onsdag den 19. december 2012

Når Øglen har ret (og mor ikke har)

Øglen er forkølet. Ikke, at det er nogen nyhed - vi går alle og småsnøfter derhjemme og fortsætter formentlig frem til maj. Men i går var Øglen efterhånden ved at være godt træt af snøfteriet, og særligt ved puttetid brokkede hun sig lidt ekstra (alt for at undgå at lukke øjnene).

Øglen: Jeg gider ikke sove, når jeg er forkølet!

Mig: Det kan jeg godt forstå, skat, men det hjælper faktisk på forkølelsen at sove. #måskeikkeheltkorrektmenessensenergodnok

Øglen: Huh?

Mig: Jo, altså - når jeg er forkølet, vil jeg faktisk allerhelst sove. For hvis man sover hele natten, er forkølelsen tit væk, når man vågner. #efternogledagemånederihvertfald

Øglen *grublende*: Men... Jeg var også forkølet i går. Og sov hele natten. Og jeg er stadigvæk forkølet.

Mig: Joh, men... #shithvadsigerjegnu

Øglen: Så det HJÆLPER OVERHOVEDET IKKE AT SOVE!

Mig: Det gør det altså, skat, for ...

Øglen *afbrydende*: Det var bare min mening! Godnat!

Desværre viste det sig, at Øglen stadig var forkølet i morges (så hun havde ret), men efter hun havde fået lov til at "sove fire minutter længere, så hvis du lige gider slukke lyset, mor!" gik det meget bedre. Så af sted med os i børnehave til sidste 'rigtige' dag.

I morgen er der dømt afslutning og flødeboller i børneren og kage og afslutning i vuggeren. Hvis der er nogen, der har nogle fifs til ikke at bryde ud i krampegråd og hage sig om halsen på yndlingspædagogen, fordi man ikke vil have, at ens afkom skal videre ud i Den Store Farlige Verden Den Nye Institution, så modtages de gerne. Vil jo helst ikke være Pinlige Mor. Slet ikke fordi Øglen er virkelig uimponeret af hele afslutningstanken. Hun vil bare gerne stoppe nu og videre i teksten. "Arj mor - jeg gider ikke (det siger hun meget) over i Den Gamle Børnehave mere. Jeg vil bare over i Den Nye. Nu!".

Den tilgang kunne jeg vist godt lære lidt af ...

8 kommentarer:

 1. Hi hi! Hun er godt skåret for tungebåndet, den lille Øgle :-)

  Randi

  SvarSlet
 2. Sej øgle! Jeg har ikke andet råd, end giv en rigtig god krammer og skriv evt et kort, så de ved, at du har sat pris på dem. Og en tåre gør ingenting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kort. Tjek. Tåre(r). Dobbelttjek. :-)

   Slet
  2. hvordan klarede du det? spørger ikke til øglen for der var sikkert fart over feltet :)

   Slet
  3. Se dagens indlæg. Det var ikke for kønt ;-) (Og ja - Øglen havde styr over det. Modsat sin mor :-))

   Slet
 3. Mon ikke de sætter pris på, at nogen har været så glade for deres arbejde, at det bliver en tårevædet afsked? Det tror jeg. Og så krydser jeg fingre for, at mor har ret og Øglen tager fejl meget snart, så forkølelsen er pist forsvundet inden jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jojo, altså stakkels pædagog-T, som var den uheldige, der blev fanget i tårestrømmen (se dagens blogpost), sagde da også, at hun tog det som et godt tegn, at jeg var ked af at skulle videre. :-)

   Tror i øvrigt, at mor ender med at have ret mht. forkølelse og søvn (det er 7-9-13 på retur. Forkølelsen, altså), men til gengæld tror jeg, at Varanen er ved at blive lidt skidtmads. Suk, altså!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...