lørdag den 29. december 2012

Noget om Nemesis

Nåmn, man skal åbenbart ikke skrive noget om, at man er gået ram forbi med det der sygdom, for så sker der følgende:

- En vågner op med øjenbetændelse (mig). Hurra for receptskrivende vagtlæge, selv om jeg var nr. 50 (!) i køen, da jeg ringede i morges kl. 8.15. Dét er en tjans, jeg er glad for, jeg ikke har.

- En græder hjertenskærende i morges pga. ondt i det ene øre (Øglen), hvilket heldigvis går over, da øret popper lidt senere

- En går kold kl. 17 efter at være blevet mistænkelig varm og slatten i løbet af eftermiddagen (også Øglen) og ligger nu og klynker i søvne inde på det ny-pimpede værelse

- En sover latterlig kort middagslur, er sur med sur på resten af dagen og slutter af med at få smasket en elkedel (som gudskelov ikke lige havde været i brug) lige i sylten, da den nye opper tipper (Varanen). Og nåh ja - han hoster stadig og er en kende varm.

Og så mangler jeg endda at beskrive vores nat, der har været så hovedrystende dårlig, at jeg næsten ikke kan beskrive det. Noget med en Øgle, der kom ind i dobbeltsengen og VIRkelig mange gange omkring kl. 3-4 stykker proklamerede, at nu ville hun op, og at vi skulle med (øh. Nej!) Og en Varan, der har fået et flip med kun at ville sove, hvis han bliver holdt i hånden. Og i øvrigt vågner i det splitsekund, man begynder at overveje at slippe. Det kan let tage en 3-4 timer alt i alt. Fantastisk (!)

Så her går det glimrende, og vi er totalt i hopla til nytår. Eller noget. Kryds lige fingre for, at Øglens slattenhed ikke udvikler sig yderligere. Og at mit klisterøje gider skride pronto. Så er I søde. Og pæne. Tak.

- Postet fra mini-Padden

19 kommentarer:

 1. Rasmus er lige kommet hjem fra juleferie hos faderen. Han skulle have været til julefrokost i dag, men med feber, hoste og snot var det bedre hjemme i sengen. Jeg kan ikke overskue tanken om, at jeg ikke får sovet nok i nat - igen

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Det er så rockerhårdt ikke at få sovet. Håber, at Rasmus har fået det bedre, så du kan få sovet lidt. Godt nytår!

   Slet
 3. Som du dog kan skrive det... Rigtig god bedring til alle mand!
  Kh Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak! :) Dt går heldigvis lidt bedre, men nu er Øglen begyndt at klage ret meget over 'snot i ørerne'. Godt, vi har en tid hos ørelægen om en god uges tid... Kh

   Slet
 4. Øv, hvor er det surt for jer. God bedring til alle. Og de der nætter er da lige til at kaste op over - gad vide om I holder jer vågne til midnat til nytår?! Jeg har selv min tvivl her. Med en lille bebs i hytten er søvn også en mangelvare. Det var ellers det jeg ønskede mig i julegave af mine børn...

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja - at holde sig vågen til midnat er en bedrift i sig selv med en lille baby. Husker sidste nytår som et studie i krumspring for at holde sig vågen. Vores gæster gik inden rådhusklokkerne bimlede, for da havde deres store pige (på knap tre) og deres lillebitte baby fået nok. Lad os se, om der sker det samme i år (hvor vi dog skal i byen og trakteres - og der er plads til at lægge børnene. Men lad os se, om de gider det. Jeg har mine tvivl! :-)) Rigtig god aften til jer!

   Slet
 5. Pis og møg! Jeg er så træt af sygdom, på alles vegne. Opgav at komme igennem til vagtlægen i formiddags og satser på at Johannes' hoste er bedre i morgen - efter samråd med damen på akutnummeret 1813.

  God bedring og god nat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhr altså - synes også, at I er noget hårdt spændt for. Bliver det mon nytår hos jer, eller er hosten stadig slem? Rigtig god bedring hos jer også!

   Slet
 6. Årh mand. Hader sygdom især på helligdage! Og de der nætter er bare så latterlige, især når de resulterer i sur med sur på... Håber I får det bedre snart. Rigtig god bedring til jer og rigtig godt nytår :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sygdom er SÅ skod. Synes virkelig, vi har haft en god portion her i vinter, men det må bare betyde, at vi går et godt forår i møde. Eller hvad?! :-) Godt nytår til dig også!

   Slet
 7. Crap. Det opsummerer det vist ret godt. Jeg har ringet til vagtlægen to gange i denne juleferie. I dag pga. Rosas finger, der er helt betændt og bulnet ved negleroden. Kasper måtte til døgnapoteket, hvor der var - og hold nu fast - 50 (HALVTREDS!) i kø foran ham.
  Håber snart alle reptiler små som store er i bedring. I skal velsagtens ud og give den max skralle til nytår ;-D Det er jo sådan vi gør (pffff).

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej - hvad er der sket med fingeren? Og det er jo helt helt galt med alle de mennesker i kø hos vagtlæge og på apotek. Suk! Og jada - vi skal da for vilderen i byen her til aften. Eller noget... :-) Rigtig god aften hos jer! Kh

   Slet
 8. Jeg håber, at I, hvis det bliver nødvendigt, kan sove igennem det minimale -igen - Hvis i har brug for det - fyrværkeri som der er måske er i Forstaden?
  Rigtig god bedring! Både med det ene, det andet, det tredje og det fjerde

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad mener du med minimalt fyrværkeri i Forstaden? Er det ikke netop herude, at folk kompenserer for hårdt over ikke at bo i byen og derfor køber for flere milliarder kroner raketter? Ikke? Nå... :-)

   Og tak. Godt nytår til jer!

   Slet
 9. Oy vey! Krydser alt, hvad krydses kan! Håber, at al sygdom & øvrigt bøvl når at drive over inden nytårsaften oprinder, og så vil jeg gerne ønske dig & din fine familie ET SMUKT & LYKKEBRINGENDE NYTÅR!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, sødeste Juliette. Også et dejligt nytår til dig og Kæresten!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...