens 1-års fødselsdag, og fordi hun stadig ikke er særlig blid i sin morgenvækning af os. Coincidence? I don't think so;-)

  SvarSlet
 12. Sej dims! Sådan en vil jeg gerne vågne til.

  SvarSlet
 13. Som det mest kompetente B-menneske smider jeg også gerne et (tusind) lodder i puljen om et wake up light (giver de andre ret i det med intetkøn...). Hep hep for mig :)

  /B
  bettinamadsen85@gmail.com

  SvarSlet
 14. OK, jeg prøver lig at se om jeg kan finde ud af at deltage med de meget komplicerede regler du har opstillet. Pyh!
  Altså nu skal jeg virkelig time det vækkeur meget, meget tidligt for at konkurrere med Double Trouble + Il commandante, men man kan jo altid håbe :)

  SvarSlet
 15. Jeg er så langt ude, at jeg i et halvt sekund faktisk overvejede at deltage i det eksperiment bare for at få fingre i lightet (???). Men min barsel med frk. Jeg-Sover-Sjældnere-Og-Sjældnere er vist rigelig udfordring af min tålmodighed i forhold til særligt vækning (skælder for tiden ud på folk, som ringer til mig - jeg kunne jo have sovet). Krydser poserne under mine øjne og håber på at vinde....

  annasophiethomsen snabela gmail punktum com

  SvarSlet
 16. Jamen jamen. Jeg skarn returnerede sådan en sag i januar og var tilmed længe efter i et noget lunkent humør, når det kom til kæresten...som var den glade giver.. Men det var altsammen FØR jeg lurede det geniale ved blid vækning fremfor panikagtig, hjertebankende kasten sig over IPhone, som både larmer og lyser alt for højt og pludseligt. Konceptet er luret og wake up light på ønskelisten (og tror ikke, at jeg skal regne med at få den af kæresten igen, såe..)
  Hej fra Katrine -
  Ps Er ikke selv blogger, læser dog med og føler mig hjemme hos flere af jer :)

  SvarSlet
 17. Åh ja, tilføjelse til ovenstående: katrineglue@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg vil gerne deltage! Har nemlig ikke nogen solopgang når jeg står op. Kl 5.00!!

  SvarSlet
 19. Ja tak til at vinde sådan en lampe/et light ;-)
  Måske det kunne hjælpe med at komme op, synes godt nok det er svært for tiden - det er så mørkt!

  SvarSlet
 20. Jeg tænker også, at vi bliver vækket rigeligt uden at skulle være forsøgsrotter. Men jeg er HELT sikker på, at Kæreste især ville have godt af at blive vækket helt, helt blidt af lys - måske ville det hjælpe på hans zombietilstand om morgenen? Ergo - til glæde for os alle. Både Bean (der rykker på eget værelse lige om snart. Vi skal bare lige have det lavet først), a-menneske-mor og b-Kæreste. Hep. (Aka: vil gerne deltage)

  SvarSlet
 21. Årh! Jeg vil mega gerne deltage (og vinde). Jeg er i den grad udpræget B-menneske, og hvad som helst, der så godt som lover at gøre min morgen til en gladere begivenhed er meget meget kærkommen :-)

  Ruffi04@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Det lyder RET fantastisk og TEMMELIG tiltalende at flytte solopgangen helt ind i soveværelset for at vågne blidt derved! I'm in! :D

  Eksperimentet med at blive vækket ublidt er til gengæld IKKE mig - og så skal man endda filmes oveni. Bliver decideret vred, hvis jeg bliver vækket lidt hektisk af fx en kæreste, der vil hive mig med ind i sengen, hvis jeg er skvattet i søvn på sofaen, eller min morgenfriske mor & søster, som selv vågner på et splitsekund og derfor forventer, at andre gør det samme og straks er klar på at overtage brusebadet, hvis vi fx er på ferie sammen. Skal helst have en halv til hel time at snooze løs i (det bliver yndigt, hvis jeg nogensinde får unger), så solopgangen er HELT perfekt til det formål!

