mandag den 19. november 2012

Hej mandag

Ok. Det kan godt være, at Varanen vågnede midt i nat og græd og græd og skulle have Panodil og en flaske, før han kunne sove videre. Det kan også godt være, at vi (måske derfor) kom alt for sent op og havnede i hade-myldretids-kø ind til Kbh. Og at det i øvrigt er psykokoldt, og at jeg har glemt både hue og handsker i ud ad døren-stressen.

Men til gengæld fik jeg en halv time i nat, hvor Varanen sov trygt med hovedet på mit bryst, mens jeg sad i gyngestolen (sådan noget putte-noget gider han ellers aldrig!), vi havde en hyggelig og tilnærmelsesvis sjov morgen, hvor vi på magisk vis formåede at holde sove over sig-stressen i en så tilpas let tone, at reptilerne (læs: Øglen) ikke gjorde sig ud til bens, og bilturen foregik i nogenlunde ro og orden med en stenet Varan og en Øgle, der skrålede "Du skal klappe, hvis du er i godt humør - CLAP YOUR HANDS" hele vejen og var voldsomt begejstret for, at himlen var "helt lyserød og hudfarvet". Det stakkels barn er jo vant til, at det er buldermørkt, når vi kører.

Og det kan godt være, at det er koldt her til morgen, men det bliver da nærmest ikke smukkere med høj sol, og når man så oven i købet har forkælet sig selv med en kaffe fra Kaféknallerten og er på vej i toget mod højgravid veninde, man ikke har set i 100 år og gerne vil nå at klappe på maven, inden hun bliver til to, ja så er det slet ikke så tosset endda.Slet ikke, når man også tænker på, at man undgår ulvetime-cirkus i dag, fordi man har en aftale med nogle andre veninder, man i øvrigt også ser alt for sjældent.Så det kan godt være, at vi er nogen, der har sovet alt for lidt i nat, men vi er også nogen, der går en smuk dag i møde. På alle måder! Rigtig god dag til jer også.

- Postet fra mini-Padden

17 kommentarer:

 1. Skal vi ikke bytte dag? For har skole-hjem samtale og hent af yngste efter legegruppe kl. lige lidt i spisetid. Attraktivt ikk'?!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, nu så jeg jo billeder af din (mad)dag på Instagram i går, og det så faktisk ikke så ringe ud endda. Så en anden gang vil jeg gerne bytte ;-)

   Slet
  2. Ja, genveje blev der nok af ;-) (og kalorier)

   Slet
 2. Herregod mandag til dig også - lyder som dejlige planer forude. Her står den på spisning, tumling og almen hygge indtil faren kommer hjem og jeg kan tage ned og træne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhr, det lyder nu absolut heller ikke dårligt!

   Slet
 3. Så er det man ved, at man er mor. Ellers havde man aldrig kunnet vende forstyrrelse af nattesøvn til noget positivt - og da slet ikke at holde i kø i morgentrafikken. Det er i hvert fald en forandring jeg selv har gennemgået :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret. Og der ER heller ikke ret meget godt at sige om afbrudt nattesøvn. Men når nu det SKAL være, iggå, så var det der putteri nu ret så hyggeligt :-)

   Slet
 4. Ååååårrrrhh hvad en herlig dag. Nyder også solen ind gennem de store (meget beskidte) vinduer og håber på at den bliver ved med at skinne hele dagen, så man ikke er nødt til at tænde lamperne allerede klokken 15(!). At man så skal være totalt overskudsagtig og skrive en killer ansøgning, så man kan få sig et arbejde når barslen er slut om alt for kort tid, det er jo straks en anden sag. Måske man bare skulle sætte sig og kigge på yngstemanden, som blev slået fuldstændig ud af dejligt varmt karbad

  SvarSlet
  Svar
  1. Fik du så skrevet en killer-ansøgning? :-) Tænk, at din barsel snart er slut. Vildt. Har yngstemanden fået plads i institution?

   Slet
  2. Ingen killer ansøgning. Men nu er jagten gået ind. Og målet er mindst to ansøgninger inden jul - det burde være muligt hvis altså man kan snyde sig til lidt alene-tid i løbet af døgnet... Ingen institutionsplads endnu men udsigterne er lysere denne gang - håber vi. Har med vilje nærmest ikke kigget på listerne siden opskrivningen, for de er da til at blive depri af - modsat dit seje blå badeværelse! Det er for sejt :) gogglede blå sanitet og det produceres ikke til salg på det danske marked, men måske du kunne tjekke Tyskland, de britiske øer og Frankrig. Herhjemme stemmer vi i hvert fald for det blå sanitet. Lad ikke HDD overtale dig til bortskaffelse af den blå vask ;)

   Slet
 5. Årh jeg vil også gerne bytte dag med dig Øglemor!

  Meen jeg tror ikke der findes nogen der gider have min dag som står på halsbetændelse og ca. 50 i feber - celcius!!! Og ældste barn med skalagensfeber, som er alt for frisk!

  Nyd din dag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Arj, den får du altså svært ved at få byttet væk, den dag, tror jeg. Øv med feber og sygdom generelt. Rigtig god bedring til jer!

   Slet
 6. En dag, der starter med overskud til sang og begejstret beundring af solopgangen, er bestemt ikke at foragte! Man kan vel med rette sige, at I har fået skudt den nye uge ret godt i gang :-)

  Randi

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét må man sige! :-) Og ud over, at vejret i dag er noget dårligere end i går, så synes jeg også, at den arter sig pænt indtil videre. På trods af hård nat igen-igen :-)

   Slet
 7. Hvor er det smukt at du kan se det positive i sådan en dag. Jeg havde udelukkende taget nej-jeg-er-træt-hatten på... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Med hele to skønne veninde-aftaler, solskin og kaffe i koppen, var det ret svært at tage nej-hatten på. Synes ellers ikke den plejer at være svær at finde frem, men i går var den heldigvis pist borte :-) Men hvis natten til i morgen bliver lige så hat og brillet som natten til i går OG natten til i dag, så kan det godt være, at nej-hatten bliver fundet frem og støvet gevaldigt af. :-)

   Slet
 8. Ja, det føles ind imellem som om, man lever i flere parallele verdener. Morgener hvor det det hele hvirvler rundt og føles lidt kaos-agtigt, men så snart der er afleveret i institution, bum! så venter en anden ro, og koncentration om helt andre ting end havregrød, trøstning og (manglende) nattesøvn... Ind imellem lidt mystisk fornemmelse!
  Marianne
  Ps. jeg synes du er ret sjov:-) Jeg har fulgt med dig i et stykke tid (det lyder vist lidt stalker-agtigt....), men først nu har jeg kastet mig ud i blog-verdenen for alvor!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...