lørdag den 17. november 2012

Hellååuw world!

Så er vi sådan nogle, der har fået internet ude i den der forstad. Halleluja, siger jeg bare - nu behøver vi nemlig ikke længere at stå på et ben i den ene side af huset for at få et hæderligt 3G-signal, men kan derimod surfe rundt på wifi ligeså tosset vi vil. Vi kan også lige pludselig se Netflix og DR NU og alt det der, og det er egentlig ret rart - særligt taget i betragtning, at den antennemand, der var hos os forleden, kunne berette, at den antenne, vi har, er totalt kaput (læs; 1000 år gammel), og at det vil koste os en halv arm at få en ny antenne og et fornuftigt signal. Såeh - net-tv it is.

Nåmn, i forbindelse med, at vi har fået bredbånd, har vi så også fået fastnet. Fordi det skal man åbenbart have for at få ADSL (hvad ved jeg - har altid haft kabel-tv og ditto bredbånd). Så nu er vi fastnetkunder OG har et abonnement, der hedder noget så fint som Home Duo. Mere mormor bliver det vel nærmest ikke, så nu har vi taget skridtet fuldt ud og købt os en fin, sennepsfarvet telefon i den lokale genner. Formedelst 25 kroner. Og jeg måtte love at komme med den, hvis den ikke virkede, for så ville jeg få pengene igen. Tak, Røde Kors, men for 25 kr ville jeg føle mig som jordens mindste menneske, hvis jeg gik tilbage og klagede. Det blev da heller ikke aktuelt, for telefonen virkede fint, kunne jeg konstatere, da jeg på det nærmeste havde spulet den med sprit for at få årtiers ørevoks samt hånd- og hårfedt af den. Yuk.

Telefonbordet (inkl. ledningsrod). Glæder mig allerede til at sidde og sno min finger ind i telefonledningen og doodle i den dertil indrettede notesbog. I teorien, i hvert fald... 

Nå, men med både bredbånd og fastnettelefon og det hele burde jeg jo i dén grad være connected. Og det er jeg da også i de ca. 10 sekunder om dagen, der er tid til det. Men jeg må nok bare konstatere, at en arbejdspukkel, trætte ulvetime-reptiler, 20 uudpakkede flyttekasser, hvis indholds skæbne ingen endnu kender, kaffegæster, en tretimers tur i IKEA i dag (virkelig dumt på en lørdag!) og nu 45 kasser (I kid you not) spredt rundt i huset, som forhåbentlig engang bliver til et klædeskab, ikke er befordrende for blogskrivningen.

Reptilerne i IKEA. Før de begyndte at kede sig

Træt Varan på McD. Hvor han livede noget op, selv om det ikke kan ses ud fra hans relativt uimponerede ansigtsudtryk. Han var i hvert fald pænt glad for Svampebob-skrammeletlegetøjet i hans Happy Meal. Og knap så begejstret for burgeren, som mutti her så spiste. Sammen med ret mange af pomserne. Hov.

Men jeg kommer snart igen. Skal bare lige have fjernet al pap - det være sig i form af flyttekasser eller IKEA-crap - fra mit åsyn først. Og indtil da kan I leve i tryg forvisning om, at vi har det godt, at reptilerne trives (selv om Øglen tidligere i dag mente, at hun noget hellere ville have en gård end en have), at VI trives, og at jeg i dag har hængt det første - hjemmelavede, selvfølgelig, man er vel ikke krea-wannabe for ingenting - julepynt op. På et par grene, jeg helt selv har spraymalet. Ude i haven. Jeg forudser mange spraymalingsaktiviteter derude for fremtiden. Og i morgen skal jeg grave nogle VIRkelig døde planter op af forhaven, samle et skab (eller nok primært holde reptilerne væk fra skabssamlingsseancen - så kan HDD nøjes med en nedsmeltning), have gæster og vaske noget tøj. Men SÅ skal der tures rundt i Blogland. Med mindre jeg falder i søvn...

HDD og Varanen besigtiger haven, mens jeg forsøger at arbejde

Vi har fået hængt et billede på væggen! Det er stort. Ikke mindst fordi de betyder, at spisekrogen næsten er færdig. Mangler bare lige det nye brugte bord, vi har fået lov at få af svigermutti. Bemærk i øvrigt stolene. Dem kom der seks af i sidste weekend. Mmmmmy precious...