  juliverset@gmail.com

  SvarSlet
 23. Håber i øvrigt, at de forærer dig en solopgang som tak for den fine markedsføring. Du kan eventuelt hilse (læs: overtale) dem (ved) at sige, at undertegnede kunne være fristet til at spendere den dér mindre formue på at KØBE lampen, skulle jeg ikke vinde den (håber sørme ikke, at det forringer mine vinderchancer at indrømme det)! :)

  SvarSlet
 24. jeg vil gerne deltage, fordi efter 10 timer lang arbejdsdag og to aktive børn herhjemme, dejser jeg om og har det meget svært med at vågne om morgenen. edita@dita.dk

  KH edita

  SvarSlet
 25. Årgh, så'n en må jeg eje, og kaster hermed mit lod ind i puljen. Er sikker på manden blir glad så han undgår semi morgensur mig, plus den semi-morgensure petit-prinsesse. Kan du egentlig se min mailadr, nu jeg er logget ind som mig selv?

  SvarSlet
 26. Åh! Ja ja ja ja ja ja ja. For hælvede. Jeg snoozer i snit 45 minutter for tiden. Har ikke været i bad en morgen siden jeg var på ferie sidst. Eller trænet. Selvom folk siger, det er godt. For når det er morgen og mørkt og dystert og koldt, så vil jeg faktisk hellere sove videre. Hver. Morgen. Ikke sådan en gang imellem. Nej, HVER dag ligger jeg og tænker 'Hov, er jeg ikke lidt øm i halsen? Er det mon feber?'

  Det er det aldrig.

  trixyworld@gmail.com

  SvarSlet
 27. Jubiii! Jeg har LÆNGE drømt om sådan en lampe. Er sikker på, at det er lige det, man trænger til her i de mørke vintermåneder og så når man ammer om natten og alt muligt andet, der kan gøre en frygtelig træt.

  SvarSlet
 28. Naturligvis vil jeg gerne være med og tænker at det er da genialt her om vinteren når der er mørkt. MEN hvordan kommer man så op om sommeren ? Er der så dobbelt så lyst ? Har de lige tænkt på det eller kræver uret mørklægningsgardiner ;-)

  Iøvrigt super dejlig blog du har. Man får helt lyst til at smile.

  Kh

  Ulla Reicheulla@hotmail.com

  SvarSlet
 29. Naturligvis vil jeg gerne være med og tænker at det er da genialt her om vinteren når der er mørkt. MEN hvordan kommer man så op om sommeren ? Er der så dobbelt så lyst ? Har de lige tænkt på det eller kræver uret mørklægningsgardiner ;-)

  Iøvrigt super dejlig blog du har. Man får helt lyst til at smile.

  Kh

  Ulla Reicheulla@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Her på adressen ville et Wake Up Light være et velkomment indslag eftersom Kæreste trykker snooze ca. 43 gange, og den slags har en kedelig tendens til at smitte... :)

  /Mette

  Ps: Al hæder og ære til give-aways!

  SvarSlet
 31. 4 trillioner lodder til mig :)
  På et eller andet tidspunkt er der vel nogle børn der sover længe, så man får brug for et vækkeur...

  SvarSlet
 32. Jeg vil også være med :0)

  lisabelindahansen@yahoo.com

  :0) - Lisa

  SvarSlet
 33. Lige det jeg har brug for - synes det er mega hårdt, at vågne efter at være startet på arbejde efter barsel, mens det blot bliver mere og mere mørkt udenfor

  Karen j
  Skaren_juul@hotmail.com

  SvarSlet
 34. Mig mig mig:-)
  Vh. MetteN

  SvarSlet
 35. Jeg skal totalt vinde den der!