- Postet fra mini-Padden

13 kommentarer:

 1. .... stolemisundelse BIG time! God vind med det hele. Sig lige til, hvis I går kolde i skabssamlingen. Jeg ELSKER at samle møbler. Og er - hvis jeg selv skal sige det - en ørn til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Første skab (ud af syv!) er samlet. Uden, der blev bandet alt for meget, på trods af, at det skulle samles stående (#€&%=! lav loftshøjde i forstaden). Men one down, six to go. Såeh - det kan godt være, at der bliver sendt bud efter dig ;-)

   Slet
 2. Virkelig en 'smuk' telefon. Kan fortælle at jeg har en rød lady telefon liggende i kælderen, hvis du vil skifte til en yngre model :o) Godt at høre med wifi, en Apple tv og wifi til fladskærmen og så er der netflix og dr nu på den store skærm... Rigtig god weekend til jer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Den sennepsfarvede er begyndt at suse lidt, når man taler i den, men vi trøster os med, at det ikke er så tit, vi skal bruge den. Men bliver vi lige pludselig fastnetstorforbrugere (man ved aldrig, hvad der sker med en ude i det der forstad), kommer jeg og plyndrer dit kælderrum :-)

   Slet
 3. Hej Øglemor, tillykke med jeres nye fine hjem (jeg bemærker blandt andet en bestemt kande på telefonbordet:)) og nye liv. Dejligt for jer! Kh Kasine Pasille

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh ja - kanden! Den klassiske fra back in the days. Den følger med mig rundt :-)

   Slet
 4. Nu vil jeg ikke vente længere! Med at se huset! Jeg håber, at vi snart har tid til at komme på besøg og se jer, huset, spisekrogen, IKEA- og andre kasser, haven osv. Tillykke igen med det hele! God søndag med alle jeres gøremål!

  SvarSlet
  Svar
  1. I kommer bare. Vi er hjemme. Hvis vi ikke er i IKEA ;-)

   Slet
 5. Hvor I altså hurtige! Vi har endnu ingen billeder på væggene, haven er sat å stand by til næste år og vi tilbringer stadig hver weekend hos Ikea, Silvan og Bauhaus sådan lidt på skift.

  Vil du ikke fortælle lidt om dit arbejde? Ikke nødvendigvis hvad det er men mere om, hvordan det går.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ork, vi kunne skam også tilbringe flere uger hos Silvan, Bauhaus og IKEA, hvis ellers vi havde tiden. Sådan et hus er jo et stort sort hul af gøremål, man kan gå i gang med.

   Men det med billederne på væggen kommer sig i øvrigt mest af, at alle vores billeder (og vi har faktisk en del, viste det sig, da de sådan blev stablet) står i soveværelset. Hvor vores nye gigantiske klædeskab skal være. Så nu har vi kun plads til dem på væggene, såeh... :-)

   Slet
 6. Stolemisundelsen er også stor her ;-)
  Og superfedt billede, tænker dog lidt over, om børnene mon er bange for det? Nogen af mine børn ville ihvertfald synes det var uhyggeligt :-)

  God søndag i forstaden!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er altså også lækre, de stole. Faktisk så lækre, at de muligvis bliver nødt til at få deres eget indlæg på et tidspunkt :-)

   Ang. billedet, så har Øglen faktisk haft en periode, hvor hun var bange for 'John og Poul'. Tror, hun var omkring de 2 år. Så de blev sat ind i soveværelset med billedsiden mod væggen, og så stod de der og glanede i et par måneder. Men både før og efter 'pausen' har hun været rigtig glad for dem og hilser som regel også på dem om morgenen :-) Varanen snakker lidt med dem, men virker derudover ganske uimponeret. Må se, hvad der sjer, når han bliver lidt større...

   Slet
 7. Wow, hvor er I hurtige til at komme på plads!:) Spisepladsen ser lækker ud med de fine fine stole (suk!) :)

  Netop sådan en sennepsfarvet telefon havde vi på et tidspunkt i mit barndomshjem. Jeps..! Det er skønne minder og mange telefonsamtaler med farmor der lige bliver vakt til live dér;) Herligt, at der nu står sådan en sag hos jer:)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...