  Fru F

  SvarSlet
 36. Fin giveaway og jeg vil selvfølgelig gerne deltage! :) Just for the record - Fra én mor til en anden - I NEED IT!!!:) Blid vækning aka simuleret solopgang, det er lige mig! ( Især hvis den samtidig filtrerer baby skrig og skrål kl. alt-for-tidligt væk!?)
  Jeg krydser fingre xxx :)
  kh mille

  SvarSlet
 37. Uh, pick me, pick me! Har altid drømt om min egen private solopgang...

  // Nanna
  nannabroe@gmail.com

  SvarSlet
 38. Ohh lyder genialt! Sådan en ønsker jeg mig til min kæreste som jeg skal "kæmpe" med hver morgen om, at nu skal han altså stå op .D

  Malene

  malene_h_lund@yahoo.dk

  SvarSlet
 39. vil meget gerne vinde, for vækkeuret ringer 5.40 og det føles lidt ubehageligt!

  SvarSlet
 40. Årh, sådan en ku jeg godt tænke mig at prøve :) men synes nu det der eksperiment lyder lettere ubehageligt...

  SvarSlet
 41. Sådan et vækkeur kunne jeg godt drømme om. Lulles ud af søvnen på den måde lyder da lækkert.
  Deltager gerne i din give away

  Kh. Lis

  SvarSlet
 42. Sådan en har jeg også set på og tænkte præcis som dig; 1300... Fy for skidt!
  Men en bliv vækning kan man vel altid trænge til..?
  Kh Stine

  SvarSlet
 43. Sådan en har jeg drømt om i flere år! Hvisdu sådan helt tilfældigt trækker mig som vinder, kvitterer jeg med den mest geniale måde at løse sommer-vinter(normal?)tidsproblematikken. Jeg har nemlig fundet løsningen. Jeps! (indsæt selv selvtilfreds(t?) smil)

  SvarSlet
 44. Count me in! Jeg ønskede mig den faktisk engang i fødselsdagsgave fordi jeg er så filans vinterdepri. Fik den også - men fødselsdag ligger midt i semesterstart, så jeg endte med at bytte den og købe dyre og sikkert også kedelige studiebøger for pengene. Lover, jeg ikke gør det, hvis jeg vinder den!

  SvarSlet
 45. Orgh, den vil jeg da gerne vinde. Det kunne være, at det så blev nemmere at stå op :)

  SvarSlet
 46. M siger jeg skal deltage fordi det nok så bliver lettere for mig at vågne op..

  Mig? HA! Jeg snoozer ALDRIG!

  SvarSlet
 47. Ja tak (det er det mest kreative jeg kan finde på at skrive efter at være blevet vækket hver anden time natten igennem).

  SvarSlet
 48. Når de mørke morgener indfinder sig har jeg meget svært ved at komme ud af fjerene. Så måske den kan hjælpe?!

  SvarSlet
 49. Jeg kunne sagtens komme med forslag til ekstreme vækkemetoder - har prøvet lidt af hvert: bræk i øret, tisble i ansigt, tis på arm, børn der drattede ud af senge, og en masse mere.
  Gad fandeme godt snart vågne blidt... Og har ønsket mig sådan en her.

  SvarSlet
 50. Er det muligt at vågne blidt på stenbroen med små krapyler i husstanden? Her til morgen blev jeg vækket af en skøn trio; den vidunderlige vibration fra et trykluftsbor lige udenfor soveværelsesvinduet, Lillemusen som sang skønsang (NOT!) og yngstemanden som istemte med seriøs besørgelse i bleen og forsøg på at gøre mor her hårløs. En privat solopgang ville være at foretrække :o)

  SvarSlet
 51. Sådan en lys-vække-fætter ville virkelig gøre lykke her i hytten midt mellem tre tøser ;-)
  Hilsen Marianne Larsen
  Myric@ka-net.dk

  SvarSlet
 52. Fed give away. Jeg vil gerne deltage :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...